Blog

Topshop opening @ Bijenkorf Amsterdam

Hieperdepiep Hoera! Op 2 september om 11:00 heb ik samen met andere Topshop fans geproost bij de opening van de nieuwe shop-in-shop in de Bijenkorf te Amsterdam. De lange rij voor de deur was erg opvallend en de Britse rode dubbeldekker die rondreed met reclame erop van Topshop, trok ook veel bekijks. Niet alleen dames kunnen genieten van Topshop artikelen, want er is ook nog eens een speciale Topman geopend. Lekker shoppen kan dus ook met je lover!

Zoals je hierboven op de foto ziet, was de rij behoorlijk lang en wij stonden nog op de helft ervan. De eerste 100 personen kregen een speciale goodiebag. De opening bestond uit ballonnen, champagne, een dj en een bandje. Het zag er verzorgd en netjes uit en er was veel pers op de opening afgekomen. Overal stonden fotografen en journalisten en dat maakte de maandagochtend tot een mooie begin van de week. 

Topshop is opgericht in 1964 in het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 500 winkels in het Verenigd Koninkrijk en 230 franchise-locaties in 30 landen is het merk uitgegroeid tot een populair label. De Topshop shop-in-shop in de Bijenkorf is vanaf 2 september nu dus ook geopend in de Bijenkorf. De winkel bedraagt 150 vierkante meter.Naast Topshop (voor vrouwen) is ook Topman geopend en deze winkel bedraagt 140 vierkante meter. Genoeg meters om je flink te kunnen vermaken zoals ik heb kunnen zien. Het is een overzichtelijke shop met mooie eyecatchers en items, maar je moet er wel flink voor in je buidel tasten. Het was een feestelijke ochtend en ik vond het heel leuk om erbij te kunnen zijn. Zo’n opening maak je immers niet dagelijks mee!

Ga jij een kijkje nemen bij Topshop/Topman en ben je een echte fan?

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.