Blog

SHOPLOG / Lovely Action items

Shoppen bij de Action; ik kan er nooit met lege handen uitlopen. Vorige week had ik met Anne afgesproken in Utrecht en daarvoor glipte ik nog even de Action binnen. Natuurlijk ben ik weer wat heerlijke spulletjes rijker en het voordeel bij het shoppen in de Action is dat het nooit zo’n klap is voor in de portemonnee. Kijk je mee naar mijn aankoopjes? 

Allereerst kocht ik een ontzettend handige organizer voor op mijn bureau. Mijn sterkste kant zit helaas niet in het ordenen, vandaar dat ik hiervoor wel een product kon gebruiken. Deze organizer gebruik ik nu voor nagellakjes, maar mijn plan was om hier al mijn producten in te doen die ik gebruik voor mijn dagelijkse routine. Zo heb ik alles bij de hand, ideaal. Deze kost 1,69 euro (say whaat?) en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Ook kocht ik deze heerlijke moder maskertjes. Er zitten er twee bij en voor een vriendinnenavondje zijn ze dus ook erg handig. Deze maskertjes kosten 0,82 euro voor 2 x 10 ml. 
Hmmm… deze theemuts sloeg even wat extra voorraad in bij de Action. Uiteenlopende smaakjes zitten erin waar ik dol op ben en je betaalt 1, 79 euro voor 6 x 8 zakjes. Vinden jullie het notitieboekje niet ook onwijs cute? Die kon ik natuurlijk ook niet laten liggen als notitieboekjesliefhebber (goed galgjewoord). Voor dit schattige boekje betaalde ik 0,79 euro.
Deze mooie theelichthouders hebben prachtige quotes en verwarmen letterlijk ons huisje. De twee kleinere kosten 0,49 euro en de grotere kost 0,79. De kaarshouders hebben als quotes: ‘Remember yesterday, dream about tomorrow, live today’, ‘A good life is a collection of happy moments’ en ‘Home is where the people you love live’. 
En theelichthouders verdienen ook mooi kaarsjes, waardoor ik paarse geurkaarsen kocht (lavendel). In deze sierlijke pot zitten 20 kaarsjes en deze classy geurtheelichthouder met kaarsjes kost 2,19. 

Wat vinden jullie van deze aankopen? Kunnen jullie ook niet met lege handen uit de Action lopen?

Liefs, Dagmar
        

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.