Blog

SHOPLOG / Action Home items

Ik heb een heerlijke shoplog voor jullie van de Action om helemaal in de herfstsfeer te komen. Ik ging samen met Lois van www.loislorinde.nl en Heleen van www.byhelena.nl naar de Action en ik kom eigenlijk altijd wel met mooie spulletjes thuis. Let’s take a look!

Ik kocht twee theelichthouders voor 1,19 per stuk. Op de ene staat een omschrijving met Living en op de andere met Love. Ook kocht ik een mooi dienblad voor 1,59 en een schattig roze bloemetje in een vaas voor 1,49. Deze zal in ieder geval niet gauw verwelken!

Ik ben ook erg blij met de make-up organiser voor slechts 1,42 euro. Hier kan ik mooi wat favo producten indoen zonder dat het overal op mijn bureau rondslingert onder het motto ‘opgeruimd staat netjes’. 

Last but not least kocht ik dit schattige geurbrandersetje dat bestaat uit een aardewerk geurbrander en zes wax moods tabletten. Hierin zitten heerlijke geuroliën die smelten. Ziet het er niet cute uit? Dit setje kost 1,99 en het maakt mij in ieder geval ontzettend blij.  


Wat vind jij van deze herfstaankopen? Kom jij ook altijd met sfeerspulletjes uit de Action?

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.