Blog

TAG / Fashion Fun

Het is al veel te lang geleden dat ik een tag met jullie heb gedeeld en omdat ik zo dol ben op Fashion, heb ik zelf een tag in elkaar gezet met fashion gerelateerde vragen en openhartige antwoorden. Deze tag heet Fashion Fun! Check it out!

Wat betekent fashion voor jou? Mode is voor mij een manier om mij goed te voelen. Fashion is meer dan kleding, het is een uiting om stijl te tonen en het vormt de eerste indruk. Ik vind het belangrijk om er elke dag vlot uit te zien, omdat ik ook een merk vertegenwoordig. Ik vind het proces dat achter kleding zit ook waanzinnig, want het belandt eenmaal niet vanzelf in je kledingkast. Het is waanzinnig om een kijkje te kunnen nemen achter de schermen van grote namen, het geeft een enorme kick!

Hoe beschrijf je je kledingstijl? Mijn stijl is representatief, vlot en draagbaar. Als ik de deur uit ga, dan vlieg ik vaak van de ene afspraak naar de andere en dan wil ik mij graag in elke situatie goed voelen. Daarom kies ik snel voor netjes, maar vrouwelijk en classy. En mijn outfit moet wel helemaal gematcht zijn, want ik heb een slechte gewoonte om liever te laat te komen waarbij mijn kleding klopt, dan iets eerder met een gekke combi.
Wat is je favo mode stad? Ik ben dol op Amsterdam en kan dan ook uren rondslenteren om nieuwe winkeltjes te ontdekken en lekker te genieten van nieuwe collecties. Ik ben nog nooit in New York geweest, maar ik geloof dat ik dat echt een geweldige mode stad zal vinden. Het staat op mijn lijstje om te bezoeken!
Bij welke winkel slaag je altijd? Ik heb een groot H&M hart. Ik ben er heel erg trouw aan en shop zelden ergens anders. Ik werk er natuurlijk ook, dus ik zie als eerste de collecties voorbij komen en dan gaat mijn hartje regelmatig sneller kloppen (lees om de twee items). Ik word niet voor niets een H&M- meisje genoemd, but hey I’m proud about that!

Welke winkel bezoek je graag, maar slaag je niet snel? Ik ben dol op de Bershka en doe er graag inspiratie op, maar ik slaag er eigenlijk zelden. Supertrash vind ik ook een heel mooi merk waar ik blij van word, maar ik heb er nog geen item van liggen in mijn kast. Zeg nooit nooit!

Hoeveel geef jij uit aan kleding? Ai, dit is een vraag die ik liever zou overslaan. Laten we het erop houden dat ik goed mijn best moet doen om mij in te houden en dat dit de afgelopen dagen (beter iets, dan niets) al aardig lukt. Ik hou van het combineren en variëren  waardoor ik elke dag een andere outfit bij elkaar kan maken. Ik werk niet voor niets in de fashion branche and I just love clothes! Maar ik heb niet zoveel schoenen… telt dat als compensatie?
Heb je een item in je kast die je nog nooit hebt gedragen? Ja, maar ik word er al gelukkig van als ik er naar kijk. Het is een hele mooie clutch, waarvan ik stug volhoud dat hij echt nog een keer van pas gaat komen. En daar geloof ik dus nog steeds in.
Heb je een fashiongeheim? Toen ik ging samenwonen met mijn vriend, was de verhouding van spullen ongeveer 80/20. De kleding van mijn vriend kon op de achterbank gelegd worden en ik had twee auto’s volgepropt met mijn lieve items en met moeite gingen de deuren dicht.
Mijn kast hangt vol met… Blazers! Jullie zagen al eerder mijn favo blazers voorbij komen en ik heb er nog veel meer. Blazers kunnen altijd en zijn makkelijk te combineren. In elke situatie zit je goed en het zit nog comfi ook. Wat wil een vrouw nog meer? Ehh.. nee hier hoef ik niet op te antwoorden. Ha ik doe het toch! Nog meer lovely clothes natuurlijk! En een extra kast om het in te bewaren.
Wat is je meest comfortabele item? Mijn pyjamabroek! Ik voel elke ochtend het gemis als ik mij moet omkleden en afstand moet nemen van dit geliefde item.
Welk item zou je voor geen goud dragen? Een netpanty. Hier hoefde ik geen seconde over na te denken. Het is alles behalve vrouwelijk, het ziet er goedkoop uit en geen enkel been komt er mooi in uit. It’s such a no-go!
What is your go-to outfit when you have no idea what to wear? Een skinny jeans, fijne blazer en een statement necklace. Hoppa I’m ready to go!
One fashion trend you wish would come back or stay? Geef mij maar de ’60! Lekker girly, polka dots en kleurrijk. Een trend om vrolijk van te worden, de afbeeldingen en posters uit die tijd maken mij al blij!
Tag some people Iedereen kan deze FASHION FUN tag overnemen, want natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw fashion verhaal! In het bijzonder tag ik Suus van www.mypaperblank.com, Kimberly van www.birdsandbeez.nl, Carlijn van www.lifestyleletter.nl en Kelly van www.kellycaresse.nl. Let me know (benader mij bijvoorbeeld via Twitter @ByDagmarValerie of via mijn blog) als je het ook hebt ingevuld, dan ben ik de eerste die het leest! Can’t wait!

Liefs, Dagmar 

P.s. volg je mij al op        ?

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.