Spam je blog!

Wat is er nu leuker dan nieuwe blogs ontdekken, lieve mensen ontmoeten en geïnspireerd worden door elkaars artikelen? Ik vind het heerlijk om op ontdekkingsreis te gaan en nieuwe mooie blogs te lezen, maar ook kennis te maken met de bloggers achter deze persoonlijke websites. Elkaar volgen en groeien dankzij de tips en trucs die gedeeld worden, dat maakt het bloggen heel speciaal. Ik ben erg benieuwd waarom jouw blog echt gelezen moet worden en op mijn favo lijstje moet komen te staan! Spam je blog!


Laat in de comment een link achter van je blog en vertel kort en krachtig waarom jouw blog zo speciaal is en waarom ik én andere lezers het moeten volgen. Misschien lees je in de comments inspirerende blogs die jouw aandacht trekken en ontdek je een nieuwe favoriet! Wees overtuigend en maak ons nieuwsgierig, ik kan niet wachten! Het is daarnaast ook de ideale gelegenheid om je blog (of webshop kan natuurlijk ook!) te promoten en je naamsbekendheid te vergroten.

♥ Wat is de url van je blog of webshop?
♥ Waar gaat je blog over? Of w
at verkoop je in je webshop?

♥ Waarom moeten wij een kijkje gaan nemen?

Als je een leuk verhaaltje over je blog maakt waarom iedereen juist op dié url zou moeten klikken en waar je blog over gaat, zullen mensen sneller naar je blog surfen dan wanneer je simpelweg alleen de url plaatst.

Veel plezier met spammen en ontdekken van nieuwe blogs! 

P.s. Je kunt mij natuurlijk ook volgen via Twitter (@Bydagmarvalerie) en via Bloglovin http://www.bloglovin.com/blog/10128871/the-lucky-journalist, want bij 50 volgers hou ik een te gekke win-actie om niet snel te vergeten. Stay tuned!

Dit bericht heeft 25 reacties.

 1. leuk! Just Love Life gaat over alles waar wij van houden
  Wij proberen op een positieve manier naar alles te kijken en zo veel mogelijk uit het leven te halen (vandaar ook onze naam ;)).

  http://justlovelife.nl/

 2. Wat lief!

  Diolifestyle.nl is een lifestyle blog met veel verschillende soorten artikelen, voornamelijk fashion, lifestyle, hotspots en beauty gerelateerd!
  Neem een snel een kijkje! :)

 3. Elsa

  Wat leuk dat je dit doet.. :) Ik ben benieuwd naar de nieuwe blogs die ik hierdoor misschien wel ontdek!

  http://www.ElsaSchaddelee.nl is een lifestyle blog met simpel weg alles waar ik van hou. Fotografie, design, eten, shoppen, reizen, hardlopen (al staat dit nu even op een laag pitje), interieur en zoveel meer. Ik zou zeggen, neem gewoon een kijkje!

 4. Hoi Dagmar! Je kent mij en mijn web-log natuurlijk al, maar ik ga toch deze kans even pakken :)
  Verbaalfrunniken.wordpress.com gaat over mij, mijn leven en vooral eigenlijk over het feit dat het leven heus niet altijd makkelijk is, maar we wel vooral positief moeten blijven. Of dat probeer ik in ieder geval. Leven in Amsterdam, een carrière willen en proberen op (te) bouwen, vriendje en de hele mooie kleine dingen in het leven, dáár gaat mijn web-log over.

  Na deze schaamteloze promotie, wil ik je nog even zeggen dat ik al een tijdje fan van je ben, en met TLJ is dat alleen maar groter geworden!

  Liefs, Mel

 5. Deborah

  Hoi!
  http://deborahswardrobe.blogspot.nl/ is mijn blog sinds een jaar.
  Ik begon er mee toen ik zag hoeveel modeblogs er zijn. En ik zag dat ze vaak worden geschreven door meisjes tussen de 14 en 24. En wat zijn de meisjes dun! Niet echt herkenbaar voor een flinke dame van 43. Die toch erg veel van kleren en mode houdt! Dus hup! Zelf een blog maken! Misschien dat een ander zich hier in herkent. En ook omdat het gewoon leuk is! Kids, cats, books & clothes. Age 43, size 46. In mijn blog wil ik laten zien dat niet-dunne dames zich erg leuk kunnen kleden! En dat dat niet heel duur hoeft te zijn. Ook ben ik weer begonnen met zelf kleren maken, en ik hou je op de hoogte van mijn (langzame) vorderingen.

 6. Puck

  http://www.hoplikefashionbunny.blogspot.com

  Mijn blog is een fashionblog, waar ik outfits, inspiratie, wishlist etc. op zet.
  Ik heb ook vaak winacties op mijn blog. Zoals nu:

  WIN EEN SHOPTEGOED T.W.V. 30 EURO OP PIXUM.NL! :)

  Ik zou zeggen: neem snel een kijkje en wie weet win je deze leuke prijs!

  xoxo

 7. Eline

  Wat lief dat je dit doet!
  ♥ elineboot.wordpress.com
  ♥ Het gaat over voornamelijk beauty, maar zeker ook fashion en lifestyle. En alles met een persoonlijke touch.
  ♥ Neem een kijkje als je mensen die zichzelf niet al te serieus nemen leuk vindt.

 8. Lidewij

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik blog op http://www.solidewij.nl over beauty, beauty, en nog meer beauty! Soms ook over food, lifestyle en kleding, maar voornamelijk beauty want daar word ik nu eenmaal blij van :D als jij ook blij wordt van mooie smeersels, make-upjes, en lakjes, zou ik zeker een kijkje nemen!

 9. Kim B

  Hoi Dagmar wat een leuk idee!

  Mijn blog heet: http://vintageenbeauty.com/ Qua looks is het nog under construction maar ik probeer dagelijks te schrijven over mijn zoektocht naar de leukste vintage en budget beauty items! Ik ben echt gek op vintagen en probeer dagelijks vintage te dragen.

  Mijn huis staat daarnaast vol met vintage en retro dingetjes, ik hou van het verhaal erachter. Wil je dus zien wat mij inspireert en wat leuke sites ontdekken? Kom gerust even kijken.

  liefs, Kim

 10. Mijn blog is isabelstyled.blogspot.nl. Ik blog over beauty, fashion en lifestyle, eigenlijk alles waar wij, vrouwen, gek op zijn! Neem zeker een kijkje!

  Liefs, Isabel

 11. Petra

  Superleuk!

  Op onze blog http://www.heartpicked.com vind je alles waar we van houden – of juist niet! We = Noor (24) en ik (Petra, 29). Een persoonlijke verzamelblog met een humoristische inslag over o.a. gadgets, interieur, film, fashion en citytrips.

  Neem eens een kijkje!

 12. Sarah

  Coole actie!

  Op TravelCake lees je alles over de 60+ landen die ik bezocht. Tips, indrukken, advies, foto essays, inspiratie… De onderwerpen, zijn divers en Ik probeer over alle regio’s te bloggen. Het idee is om de lezers te laten dromen en te inspireren over reisbestemmingen en mogelijkheden.

  Aangezien ik er nog niet heel lang mee bezig, krijg je ook de kans om één van de eerste volgers te zijn en de blog te zien groeien :D
  De blog is in het Engels geschreven, maar ik ben een Nederlandse versie aan het maken. Coming soon!
  Neem gerust een kijkje en zie of je het leuk vindt!

  http://travelcake.net

 13. Heleen

  Leuk dat je dit doet lieverd! Ik zal ook even mijn blog komen spammen.

  http://www.byhelena.nl is mijn persoonlijke blog over beauty en lifestyle. Maar ook komen er food en fashion artikelen voorbij. Ik blog nu bijna een jaar met veel plezier en als jij opzoek bent naar een afwisselende blog moet je zeker even een kijkje nemen. :)

 14. Lore

  Super leuk dat je zo’n artikel schrijft! Ik zou het ook willen doen, maar heb nog niet zoveel lezers dus ik wacht er nog even mee. Mijn blog is trouwens http://duckshug.wordpress.com Ik schrijf vooral over lifestyle en gewoon over alles wat ik leuk vind.

  x

 15. Lore

  Super leuk dat je zo’n artikel schrijft! Ik zou het ook willen doen, maar heb nog niet zoveel lezers dus ik wacht er nog even mee. Mijn blog is trouwens http://duckshug.wordpress.com Ik schrijf vooral over lifestyle en gewoon over alles wat ik leuk vind.

  x

Geef een antwoord

CommentLuv badge