Blog

TAG / Wat heb je liever ?

Op de blog van Yara zag ik de tag staan: wat heb je liever? Ik heb zo hard moeten lachen om de manier waarop ze het heeft ingevuld, dat ik besloot om deze vreugde ook met jullie te delen. Uiteraard vul ik mijn eigen mening erover in en ik hoop dat jullie er ook veel plezier aan beleven.  En ongelooflijk, wat heb ik het soms moeilijk gehad met de keuzes die ik moest maken. Have fun reading!
Geen wenkbrauwen of een duidelijk zichtbare, zwarte snor?
Zichtbare, zwarte snor? No way! Al klinkt het ontbreken van wenkbrauwen ook schockerend heftig, ik ben bang dat ik dan toch maar voor de geen wenkbrauwen kies. Lang leve het wenkbrauwpotlood! 


Hele mooie gezonde perfecte nagels hebben maar nooit meer je nagels mogen lakken of zwakke ongezonde nagels die je wel mag lakken?
Hmm.. ik heb veel lakjes in uiteenlopende kleuren, maar dan toch liever de gezonde variant. Met zwakke nagels worden ze er ook niet veel mooier op natuurlijk. 
Lang haar tot je voeten of gemillimeterd haar?
Ik voel geen innerlijke behoefte om over mijn haar te hoeven struikelen van de lengte, maar gemillimeterd is wel heel koud! En ik heb het al koud als er in een hittegolf een wolkje voor de zon schuift, dus dan maar lekker lang haar. Kan ik nog enigszins gebruiken als sjaal misschien…
Voor eeuwig met een smokey eye rondlopen of voor eeuwig geen oogmakeup meer gebruiken? 
Geen make-up? Dat lijkt mij zonde van mijn eigen stash, dus dan maar de eeuwige smokey eye. Stel je voor dat je op je eigen bruiloft bijvoorbeeld geen make-up draagt! Eeuuh of dat je dus een smokey eye draagt, omdat je moet kiezen. Mag ik hier een hulplijn voor bellen? 
Heel erg rode wangen of een grauw gezicht zonder kleur? 
Rode wangen, lekker gezond kleurtje!
Geen cosmetica meer gebruiken of alleen nog maar cosmetica gebruiken dat op dieren is getest? 
Dan kies ik voor geen cosmetica gebruiken, want die schattige diertjes hebben toch niets misdaan? Die mogen niet de dupe worden van onze make-up die we gebruiken. Liever niet en wel de dieren sparen, dan andersom. 
Gelige tanden met een perfect recht gebit, of scheve tanden die wel mooi wit zijn?
Liever scheve tanden en wel mooi wit, want dan maak ik gelijk een afspraak bij de ortho. Want je glimlach is je mooiste accessoire, dankjewel Colgate!
Voor 1 dag op je school/werk verschijnen met een niet draagbare look, en raar opkijken als mensen er wat van zeggen of die dag zogenaamd ziek zijn.En nu blijkt dat ik toch wel een echt meisje-meisje ben. Ik meld mij dan eerder ziek dan met een halve gare look aankomen. Daar voel ik mij niet prettig bij en ik zie er dan vast ook gelijk ziekjes uit, hoef ik amper te liegen toch? 
Nooit meer nagellakremover mogen gebruiken (dus gewoon wachten tot je nagellak afbladderd of het er afkrabben) of iedere dag opnieuw je nagellak er af moeten halen?
Dan maar heel tijdrovend elke dag de nagellak eraf moeten halen, wat een verspilling! Maar toch stug doen dan maar…
Een bodylotion gebruiken die de huid ontzettend zacht, mooi en gezond maakt maar wel ontzettend stinkt, of een bodylotion gebruiken die heel lekker ruikt (waar je wel de hele dag aan zou kunnen snuiven) maar verder niet zo veel doet voor je huid? 
Ik wil er niet bij lopen als een stinkie! Dan maar een bodylotion die lekker ruikt en dan heel stiekem bodybutter gebruiken. Of is dat tegen de regels? 
Je haar in een kinky kleur verven (denk als fel roze, groen) of grijs? 
Noooo niet mijn gouden lokjes alsjeblieft! Ik zet hier de joker in… Oké dan maar kinky pink, maar alleen omdat het net niet op elkaar rijmt. 
Je gezicht nooit meer scrubben of alleen nog maar je gezicht mogen scrubben met echte suiker/zout korrels?
Ik wil het best scrubben met zout, want dat is ook nog eens heel goed voor de huid. Twee vliegen in één klap, hopsakiedee!

Een vreselijk hoerige lipliner om je mond, of uitgelopen panda ogen?
No way dat ik lipliner ga gebruiken, maar uitgelopen panda ogen… Niet mijn favoriet, maar hé! Panda’s zijn cute, dus ik hopelijk dan ook.
Nooit meer cosmetica kopen bij de parfumerie (Douglas, Sephora, enz) of nooit meer bij de drogist?
Ciaaoo parfumerie! Ik haal sowieso sneller bij de drogist cosmetica, want hier heb je de keuze voor budgetmerken én het duurdere segment. Lekker toegankelijk en fijn. Love it!
De komende 1,5 jaar geen make-up meer kopen (alleen geen makeup dus, verzorging mag wel!) of je hele stash inleveren (dus ook verzorgings) maar daarna direct voor 250 euro alvast wat nieuwe dingen kopen?
Die 1,5 jaar kan ik prima overbruggen met wat ik nu in huis heb. Weet zeker dat als het nodig is, er vast een vriendinnetje bijspringt met een nieuwe mascara. Mijn verjaardag komt er ook nog aan, dus in noodgeval kom ik die 1,5 jaar ook wel door. 
En nu een brandende make-up vraag voor jullie: een te bruine foundation of geen foundation? 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.