Blog

TAG / Common White Girl

It’s TAG time, want het is al te lang geleden dat ik een tag heb ingevuld, terwijl jullie (dat concludeer ik even na het lezen van de ge-wel-dig-e reacties, mijn dank is heel groot!) én ik het leuk vinden. Ik zag deze Common White Girl tag voorbij komen bij Anne en Tedje en ik vond de vragen zo origineel dat ik het heel graag overneem. Thanks for the inspiration girls! Let’s do this!

Favoriete Starbucks drankje
Ik ben verslaafd aan chocolademelk met slagroom, maar dan ook graag een bergslagroom. Dus daar kies ik voor als ik naar de Starbucks ga. Eigenlijk is chocolade wel het code-woord en dan maak je mij erg blij. 
Hoe lang duurt het voordat je klaar ben in de ochtend? 
Ik heb een uurtje nodig en dan sta ik fris en fruitig te wachten voor mijn bus. In het uur heb ik dan geen tijd om te ontbijten, maar dat haal ik in de bus in. Zeg het maar niet tegen de buschauffeur, want je mag eigenlijk niet eten en drinken in de bus. Ik neem wel tijd om goed te drinken en met thee de ochtend te beginnen. Vervolgens stap ik onder de douche en kleed ik mij aan, en soms nog een keer als de outfit niet helemaal blijkt te kloppen met wat ik in gedachten had. Ja, ik ben een meisje. Daarna doe ik snel de make-up en ben ik klaar om gedurende de dag te gaan vlammen. .
Hoeveel selfies maak je op een dag? 
Daar zit niet een gemiddelde aan vast, want dat schommelt nogal. Ik moet zeggen dat het gemiddelde wel omhoog is gegaan sinds ik mijn blog ben gestart… Ik weet nog niet of dat wel een goed teken is, maar ik heb inmiddels wel een goed getrainde duckface!
Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je? 
Ik kijk eigenlijk niet echt naar het aantal foto’s dat ik heb geplaatst en naar hoeveel followers ik heb. Ik geniet van alle foto’s die voorbij komen en vind het leuk om er regelmatig ook zelf wat op te plaatsen. That’s why I use it!
Zeg je wel eens LOL of OMG hardop?
LOL gebruik ik zelden tot nooit, maar OMG kan je mij regelmatig horen roepen. Of waaauw of súuuper. Maar daar zit nog een gezichtsuitdrukking bij die ik liever hier even achter wegen laat. In ieder geval gebruik ik zeker OMG, want OMG kan overal tussendoor.
Draag je weleens kledingstukken vaker dan 1 keer? 
Haha, nu ben ik echt betrapt. Ik kan het wel eens vaker dan één keer dragen, maar dan is het wel thuis dat het mijn comfi kleding is om in te ontspannen. Een fijne trui of lekker vest in combinatie met een chill-broek. Als ik overdag naar stage, werk of mijn studie moet, dan draag ik elke dag wat anders. Het is geen tik, maar ik heb zoveel kleding dat ik het ‘zielig’ vind als ik een item heel lang niet heb gedragen. Daarom verdeel ik het heel lief, zodat elk kledingstuk aan de beurt komt. Is dat een goed excuus om elke dag iets anders te dragen? Ik vind van wel :) 
Are you a racist? 
No, echt niet!
Instagram, Twitter of Tumblr? 
I love love love Twitter. Het gaat heel snel, maar zo fijn al die tweetjes die voorbij roetsjen in de timeline. Ook Instagram vind ik super, want ik ben eenmaal dol op fotografie. Je kunt mij volgen via @ByDagmarValerie op Twitter & Instagram. 

Wat doe je het grootste deel van je tijd? 
Schrijven en fotograferen, naast het heerlijk genieten van mijn lieve vriendje nu wij samenwonen. 
Wie zijn je favoriete YouTubers? 
Ik vind Teske heel leuk van www.teskuh.nl en Vera Camilla van www.veracamilla.nl. Mascha (www.beautygloss.nl) en Serena (www.beautylab.nl) volg ik ook heel trouw al járen. Nu Milou van www.lifestyleLou.com ook filmpjes maakt, kijk ik deze ook regelmatig. Heerlijk ontspannend!
Hoe vaak doe je je nagels?
Gemiddeld genomen twee keer per week. Ik draag negen van de tien keer wel nagellak, want dat vind ik mooi en verzorgd staan. Maar als het begint te bladeren, dan ben ik ook wel iemand die het gelijk moet bijwerken of verwijderen. 
Ben je een shopaholic?
Haha nee (jullie zien niet dat mijn neus nu groeit, ha!). Maar ik doe echt mijn best om minder te kopen, maar ik werk eenmaal bij H&M en dat is simpelweg heel aantrekkelijk. Je ziet de nieuwste trends voorbij komen en iedereen loopt er heerlijk fashionable bij. Met zo’n fijne sfeer ga je eenmaal eerder je portemonnee erbij pakken. Daarnaast is het betaalbaar voor leuke items die je ervoor terug krijgt, dus dat verzacht het leed dat shoppen heet. 
Hoe vaak heb je Mean Girls gezien? 
Vaak. Ik heb niet genoeg vingers om het op te tellen. Love that movie! En vooral het moment dat Lindsay Lohan in de prullenbak beland, OMG (ja nu zeg ik het) dat vind ik nog steeds hilarisch! 
Heb je veel kleren? 
Ik maak een grapje als ik nee zeg, dus ben ik even serieus: ja. Het zijn er genoeg. Het zijn er zelfs zoveel dat ik zeker een half jaar lang elke dag een andere outfit zou kunnen dragen zonder iets dubbel aan te hebben gehad. De verhuizing van mijn kleding vormde daardoor ook een heel spectaculair hoofdstuk toen we gingen samenwonen. 
Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet?
Nee, want ik ben dol op eten en ik bedenk altijd achteraf dat ik er een foto van had willen maken. Dan is het feestje dus al voorbij en is mijn bordje leeg. 
Draag je elke dag make-up? 
Als ik naar buiten ga, dan draag ik eigenlijk altijd wel make-up. Het verschilt wel in de hoeveelheid, want soms draag ik alleen mascara en een beetje oogschaduw en op een andere dag draag ik weer wat blush en dat varieert dus wel. Ik draag nooit foundation, maar verzorg mijn gezicht wel standaard met een beschermende crème. Als ik een ’thuis-dag’ heb, dit komt zelden voor, dan heeft mijn gezicht ook een rustdag. Dat is ook wel eens nodig natuurlijk!
Hoe stijl je meestal je haar? 
Ik ben dol op knotjes en vlechtjes, maar ik draag het ook vaak los. Ik vind een hoge knot heel leuk met een mooi accessoire erbij en een staart probeer ik af te wisselen met hoge en lage varianten. Het wordt nu steeds langer, dus ik wil ook ontdekken wat ik er nu allemaal mee kan. 
Zie je er altijd “presenteerbaar” uit?
Ik hoor er voor mijn studie en stage representatief uit te zien en dat ben ik dan ook als ik naar buiten ga. Het is dan misschien wel de buitenkant, maar het vormt tegelijkertijd wel de eerste indruk die anderen van je hebben. Dit kan soms de doorslag geven en deuren openen, maar als een deur open is dan moet je het doen met je karakter en persoonlijkheid. Maar natuurlijk heb ik ook fijne pyjama-dagen en bad hair days, dat maakt ons lekker menselijk. 

Vul jij ook deze vrolijke tag in? 

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.