Blog

Review: Dove… love your hair!

Zoals jullie misschien weten, schrijf ik voor verschillende websites en blogs. Voor www.shoppen.blog.nl mocht ik daarom deze nieuwe Dove haarlijnen uitproberen. Ik dacht dat ik samples zou krijgen of dat ik een product hiervan mocht testen, maar toen ik de postbode met dit pakket zag, kreeg ik toch erg medelijden met de man. Dove introduceert namelijk de Split Ends Rescue-lijn en een vernieuwde Hair Intense Repair-lijn en ik was de gelukkige om alle producten van deze lijnen uit te proberen. Heerlijk vind ik dat, want mijn haar krijgt al een behoorlijke lengte en dat is niet altijd even gemakkelijk om te verzorgen. Deze twee lijnen maken het overzichtelijk en hebben een uitstekende effect op mijn haar. Het vormen stuk voor stuk verzorgende producten waar onze lokken tot in de puntjes gevoed én versterkt door worden. Die good hair day verdienen wij, vrouwen, immers elke dag.


De producten van de Dove Intense Repair-lijn helpen droog, beschadigd haar diep van binnen te herstellen dankzij een unieke formule op basis van Keratin Repair Actives. De ingrediënten die hierin zitten, versterken en herstellen het kwetsbare haar waardoor je voorkomt dat je haarpunten gaan splijten. Deze lijn bestaat uit een shampoo (250 ml voor 3,89), een dagelijkse intensieve conditioner (180 ml voor 4,99), een herstellend masker (200 ml voor 6,99) en een repair conditioner (200 ml voor 3,89). Daarnaast is de lijn aangevuld met een conditioner spray (200 ml voor 4,49) en de unieke 60 seconds treatment shot (14 ml voor 1,29). 

De snelle herstelkuur in 60 seconden zorgt ervoor dat beschadigd haar binnen slechts één minuut gerepareerd wordt. Deze conditiebooster maakt zwak, dof en broos haar sterker en dat is onmiddellijk voelbaar aan het haar. Je gebruikt deze treatment shot wanneer je haar extra verzorging nodig heeft. Je brengt het aan na het wassen en je masseert het vanaf het midden tot aan de punten. Vervolgens laat je het een minuutje intrekken en kun je ondertussen je lichaam verzorgen. Daarna spoel je de treatment goed uit en zien je haren er stralend uit. Het klinkt te mooi voor woorden, maar toch komt het product haar mooie beloftes na. Het haar voelt na gebruik aan alsof je van de kapper afkomt zo zacht en gezond; een echte verzorgingsbooster voor de lokken! 


De schaar is niet de enige oplossing meer om je haarpunten een gezonde uitstraling te laten geven, want de Split Ends Rescue-lijn belooft 80% van je gespleten haarpunten na slechts drie keer gebruiken te herstellen. Nu klinkt 80% als een bijzonder hoog percentage, maar na het eerste gebruik voelen de punten al beter aan. Als deze producten regelmatig worden ingezet, dan blijven de haren in een betere conditie. Natuurlijk is een bezoek aan de kapper op zijn tijd wel noodzakelijk. Maar als je bijvoorbeeld je haren wilt laten groeien dan zijn deze producten ideaal, omdat je op deze manier de knipbeurt wat langer kunt uitstellen. De verzorgingsproducten voeden en herstellen je haar vanaf de wortel tot in de puntjes, zodat je langer kunt genieten van je gewenste haarlengte. Het serum hecht de uiteinden van je haarpunten weer aan elkaar waardoor de droge ruwe punten mooi glad en zacht worden. De Split Ends Rescue-lijn bestaat uit een shampoo (250 ml voor 3,89), conditioner (200 ml voor 3,89)en een leave on-behandeling (125 ml voor 5,99). Zo is de Split Ends Rescue Leave-on Treatment een echte aanrader voor dagelijks gebruik. Dankzij de Active Sealing Serum hydrateert elke haar en ook wordt de gehele lengte van de haren verzacht. Je kunt 2-3 pompjes crème aanbrengen van halverwege het haar tot in de punten. Je hoeft het niet uit te spoelen en je kunt het product heel makkelijk aan je dagelijkse haarroutine toevoegen, want het is een musthave voor de haarpunten.

Zowel de Intense Repair- lijn als de Split Ends Rescue-lijn ruiken heerlijk en de haren voelen na gebruik van de producten zachter en sterker aan. Als je snel droge of beschadigde haarpunten hebt, dan kan ik je echt de Split Ends Rescue-lijn aanraden. De punten zien er gladder uit en de kans op klitten wordt kleiner. Ook voorkom je dat ze sneller gaan splijten en behoud je de gezonde ‘look’ van je lokken. Een fijne bijkomstigheid is dat de producten heel makkelijk te verkrijgen zijn bij de meeste drogisterijen, maar ook kun je deze online bestellen via bijvoorbeeld www.bol.com. Test de producten van Dove zelf en je zult merken dat je voortaan als vrienden met je haar door het leven gaat. 

Wat vinden jullie van deze lijnen? Welke producten gebruiken jullie om je haren te verzorgen?

Veel liefs,


Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.