Summer collectie Bourjois Shine Edition

Voor de zomer van 2013 lanceert Bourjois de collectie ‘Shine Edition’ met hierin prachtige lipsticks in vele kleuren met bijbehorende nagellak. Deze lipsticks voorzien de lippen van een intense kleur en dankzij de vernieuwende textuur geeft het de comfort van een balsem. De lipsticks dekken goed en glijden over je lippen, waardoor het heel comfortabel aanvoelt. De glans en de kleur komen mooi tot hun recht op de lippen, alleen moet je er wel rekening mee houden dat de kleur er lichter uitziet op de lippen, dan op de verpakking wordt vertoond. Kijk daarom goed welke kleur het beste bij je past door de kleuren te testen. Zien de lipsticks er trouwens niet onwijs vrolijk en zomers uit? De uitstraling van deze editie is in ieder geval ook goed geslaagd. 
De Bourjois lipsticks van de Shine Edition zijn verpakt in trendy hulsjes in verscheidene kleuren. Bij deze hulsjes horen de erop afgestemde nagellakken, voor een gewaagde mix in de meest trendy tinten van het seizoen. De lakjes drogen heel snel en dekken goed, evenals de bijbehorende lipsticks. Ook kun je lekker lang van de kleur op je nagels genieten, want het blijft prima op de nagels zitten.

Bourjois geeft vrouwen de kans om hun creativiteit en eigen stijl krachtig uit te drukken en het maakt de Parijse chic toegankelijk. Ik ben echt ontzettend enthousiast over de bijbehorende nagellak, want ze blijven eenmaal heel goed zitten dankzij de gelformule. Zonder dat je gelnagels hebt, krijg je daardoor hetzelfde resultaat. Deze kleuren van Bourjois blijven bij mij wel een week  mooi op de nagels zonder te chippen! De lakjes zijn verkrijgbaar bij de Etos en ICI Paris XL en het kost 8,49. Op mijn nagels draag ik nu nummer 26: Blue no Blues. Niet alleen de naam is mooi, de kleur vind ik ook waanzinnig. Het dekt goed en je hebt er lang plezier van.

Wat vind jij van dit Bourjois lakje?

Liefs,

Dagmar

P.s. dit artikel schreef ik eerder voor Patricia de Ryck voor www.meiden.blog.nl: http://meiden.blog.nl/mode-beauty-en-make-up/2013/07/14/ontdek-bourjois-rouge-edition-shine-lipsticks 

Dit bericht heeft 11 reacties.

    1. Dankjewel voor je leuke reactie! Het is inderdaad een heerlijk kleurtje waar je lekker vrolijk van wordt!

    1. Haha ik moest er ook eventjes aan wennen, maar ben er heel blij mee. Opvallend & classy :)

    1. Leuk! Als de zomer niet naar ons komt, dan dwingen we het gewoon af met het juiste nagellakje voor de echte summermood :)

Geef een antwoord

CommentLuv badge