Blog

TAG / Bloggerslife of ByDagmarValerie

Yay het is tijd voor de Bloggerslife tag gemaakt door Daniëlle! Ik werd getagd door de lieve Lois en vandaag beantwoord ik brandende vragen die ik ook regelmatig in de mail van lieve lezeressen tref. Ik vertel over mijn leven in combinatie met bloggen; mijn grootste passie! 

Hoe lang blog je al?
Ik schrijf al erg lang voor andere bloggers en websites, maar het bloggen voor www.bydagmarvalerie.nl is begonnen op 26 juli 2013, nu dus net een half jaartje. Bizar hoeveel er is gebeurd in zo’n korte periode, maar dat komt allemaal dankzij jullie. Woorden schieten te kort als ik jullie daarvoor wil bedanken, want ik kan nu van mijn droom werkelijkheid maken. 
Wat vind je het leukste aan bloggen?
De interactie met lieve volgers en lezeressen. Dat staat absoluut op nummer één, want zonder lezers is een blog slechts een plekje op het méga grote internet. Ik heb veel lieve vriendinnen aan het bloggen en schrijven overgehouden en dat geeft zoveel energie! Ook gaat het lichamelijk niet altijd even goed met mij en dan is het fijn dat ik toch nog zoveel contact kan hebben met anderen; jullie zijn echt onbetaalbaar. Ik vind de events trouwens ook te gek om te ervaren en te beleven, ik voel mij elke keer weer vereerd als ik hiervoor word gevraagd. 

Wat vind je het minst leuk aan bloggen?
Het minst leuke aan bloggen? Bestaat die kant dan? Hmmm… De Copycat kant vind ik soms erg lastig. Dan heb je lopen brainstormen over een tof idee, je doet alle moeite om het zo goed en mooi mogelijk uit te werken en dan neemt iemand het klakkeloos over. Maar ik denk dan maar gewoon dat diegene vroeg of laat toch wel door de mand valt. Als je kwaliteit wilt leveren in combinatie met een persoonlijke stijl, dan zal je dit toch echt zelf moeten oppakken. Ik vind het ook wel erg lastig als ik lees dat grotere bloggers zoveel narigheid over zich heen krijgen, terwijl het ook gewoon mensen zijn die met hun grootste passie bezig zijn. Ik hoop dat die negativiteit beetje wegvalt online, want het helpt niemand vooruit. 
Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel?
Dat verschilt eigenlijk enorm, maar tussen de 15 en 30 reacties en soms wijkt het daar vanaf. Ik vind het onwijs leuk dat de ‘Behind the Scenes’ en ‘IN THE BLOGLIGHTS’ artikelen zo goed worden gelezen en echt tof jullie reacties hierop! 

Wat voor camera gebruik je?
Ik heb al vijf jaar de Canon 1000D en deze kreeg ik voor mijn eindexamen. Ik wil eigenlijk een andere, maar deze camera heeft zoveel met mij meegemaakt dat ik er never nooit afstand van zou kunnen doen haha. Ik heb er daarom voor gekozen om mijn Canon te voorzien van een paar mooie lenzen en nu leven we samen hopelijk nog lang en gelukkig.
Welk product vindt je het leukst om te fotograferen?
Product? Ehm ik vind personen eigenlijk zoveel leuker om te fotograferen. Misschien komt dat omdat ik een fotografiecursus heb gedaan, maar ik vind mensen op foto’s zetten onwijs tof om te doen. Daarnaast heb ik een liefde voor boeken en daarom kies ik dat ook als favo product om vast te leggen. 

Welk product vindt je het minst leuk om te fotograferen?
Het minst leuk vind ik… eten? Omdat ik nog niet zo goed in koken ben denk ik haha. Maar oefening baart kunst en de laatste tijd vinden anderen mijn eten super lekker, dus er zit een stijgende lijn in. Misschien binnenkort dus toch meer foodfoto’s?

Heb je je layout zelf gemaakt en ben je er blij mee?
Ik ben onwijs blij met mijn lay-out en ik wil daarvoor Anne ook even graag in het zonnetje zetten. Ik had een bepaald idee en mijn lieve vriendinnetje Anne is zo lief geweest om mijn idee te realiseren en te upgraden naar een nog hoger niveau. Het is echt te gek geworden (vind ik haha, jullie ook?) en het past echt bij mij als persoon en bij mijn rubrieken. 

Heb je visitekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt?
Jaaa, sinds deze week heb ik visitekaartjes! Ik heb ze zelf ontworpen en laten drukken en wauw wat ben ik er blij mee. Het duurde even, maar ik vind het belangrijk om er toch steeds een paar bij mij te hebben, want je weet maar nooit waar het goed voor is.
Quiz: Herken de bloggers!
Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet?
Heb je even? Dan noem ik de lange lijst even op. Ik heb echt heel erg veel lieve bloggers ontmoet tijdens events en ik heb ook veel blogvriendinnetjes. Lieve meiden die mij door en door kennen en die ik heb leren kennen middels het bloggen. Ik had nooit verwacht er zoveel mooie vriendschappen door te mogen krijgen, maar ik ben er ontzettend dankbaar voor en ik geniet volop van dit overweldigende contact. De lieverds weten zelf denk ik wel dat ik hen bedoel; ladies dankjewel, jullie zijn goud waard!
Naar hoeveel events ben je geweest?
Ik ben al naar een boel events geweest (waaronder de Beautygloss Party, John Beerens, Fashionweeks, de Finale van HNTM en Glossybox/Lush) en er staan nog veel op de planning voor de komende tijd. Ook was ik bij alle events van H&M het afgelopen half jaar (waaronder de lancering van Isabel Marant) vanwege mijn stage. Ook mag ik deze maand mijn eerste persreisje maken en dat vind ik fantastisch. Ik hou jullie op de hoogte ervan!

Hoeveel artikelen staan er al online?
Dit is echt een bizar aantal, want er staan nu precies 200 artikelen online als ik deze tag invul! Joepieee! Super leuk om er op deze manier achter te komen en jeetje wat zijn het er al veel!

Hoeveel filmpjes heb je al gemaakt?
Ik zat lang te twijfelen om ook filmpjes te maken, maar er komt een méga groot project aan wat ik zal aanpakken (als ik er meer over kan vertellen, dan deel ik het natuurlijk gelijk met jullie) en dat vergt tijd en inspanning. Ik vind het heerlijk om te schrijven en daarom heb ik er voor de komende tijd bewust voor gekozen om dit ook te blijven doen. Misschien in de toekomst dat ik dan wel filmpjes zal opnemen, maar voor nu blijf ik lekker schrijven :)
Ik heb nu veel vragen over mijn bloggersleven ingevuld, maar ik denk erover om een Ask me anything artikel te maken. Zou je dat leuk vinden? 

En ik tag jou! Heb je zin om de tag over te nemen? Ik ben namelijk ontzettend benieuwd naar je antwoorden en ik zou het super vinden als je het met mij deelt. Ook tag ik de lieve Lidewij, Liset, Suus en de lieve Josianne

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.