Blog

Shoplog: Primark & H&M + SALE SALE SALE

De final sale is in volle gang en ik blijf een vrouw, dus dat trekt elkaar inderdaad behoorlijk aan. Ik ben dol op marketing, daar zie ik ook mijn toekomst, maar al ken je nog alle tips en trucs van het vak; ik blijf er vol intrappen én geniet ervan. Vandaar dat ik deze goedgevulde shoplog met jullie wilde delen. 

Schoenen, schoenen en nog een schoenen. Ik ben een Ramp (zeker met een hoofdletter r) in het kopen van schoenen. Ik ging naar de Primark in Hoofddorp en ik doe al amper moeite om schoenen te passen, want het knelt hier of het is daar te breed en zo is er met elk model wel wat. Ik pakte de zwarte sneakers met verwerkte sleehak en ik voelde mij als Assepoester en haar glazen muiltje. Nou zag het glazen muiltje er iets minder sportief uit, maar ik was verkocht. Althans, de schoen was verkocht en ik werd de gelukkige eigenaresse. Heerlijk van die vlotte schoenen die makkelijk te combineren zijn vanwege de zwarte kleur, ook lijken mijn benen optisch langer vanwege de verwerkte sleehak. I love them en het zwarte paar kostte 20 euro. Toen was het hek van de dam en ik paste alles wat los en vast zat. Uiteindelijk ging ik naar huis met zes paar, dus ik ben zeker geslaagd. Het bruine paar kostte 18 euro en de roze schoenen 15 euro. Ik ben in ieder geval wel in één keer van mijn schoenencrisis af, hiephoi!

De rode All stars look-a-likes zaten ook goddelijk en dat voor maar 8 euro. De slippers horen bij de zomer en aangezien ik nog een nieuw paar nodig had, nam ik deze zwarte mee met glimmertjes op de randen. Die 2 euro had ik er daar zeker voor over. Last but not least kocht ik de koraalkleurige sandalen met bloemetjes voor een schattige look, deze waren 13 euro. Mijn dag kon niet meer stuk!
Een zwarte riem is een must in de kast, vandaar dat ik deze kocht met zilveren studs. De riem kost 2 euro en staat vlot en stoer. Vervolgens vond ik deze twee prachtige statement kettingen, waardoor elke outfit gelijk begint te stralen. De ketting met blaadjes vond ik heel lief ogen, maar het had ook een hoge wauw-factor. Deze kost 4 euro. De andere ketting past perfect bij een mooi jasje of blouse en kost 5 euro.
Na de combinatie met zilver, hoort er natuurlijk ook voor de variatie een gouden match bij. Zo kocht ik de statement ketting voor 5 euro, de geweldige oorbellen voor 2 euro en het mooie armbandje voor 3 euro. Ik had trouwens nooit verwacht dat die oorbellen zo je outfit kunnen afmaken, ik ben er ontzettend blij mee.
De shirtjes van de Primark vind ik cheap en de stof is echt heel lekker. Het is zacht en het zit goed bij mij, daarom neem ik er standaard een paar mee. De printjes zijn niet enorm briljant, maar wel altijd handig om in de kast te hebben. Een shirtje kost 3 euro per stuk.
Alsof de aankopen bij de Primark nog niet genoeg waren, shopte ik ook bij de H&M in de Sale. Ik kocht deze twee cobertjes en ik sprong een gat in de lucht toen ik ze ein-de-lijk aan mijn kledingcollectie kon toevoegen. Ik vond deze twee eerst wat te duur, maar in de sale heb ik er 20 euro per jasje voor betaald. Dat maakt het natuurlijk extra aantrekkelijk.
Ooh waar gaat dat heen met de wereld, ook ik moet eraan geloven en ga sporten! Nee, 1 april is al geweest, dus het is echt geen grap. Bij het sporten wil ik er wel stylish uit blijven zien, vandaar deze twee toffe broekjes voor 5 euro. Een neon roze en legergroene shortje ga ik dus de komende tijd benutten om weer wat aan mijn conditie te werken. De nette broek met print kost 7 euro en deze ga ik combineren met zwarte hakjes, een zwart jasje en een statement ketting.
En tot slot horen er nog wat leuke tops bij, vandaar een hemdje met watervalhals voor 5 euro met een mooie print. Ook kocht ik een gestreepte top met lange mouwen in de kleur koraal voor 5 euro. Last but not least heb ik mijn favo trui gekocht uit de Lana Del Rey collectie met zilvere studs. Deze zit heerlijk en is echt een aanrader, ik heb er ook maar een tientje voor betaald.
Ik heb de laatste tijd heel goed geshopt en nu mijn vakantie in volle gang is. Ik hoop ook dat jullie volop van jullie welverdiende vakantie kunnen genieten na het harde werken op school, de studie, thuis of op werk. Wees trots op de sprongen die je de afgelopen tijd hebt gemaakt en lekker opladen! Ik ben natuurlijk benieuwd wat jullie van de aankopen vinden.
Heel veel liefs,
Dagmar
P.s. dit artikel schreef ik (fashion blogger) voor www.annesolveig.nl en het is gepubliceerd op 5 juli 2013: http://annesolveig.nl/column/ff-primark-hm-summer-shoplog/ 
Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.