Blog

TRAVEL / Antwerpen here we come!

April is aangebroken en de tijd vliegt voorbij. Het leek als de dag van gisteren dat we 2014 inluidden en nu is het al lente. Daarom hoop ik ook van harte dat iedereen zijn dromen waar kan maken, niet morgen maar vandaag. Vul elke dag met datgene wat je gelukkig maakt en haal het beste uit elke situatie. Wees daarnaast ook lief voor jezelf; work hard & play hard. April zit voor mij vol hoogtepunten waar ik enorm naar uit kijk en vrijdag barst het feest los: ik ga met de liefste Anne naar Antwerpen! 

Als je ons volgt op Twitter (@AnneSolveigV @ByDagmarValerie) dan is het je misschien al opgevallen dat we enorm uitkijken naar aankomend weekend. Vanaf vrijdag zijn Anne & ik België onveilig aan het maken, het land waar ik dol op ben. Na Oostende (bekijk mijn plog erover hier), Brugge en Brussel (check de highlights hier) ben ik helemaal klaar voor het prachtige Antwerpen. Ik ben er al een keertje voor een dag met mijn moeder en vriend geweest en toen werd ik flink verliefd op deze warme stad. Nu hebben we een heel weekend om onze ogen uit te kijken, leuke outfitfoto’s te schieten, lekker te shoppen (wohooo mijn eerste keer in de Forever21) cultuur te snuiven en vooral te genieten van de warme sfeer en de vriendelijkheid van de Belgen. 


België heeft echt mijn hart gestolen en ik ben heel erg blij dat het goed te doen is om er naartoe te reizen. Ik vertrek vrijdag eerst naar Anne en samen reizen we vanaf Rotterdam naar Antwerpen. We zijn een dik uurtje onderweg; precies genoeg om even wat te eten en lekker bij te kletsen over het leuke programma. We gaan onder andere naar de modetentoonstelling ‘Birds of Paradise– Veren & Pluimen in de mode’. Ik ben ontzettend benieuwd, want er staan pronkstukken van o.a. Chanel, Cristóbal Balenciaga, Alexander McQueen, Christian Dior, Yves Saint Laurent en Ann Demeulemeester. Stuk voor stuk iconen uit de fashion waar ik heel erg veel bewondering voor heb.
Ben je benieuwd naar onze avonturen in Antwerpen? We houden je op de hoogte via Instagram (@AnneSolveigV en @ByDagmarValerie) & Twitter (@AnneSolveigV en @ByDagmarValerie) via onze hashtag #DagmarAnneInAntwerpen !

Heb je nog leuke tips om in Antwerpen te ondernemen of must sees? Deel het met ons zodat we een kijkje kunnen nemen en jouw tip kunnen beleven! We delen onze ervaringen (en misschien wel je gouden tip!) in een artikel met highlights over Antwerpen. En misschien ga ik ook wel ploggen… We kunnen niet wachten tot het weekend en we kijken er heel erg naar uit. Ben jij al een keer in Antwerpen geweest? En zijn er lezeressen uit België die ons kunnen vertellen wat echte highlights zijn van Antwerpen of bijvoorbeeld typische Belgische hapjes? Let us know <3

Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.