Blog

PLOG & VLOG – Vriendinnen, pasta & Boohoo Event A/W 2014

Yay, it’s plog-time! Ik heb speciaal voor jullie een hele dag foto’s gemaakt. Vanaf het opstaan tot op werk, het eten van pasta en natuurlijk het geslaagde Boohoo Bloggers Event A/W 2014 bij CreamPR. Het was een heerlijke dag waar ik volop van heb genoten, dat kan je misschien ook wel zien aan de foto’s die voorbij komen. En dat is nog niet alles, want ik heb ook voor het eerst gefilmd! Ik heb niet voor niets mijn Canon 700D aangeschaft, dus veel tijd om te oefenen heb ik niet gehad, maar wauw wat beleef ik er nu al veel plezier aan. Ik neem je met veel plezier mee, let’s go!
Iphone 5S By Dagmar Valerie
Voor de zekerheid zet ik extra wekkers, vooral omdat mijn lieve vriendje écht overal doorheen slaapt. Beter teveel wekkers, dan te weinig!
Make-up By Dagmar Valerie Inglot GOSH
Douchen, mijn haren wassen, aankleden en een make-up look maken. Nu zien jullie ook welke producten ik regelmatig gebruik!
Blog By Dagmar Valerie
Even checken of het artikel goed online is gekomen en ontbijten. Ik vind het heerlijk om dan blogs te lezen en mij te laten inspireren door mooie content die online is gekomen. Love it!Poes By Dagmar Valerie
Poes is de chill-modus op de bank, she’s so fluffy!Uitgeverij De Fontein By Dagmar Valerie VBK Media
Vlammen op werk! Ik vind het superleuk dat er zoveel uitgeverijen bij elkaar zitten. Geen dag is hetzelfde!Uitgeverij De Fontein By Dagmar Valerie
Mijn uitzicht… Ook héél vervelend als je een boekenliefhebber bent… Pasta Julia By Dagmar Valerie
Pasta! Lekker even opladen en wat warms eten. Ook zag ik lieve Anne, ook al was ze niet zo lekker, ik vond het zó ontzettend fijn om haar even te zien! Geeft echt een energieboost voor tien jaar. Oké dat is misschien een beetje overdreven, maar het was heel gezellig <3 Boohoo Bloggers event A/W 2014 CreamPR By Dagmar Valerie
Yay, bij het Boohoo Bloggers event waar de Autumn en Winter collectie 2014 gepresenteerd werd. Het was heel gezellig met lieve bloggers en de sfeer was ontzettend goed. En de collectie? Ik werd verliefd op het ene item na het andere! Mooie printjes, fluffy stoffen en echte eyecatchers wisselden elkaar af. Echt een prachtige collectie waar ik onwijs enthousiast over ben! Boohoo Bloggers event A/W 2014 CreamPR By Dagmar Valerie
Echt een beauty! Hier steel je echt elke show mee, je outfit wordt sowieso een feestje met deze eyecatchers!
Boohoo Bloggers event A/W 2014 CreamPR By Dagmar Valerie
Mooie items! Van vrolijke pailletten tot fluffy materialen. Ik word er heel blij van!Boohoo Bloggers event A/W 2014 CreamPR By Dagmar Valerie
En ik sprong een gat in de lucht toen ik deze lieverds weer zag. Het was supergezellig met Britt & Saranda, het zijn zulke lieve en creatieve meiden met een hart van goud! En wat waren er veel leuke bloggers op het event, ik heb er volop van genoten! En heel erg bedankt lieve Elise voor het inpraten van flink wat moed voor mijn verdediging! Was supergezellig om je weer te zien en te spreken, de schop onder de kont heeft ook geholpen haha. Ik ga vlammen!
#BOOHOOAW14 By Dagmar Valerie CreamPR
Natuurlijk mag een foto met lieve Carlijn niet ontbreken. Say cheese! Het was super om weer lekker bij te kunnen kletsen, Carlijn is ook zo’n lieve meid die bergen voor anderen verplaatst <3 Boohoo Bloggers event A/W 2014 CreamPR By Dagmar Valerie
En we gingen niet met lege handen naar huis, want we kregen allemaal een prachtige goodiebag. Iedereen kreeg een andere, maar ik had het geluk dat ik een giftcard ontving én een mooie statement necklace. Ik kon mijn geluk niet op! Ik ga dit weekend gelijk een mooi item uitzoeken in de fijne webshop van Boohoo!

Deze plog is misschien wel voorbij, maar ik heb ook gevlogd! Vind je het leuk om nog meer te zien van deze geslaagde dag of wil je een kijkje nemen op mijn YouTube-kanaal? Veel kijkplezier toegewenst, want het kan allemaal!
(Het filmpje bevat een muziekje eronder, waardoor het niet op alle apparaten mogelijk is om het te bekijken. Hier houd ik voor de volgende keer ook rekening mee, ik ben het nog allemaal aan het ontdekken maar vind het ontzettend leuk!).

Ik ben ontzettend benieuwd wat je van deze plog & vlog vindt natuurlijk! Mocht je mij willen volgen op Youtube, klik dan hier. Ben jij al een keer bij een event aanwezig geweest?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.