Blog

Reminder winactie Sleek Palette + Start Bloglights week

Er staat even een ander artikel online dan jullie misschien van mij gewend zijn, want deze week wordt ook anders. Ik heb namelijk een thema gekoppeld aan de komende dagen, genaamd ‘In the Bloglights’. Tijdens deze week lees je informatieve en inspirerende artikelen over en door bloggers, maar ook de tips om je blog te verbeteren, hoe je inspiratie op kunt doen en de veelgestelde vragen omtrent het bloggen. Al nieuwsgierig? Lees dan nog even verder!


Ik schrijf al een tijd voor bloggers en websites en dat doe ik met ontzettend veel plezier. Maar dit komt niet allemaal uit de lucht vallen. Ik heb geleerd door te vallen, maar voornamelijk weer het opstaan en deze tips en ervaringen wil ik graag met jullie delen. De afgelopen tijd krijg ik ook veel vragen hoe ik het allemaal combineer naast een fulltime stage, studie, bijbaan, samenwonen, sociaal leven en dat allemaal met CVS (het chronisch vermoeidheid syndroom). Ook zijn velen nieuwsgierig hoe ik het bloggen regel en hoe het nu eigenlijk werkt, een soort van kijkje achter de schermen, maar dan met de focus op het bloggen. Dit alles en meer lezen jullie de komende week op mijn blog met als thema ‘In the bloglights’. Er zal gelegenheid zijn om je blog te delen, zodat anderen nieuwe blogs kunnen ontdekken en jouw blog ook kunnen volgen en er worden massaal tips gedeeld door onder andere de lieve bloggers Anne, Tedje, Geanne, Lisa, Suus, Lisanne en Saranda! Ik hoop heel erg dat jullie het interessant vinden en ik ben benieuwd naar jullie reacties! 


En doen jullie al mee met de winactie voor een Sleek Palette naar keuze? Vandaag is de laatste dag om hieraan deel te nemen, voordat er een winnaar wordt geselecteerd. Ik vind het zo leuk om een palette weg te geven, voor welke heb jij gekozen? 


Doe jij al mee met de winactie? Ga jij voor het Au Natural Palette of kies je Vintage Romance? 

Liefs Dagmar 

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.