Blog

Tag: What’s in my bag?

Vandaag doe ik een tag die ik al ontzettend lang heel erg tof vind. Ik vind het zelf heerlijk om te kijken wat anderen in hun tas hebben zitten en het is altijd grappig om op te merken hoe deze inhoud de persoon eigenlijk typeert. Vandaag kieper ik mijn tas om, zodat jullie een kijkje kunnen nemen wat ik meestal dagelijks meeneem richting werk of school. Enjoy!


Allereerst kan ik zeggen dat ik erg gelukkig ben met mijn cowboybag. Je hebt er wel wat spierballen voor nodig om de tas van de grond te krijgen, maar dan heb je ook wat natuurlijk. Ik vind de tas relatief zwaar, maar er past veel in en het is een heel stevig en degelijk exemplaar. Hij kan veel hebben en hij oogt vlot, maar stijlvol. Ik heb deze tas gekregen voor mijn verjaardag van mijn vriend en ik geniet er nog elke dag van (niet alleen van de tas, ook van mijn vriend natuurlijk).
In mijn tas zitten altijd wat beautyproducten verscholen in zijvakjes. Ik draag een make-uptasje bij mij met hierin een nude eyeshadows palet en een blush van H&M, waardoor ik simpele, maar mooie basislooks kan creëren. Ook heb ik een mascara bij me van Rimmel ‘Scandaleyes’ en de Lip Lacquer Apocalips nummer 501 ‘Stellar’. Er slingeren meestal wel oorbellen rond in mijn tas, een crème en een deodorant. Elastiekjes raak ik altijd kwijt, maar ik vind er ook veel weer terug in zijvakjes van mijn tassen en broekzakken.
In mijn tas zitten standaard de sleutels van mijn woning en voor mijn fiets. Ik heb namelijk laatst een hele mooie witte fiets gekocht (inderdaad, ik ben er enorm trots op) met een knal roze slot. Van mijn vriendinnetje heb ik een sleutelhanger gekregen met een mini-camera die echt flitst en op de Beautygloss Party 2013 kregen we een Marc Jacobs sleutelhanger waarmee ik ook onwijs blij ben. Daarnaast kom ik nergens zonder mijn heilige ov-chipkaart. Ik reis dagelijks naar Utrecht en Amsterdam, dus die kaart is erg kostbaar inmiddels. Ik kan ook niet zonder mijn portemonnee, deze heb ik gekregen van mijn broertje voor Sinterklaas. Mijn zonnebril zit daarnaast ook standaard in mijn tas (of het nu regent of niet).

Mijn tas bevat ook behoorlijk wat waardevolle spullen die ik meestal bij mij heb. Ik heb een Samsung Galaxy als telefoon en ik vond laatst het geweldige snorrenhoesje via www.miniinthebox.com . Hier staan veel accessoires voor telefoons voor een aantrekkelijke prijs, vandaar dat ik dit hoesje niet kon laten liggen. Ik neem meestal mijn compact camera mee op stap, want je zal maar net hét moment treffen zonder dat je je camera mee hebt genomen… Ook vind ik mijn Ipad ideaal, waarop ik veel werk voor school en de nodige ontspannende spelletjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Het langwerpige apparaat heeft als functie om gesprekken op te nemen, omdat ik regelmatig interviews afneem of een reportage schrijf van congressen en debatten.
In mijn tas zit meestal een tijdschrift of een boek. Ik ben dol op lezen en in de trein kan ik helemaal wegdromen. Helaas hoort hier ook soms een schoolboek bij. Mijn agenda zit standaard in mijn tas, omdat elke dag anders is en ik al mijn deadlines en afspraken graag noteer. Het gestippelde schriftje vormt een extra aantekeningenboekje voor hersenspinsels en ideeën om uit te werken, bijvoorbeeld voor mijn blog. 
Overige ruimte benut ik altijd bijzonder goed met lekker eten voor tussendoor. Ik neem vaak een salade en broodjes mee als ik erop uit trek, maar ik kan écht niet zonder wat zoetigheid. Er moet, naast de nodige lekkernijen, ook altijd water in mijn tas zitten. Ik heb weleens de neiging om te vergeten dat ik moet drinken, waardoor een flesje water altijd goed is om bij de hand te hebben

Dit was voor nu het kijkje achter de schermen van mijn tas, ik ben benieuwd wat je ervan vond en of het een beetje overeenkomt met wat jij in je tas hebt zitten!

Liefs,
Dagmar

P.s. dit artikel werd eerder gepubliceerd op www.annesolveig.nl op 3 mei 2013 : http://annesolveig.nl/fashion/fashion-friday-whats-in-my-bag/ Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.