SHOPLOG / Action Home decoratie

De lente hangt in de lucht en het is ein-de-lijk weer langer licht. Je ziet het gelijk aan de gezichten op straat; zuurstof in combinatie met zonnestralen doet ons goed. Ik vind het altijd heerlijk om het huis ook te voorzien van een fijn lentegevoel en zo heb ik zondag flink opgeruimd (dat voelt goed!) en wat ruimte gecreëerd voor leuke lentedetails en items. Zoals jullie misschien wel weten ben ik bezig met ‘Consuminderen’ (het artikel erover kun je hier lezen) en ik heb dan ook veel spulletjes weggegeven die we niet meer gebruiken. Bij de Action haalde ik enkele lente items voor slechts een tientje om het huis op te vrolijken en de lentesfeer te creëren. Kijk je mee naar mijn shoppings?
Allereerst scoorde ik een mooie pot en leuke bloemetjes, want na de winter kan elke plek wel wat lekkere geuren en mooie kleuren gebruiken. 
Een mooie vaas met lente takjes erin zorgt voor een warme feeling. De blokken met Home/Love hadden we vorig jaar bij de Action gehaald. De witte kaarsen ertussen zijn van Rituals en ruiken heerlijk. 
It’s all in the details! Mooie tekst op de vaas ‘Live your dreams’
En mijn favo scrub kon natuurlijk niet ontbreken: budgetproof, maar een echte aanrader die ik al ruim een jaar gebruik. 
Mooie vaasjes met mini bamboe behoren ook tot mijn favorieten. De vaasjes zijn te koop met leuke teksten en ik koos voor Nr. 1 en twee schattige mini’s. Je kunt er mooie bloemetjes in stoppen of de makkelijkere versie: bamboe. Hier hoef je ook minder vaak naar om te kijken en het staat levendig :)
En jullie weten dat ik dol ben op reizen en daarom kon ik deze handige gidsen niet laten liggen. New York staat hoog op mijn lijstje en ‘Paris is always a good idea’.
Shoppen bij de Action vind ik altijd leuk om te doen, omdat je mooie aankopen krijgt voor een fijn prijsje. Je haalt een warme uitstraling in huis zonder dat je portemonnee gaat huilen van de kosten en dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. 

Krijgen jullie ook altijd zo’n zin om je huisje lenteproof te maken rond deze tijd?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 36 reacties.

 1. Inge

  Je hebt mooie spulletjes gescoord voor inderdaad een zacht prijsje. Daar is de Action altijd heel goed in. Ik heb ons huisje nog niet lenteproof gemaakt, aangezien ik er nog niet aan toe gekomen ben. En New York staat ook nog op mijn lijstje, alleen 7 uur vliegen, pfff…

  1. Aah dankjewel! En ja dat vliegen is heel vervelend, maar het is wel de snelste manier om de wereld te kunnen ontdekken. Ik ben geen vliegfan, maar om die reden stap ik toch erin. Even doorbijten, maar je krijgt er een verbreding van je horizon voor terug <3

 2. Yara

  Die grote vaas <3 Echt heel tof, ik wil ook nog nieuwe vazen in huis. Maakt het helemaal af! En die reisgidsen, wow! Ik wist niet eens dat ze die verkochten. Ideaal, ga ook maar eens kijken.

  1. Ja, bizarre prijsjes! Voor 2,50 heb je al een mooie gids met plattegrond; ideaal :) Ik werd er helemaal blij van en had gelijk zin om te boeken haha Xx

 3. Sophie

  Wat een leuke items heb je gekocht, wauw! Ik vind die lange vaas met de lente takjes waanzinnig! Schattig met die blokjes erbij en dan de kaarsjes tussen :-)

  1. Dankjewel, ik vond het effect ook leuker dan ik in gedachten had haha :) Soms is het goed om even af te wisselen, dankjewel voor je lieve reactie!

 4. Heel erg leuk allemaal, Action heeft idd altijd super fijne en leuke artikelen in de collectie. Vind de vaas erg mooi. Wat leuk dat ze er reisgidsen hebben! Ik ga in April naar Londen, dus ik ga eens kijken of er bij de Action ook een boekje voor Londen is !

 5. Mooie spulletjes maar ik vind vooral je decoratie dingetjes heel erg tof! Ik hou er van!

  xxx Saranda

 6. Jess

  Wat leuk allemaal. Die kaars lijkt me heerlijk. Ga ook eens kijken voor die reisgidsen.

 7. Marloes

  Wat een leuke aankoopjes heb je gedaan. Action heeft altijd zulke leuke spulletjes voor in huis. En wat handig die reisboekjes! Twee geweldige steden bij elkaar;)

 8. Romy

  Leuke aankoopjes heb je gedaan, die letterblokken zijn echt leuk!

 9. Kimberly

  Leuk die reisboekjes! Daar moet ik snel ook eens naar kijken. Ik vind die vaasjes en vaas die je hebt gekocht ook super leuk <3 Ik krijg er weer helemaal zin in om naar de Action te gaan door jou hihi

  1. Ja de gidsen zijn ideaal, lekker budget en vol met handige tips en leuke hotspots per stad :) Xx

 10. Ziet er allemaal super leuk uit!
  Ik krijg echt zin om weer spulletjes voor mijn huis te kopen haha.
  liefs x

 11. jewelyz

  Leuke dingen heb je gekocht! Vind altijd de kaarsen en vaasjes heel erg leuk daar.

 12. Ellen

  Leuke aankoopjes! Bij action heb je altijd veel voor weinig geld!

 13. Dana

  Leuke decoratie heb je gekocht! Ik heb ook 1 van die reisgidsen: London, maar er komen vast wel meer bij!

 14. Ise

  De scrub vind ik ook fijn! En ik wist niet dat ze reisgidsjes hebben, die wil ik zeker ook een paar scoren :)

 15. Denna

  Wat heb je veel leuke dingen gekocht, ik kom ook altijd de action uit met tassen vol!

Geef een antwoord

CommentLuv badge