Blog

Tips – Kerstoutfit tijdens de zwangerschap

kerst outfit Noppies

Met veel plezier en dankbaarheid schrijf ik regelmatig updates over mijn zwangerschap. Ik vind het zo bijzonder hoe betrokken jullie zijn! Ook vind ik het allesbehalve een vanzelfsprekendheid om zwanger te zijn. Het is bijna december, een maand waarin ik extra dankbaar terugkijk op wat ons het jaar heeft gebracht en waardoor we worden omringd. Ik denk extra vaak aan zoveel lieve vrouwen met een kinderwens die uitkijken naar een kindje in hun armen. Ook wij hebben een intense en emotionele tijd ervaren waardoor we hebben gevoeld dat een zwangerschap echt een wonder is. We zijn dan ook tot onze oren verliefd op dit lieve jongetje in mijn buik die van Lucas trotse broer zal maken. Die bewegingen in de buik zijn zo magisch. En dat het goed mag gaan met de ontwikkelingen van dit kindje vult onze harten elke dag opnieuw met dankbaarheid en liefde voor hem. Wat kijken we uit naar zijn komst, maar eerst gaan we nog een drukke decembermaand tegemoet. Stress voor de kerstoutfit heb ik gelukkig niet, want ik werd enorm verwend. Daar vertel ik je graag meer over!

Hoogzwanger met de kerst

We vieren kerst met dierbaren en daar hebben we ontzettend veel zin in. Met familie en vrienden genieten van elkaar doet ons erg goed. We kijken erg uit naar deze liefdevolle en mooie dagen. We hebben dan net de verbouwing achter de rug en hopen dat de rust weer terug zal keren. Zelf zie ik deze komende weken nog even als een hectische periode waarin we veel moeten ondernemen en doen, maar dan zijn we ook echt klaar voor de komst van de kleine. Ik ben met kerst officieel hoogzwanger en heb dan ook de energie nodig om mij meer te focussen op de zwangerschap. Dat het allemaal volgens het boekje mag verlopen is echt het mooiste cadeau.

kerst outfit Noppies

Ondanks de zwangerschap heb ik geen stress voor mijn kerstoutfit, want ik ben onwijs verwend door Noppies met een prachtige positiejurk voor de feestdagen. Ik had niet verwacht dat ik mij er zó goed en fijn in zou kunnen voelen. De juiste kleding in deze tijd geeft echt een extra boost en ik werd er om eerlijk te zijn ook wat emotioneel door. Het is al zo’n bijzondere periode en dat ik mij dankzij Noppies extra mooi mag voelen met kerst is echt een prachtig cadeau. De jurk is van geweldige kwaliteit en de materialen zijn zacht, flexibel en mooi. De jurk sluit perfect aan, terwijl ik ook ruimte voel om over een maand de jurk nog steeds goed te passen. Je ziet de babybump en met een hoogzwangere buik wordt kerst straks compleet dankzij Noppies. Een eer om deze kerstoutfit met trots te kunnen dragen!

De perfecte partydress én panty

De jurk is echt een eyecatcher! Het is dé perfecte party piece. Met deze jurk Trudy van Noppies maak je geheid indruk tijdens de feestdagen. De jurk is daarbij speciaal ontwikkeld om het jou zo comfortabel mogelijk te maken tijdens de zwangerschap. Het zwarte midi-model is gemaakt van superzacht kant, daarbij is het exemplaar gedecoreerd met een satijnen strik. Deze vestigt op subtiele wijze de aandacht op mijn trotse babybump. Verder heeft de jurk een ronde halslijn en driekwart mouwen. Ik draag maat s, dezelfde maat als voor de zwangerschap en dat bleek een schot in de roos. Wat ben ik blij met deze prachtige outfit die ik met veel plezier en vertrouwen zal dragen. Alleen al de jurk is een feestje! De perfecte zwangerschapspanty draag ik onder de jurk. Deze matte, satijnachtige panty van Noppies in 40 denier heeft een optimale stretch die je benen mooi uit laten komen. Héle fijne bijkomstigheid: de panty heeft extra ruimte voor de groeiende buik. Zo heb je gedurende je gehele zwangerschap een optimale pasvorm zonder dat je panty te strak zit. Pretty perfect!

Drukke decembermaand

Ik verheug mij ontzettend op de feestdagen en voor ons voelt de gehele decembermaand als een feest. We vieren Sinterklaas, de verjaardag van Jord, Lucas en mij, maar ook kerst en het feestelijke getrappel van de kleine in de buik. Ik ben heel dankbaar en blij dat Noppies mij de zoektocht en stress om de perfecte kerstoutfit te vinden heeft bespaard. Het is al zo’n hectische tijd met de verbouwing, nu kan ik mij echt focussen op de zwangerschap, het huis, ons gezin en met de feestdagen lieve dierbaren waardoor we worden omringd.

Ik hoop dat je geweldige laatste weken van 2019 tegemoet mag gaan, sluit het jaar goed af en nogmaals veel dank voor het lezen van mijn zwangerschapsupdates en jouw betrokkenheid. 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.