SHOPLOG / Lovely Action items

Shoppen bij de Action; ik kan er nooit met lege handen uitlopen. Vorige week had ik met Anne afgesproken in Utrecht en daarvoor glipte ik nog even de Action binnen. Natuurlijk ben ik weer wat heerlijke spulletjes rijker en het voordeel bij het shoppen in de Action is dat het nooit zo’n klap is voor in de portemonnee. Kijk je mee naar mijn aankoopjes? 

Allereerst kocht ik een ontzettend handige organizer voor op mijn bureau. Mijn sterkste kant zit helaas niet in het ordenen, vandaar dat ik hiervoor wel een product kon gebruiken. Deze organizer gebruik ik nu voor nagellakjes, maar mijn plan was om hier al mijn producten in te doen die ik gebruik voor mijn dagelijkse routine. Zo heb ik alles bij de hand, ideaal. Deze kost 1,69 euro (say whaat?) en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook kocht ik deze heerlijke moder maskertjes. Er zitten er twee bij en voor een vriendinnenavondje zijn ze dus ook erg handig. Deze maskertjes kosten 0,82 euro voor 2 x 10 ml. 
Hmmm… deze theemuts sloeg even wat extra voorraad in bij de Action. Uiteenlopende smaakjes zitten erin waar ik dol op ben en je betaalt 1, 79 euro voor 6 x 8 zakjes. Vinden jullie het notitieboekje niet ook onwijs cute? Die kon ik natuurlijk ook niet laten liggen als notitieboekjesliefhebber (goed galgjewoord). Voor dit schattige boekje betaalde ik 0,79 euro.
Deze mooie theelichthouders hebben prachtige quotes en verwarmen letterlijk ons huisje. De twee kleinere kosten 0,49 euro en de grotere kost 0,79. De kaarshouders hebben als quotes: ‘Remember yesterday, dream about tomorrow, live today’, ‘A good life is a collection of happy moments’ en ‘Home is where the people you love live’. 
En theelichthouders verdienen ook mooi kaarsjes, waardoor ik paarse geurkaarsen kocht (lavendel). In deze sierlijke pot zitten 20 kaarsjes en deze classy geurtheelichthouder met kaarsjes kost 2,19. 

Wat vinden jullie van deze aankopen? Kunnen jullie ook niet met lege handen uit de Action lopen?

Liefs, Dagmar
        

Deze post heeft 29 reacties

 1. De action is altijd zo leuk he :D al die goedkope spulletjes! Ik ga daar inderdaad ook nooit met legen handen naar huis hihii.

 2. Goed geshopt! Ik ben maandag ook geweest en heb die theelichtjes ook ingeslagen ;)

 3. Ik hou echt van de Action! Ik koop er vaak veel maar sinds deze in ons dorp zit koop ik er niet altijd meer wat eigenlijk haha

 4. Dat notitieboekje is heeeeel erg leuk! Ik ga zaterdagochtend ook maar eens naar de action denk ik…

 5. Wat heb je een aantal leuke dingen gekocht! Vooral de theezakjes klinken lekker!

 6. Ik was er vorige week. Ik zat zo te twijfelen over het notitieboekje. Zaterdag ga ik naar de stad, bij de HEMA zag ik ook leuke. Mocht ik niks vinden, dan ga ik ‘m toch nog halen. Ik heb nu toch wel een beetje spijt haha. Action is zo’n fijne winkel!

  X

 7. Wat een mooie aankopen! Vooral je theelicht houders!
  Liefs

 8. Wat een mooie aankopen! Als ik bij de action ben, dan ligt er altijd iets in m’n mandje. x

 9. Ik vind dat notitieboekje zo leuk! Heb ‘m al een paar keer in m’n handen gehad, maar dan bedenk ik me steeds dat ik nog zo veel boekjes heb liggen. Maar leuk is ‘ie wel!

 10. Wat een mooie spullen heb je gekocht! Die kaars houdertjes zijn echt heel erg leuk! En zo’n mini kastje is ook super handig!

 11. Hier word ik blij van! Ik ben al een tijdje opzoek naar een organizer en voor die prijs ga ik die zeker niet laten liggen! X

 12. Wat een toffe spulletjes!! En dat noteboekje! Oh em gee. Waarom hadden ze die vorige week nog niet zeg! Ik loop nu met een stomme Minnie the Mouse rond voor mijn blogideeën haha!

  x Marjo

 13. Ik kan ook nooit de action uitgaan zonder iets gekocht te hebben:) ik vind het notitieboekje erg leuk, en de kaarsenhoudertjes ook!

 14. Ik ben gek op de Action! Het notitieboekje heb ik ook en die ladekastjes gebruik ik om make-up in op te bergen.

 15. Wat een leuke en handige spullen! Dat notitieboekje heb ik ook, ben er fan van! Action heeft veel te veel leuke spullen voor weinig geld, haha, dus koop ik vaak alsnog veeeel te veel!

Geef een reactie

CommentLuv badge

Lees vorig bericht:
PERSONAL / The Thankful Project Tag

Dankjewel, bedankt, thanks... Het zijn woorden die een lading hebben, als je er maar gevoel in stopt. Een dankbaar mens...

Sluiten