Blog

SHOPLOG / Action Home decoratie

De lente hangt in de lucht en het is ein-de-lijk weer langer licht. Je ziet het gelijk aan de gezichten op straat; zuurstof in combinatie met zonnestralen doet ons goed. Ik vind het altijd heerlijk om het huis ook te voorzien van een fijn lentegevoel en zo heb ik zondag flink opgeruimd (dat voelt goed!) en wat ruimte gecreëerd voor leuke lentedetails en items. Zoals jullie misschien wel weten ben ik bezig met ‘Consuminderen’ (het artikel erover kun je hier lezen) en ik heb dan ook veel spulletjes weggegeven die we niet meer gebruiken. Bij de Action haalde ik enkele lente items voor slechts een tientje om het huis op te vrolijken en de lentesfeer te creëren. Kijk je mee naar mijn shoppings?
Allereerst scoorde ik een mooie pot en leuke bloemetjes, want na de winter kan elke plek wel wat lekkere geuren en mooie kleuren gebruiken. 
Een mooie vaas met lente takjes erin zorgt voor een warme feeling. De blokken met Home/Love hadden we vorig jaar bij de Action gehaald. De witte kaarsen ertussen zijn van Rituals en ruiken heerlijk. 
It’s all in the details! Mooie tekst op de vaas ‘Live your dreams’
En mijn favo scrub kon natuurlijk niet ontbreken: budgetproof, maar een echte aanrader die ik al ruim een jaar gebruik. 
Mooie vaasjes met mini bamboe behoren ook tot mijn favorieten. De vaasjes zijn te koop met leuke teksten en ik koos voor Nr. 1 en twee schattige mini’s. Je kunt er mooie bloemetjes in stoppen of de makkelijkere versie: bamboe. Hier hoef je ook minder vaak naar om te kijken en het staat levendig :)
En jullie weten dat ik dol ben op reizen en daarom kon ik deze handige gidsen niet laten liggen. New York staat hoog op mijn lijstje en ‘Paris is always a good idea’.
Shoppen bij de Action vind ik altijd leuk om te doen, omdat je mooie aankopen krijgt voor een fijn prijsje. Je haalt een warme uitstraling in huis zonder dat je portemonnee gaat huilen van de kosten en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. 

Krijgen jullie ook altijd zo’n zin om je huisje lenteproof te maken rond deze tijd?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.