Blog

Spam je blog!

Wat is er nu leuker dan nieuwe blogs ontdekken, lieve mensen ontmoeten en geïnspireerd worden door elkaars artikelen? Ik vind het heerlijk om op ontdekkingsreis te gaan en nieuwe mooie blogs te lezen, maar ook kennis te maken met de bloggers achter deze persoonlijke websites. Elkaar volgen en groeien dankzij de tips en trucs die gedeeld worden, dat maakt het bloggen heel speciaal. Ik ben erg benieuwd waarom jouw blog echt gelezen moet worden en op mijn favo lijstje moet komen te staan! Spam je blog!


Laat in de comment een link achter van je blog en vertel kort en krachtig waarom jouw blog zo speciaal is en waarom ik én andere lezers het moeten volgen. Misschien lees je in de comments inspirerende blogs die jouw aandacht trekken en ontdek je een nieuwe favoriet! Wees overtuigend en maak ons nieuwsgierig, ik kan niet wachten! Het is daarnaast ook de ideale gelegenheid om je blog (of webshop kan natuurlijk ook!) te promoten en je naamsbekendheid te vergroten.

♥ Wat is de url van je blog of webshop?
♥ Waar gaat je blog over? Of w
at verkoop je in je webshop?

♥ Waarom moeten wij een kijkje gaan nemen?

Als je een leuk verhaaltje over je blog maakt waarom iedereen juist op dié url zou moeten klikken en waar je blog over gaat, zullen mensen sneller naar je blog surfen dan wanneer je simpelweg alleen de url plaatst.

Veel plezier met spammen en ontdekken van nieuwe blogs! 

P.s. Je kunt mij natuurlijk ook volgen via Twitter (@Bydagmarvalerie) en via Bloglovin http://www.bloglovin.com/blog/10128871/the-lucky-journalist, want bij 50 volgers hou ik een te gekke win-actie om niet snel te vergeten. Stay tuned!

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.