SHOPLOG / Action Home items

Ik heb een heerlijke shoplog voor jullie van de Action om helemaal in de herfstsfeer te komen. Ik ging samen met Lois van www.loislorinde.nl en Heleen van www.byhelena.nl naar de Action en ik kom eigenlijk altijd wel met mooie spulletjes thuis. Let’s take a look!

Ik kocht twee theelichthouders voor 1,19 per stuk. Op de ene staat een omschrijving met Living en op de andere met Love. Ook kocht ik een mooi dienblad voor 1,59 en een schattig roze bloemetje in een vaas voor 1,49. Deze zal in ieder geval niet gauw verwelken!

Ik ben ook erg blij met de make-up organiser voor slechts 1,42 euro. Hier kan ik mooi wat favo producten indoen zonder dat het overal op mijn bureau rondslingert onder het motto ‘opgeruimd staat netjes’. 

Last but not least kocht ik dit schattige geurbrandersetje dat bestaat uit een aardewerk geurbrander en zes wax moods tabletten. Hierin zitten heerlijke geuroli├źn die smelten. Ziet het er niet cute uit? Dit setje kost 1,99 en het maakt mij in ieder geval ontzettend blij.  


Wat vind jij van deze herfstaankopen? Kom jij ook altijd met sfeerspulletjes uit de Action?

Follow me on

Dit bericht heeft 22 reacties.

 1. Josianne

  De geurkaarsen hoeven voor mij niet, maar de andere spulletjes zijn erg leuk! Ik ben al een tijdje niet meer bij de Action geweest, dus ik moet maar snel weer eens langs gaan.

 2. Michaela

  De wax melts en brandertje heb ik ook laatst gekocht, ontzettend handig en schattig voor in de herfst/winter!

 3. Suzanne

  Wat een mooie aankoopjes! ik heb de kaarsjes en houdertjes ook.

 4. Mw Ekster

  De geurbrandersetje is zo cute met die hartjes! Een mooie bijkomstigheid dat ze ook lekker ruiken. Wat is action een verslaafde winkel. Blijf jij niet altijd langer hangen dan gepland?

 5. Gotta love the Action c: Leuke spulletjes heb je gekocht!
  Ik wilde altijd die kaarszepen uitproberen, lijk me heerlijk!
  Xx

 6. Melanie

  Leuke aankopen! Mooie foto’s ook :). Vooral die twee theelichthouders vind ik prachtig.

 7. Anouk

  Erg fijne spullen heb je gekocht! Het dienblad heb ik toevallig ook. Heb er mijn geurstokjes op staan. Ik ben dol op de action. Zo kunnen we ons huis nog eens vaker veranderen;)!

 8. Jess

  Goed geslaagd! Ze hebben echt leuke dingen bij de Action!

 9. Heleen

  Wat een prachtige foto’s meiss en uiteraard hele leuke aankoopjes maar die had ik al gezien. ;)

Geef een antwoord

CommentLuv badge