PLOG #5 – Inglot met Anne, ontspannen en naar zee!

PLOG #5 – Inglot met Anne, ontspannen en naar zee!

Wohooo it’s my lucky day! Ik heb een stralende dag gehad zaterdag én voor jullie geplogd! Mijn concept-versie van mijn scriptie had ik ingeleverd en er viel echt een last van mijn schouders af. Ik ben in ieder geval weer een stapje dichterbij mijn diploma en het was écht lang geleden dat ik een vrije dag had zonder verplichtingen. Ik besloot er extra van te genieten, want er stond een mooie workshop van Inglot op het programma waar ik naartoe ging met lieve Anne én ik ging samen met mijn mama, broertje en vriend naar zee. Als ik ergens kan ontspannen, dan is het wel aan het strand met op de achtergrond de lachende meeuwen en klotsende golven. Love it! Kijk je mee naar mijn plog? 

Hero Fruitontbijt mango sinaasappel
De dag begon met mijn favoriete smaak van Hero Fruitontbijt; Sinaasappel & Mango!
Vogue Grazia Dagmar Valerie
Goede voorbereiding is het halve werk, mijn tas is ingepakt voor het strand :)
Poes
En Poes kijkt geamuseerd toe… 
By Dagmar Valerie blog nail Catrice Call me Princess Coral
Lekker blogs lezen en ondertussen de nagels laten drogen, liefde voor deze fijne lakjes van Catrice <3
Onthaasting Amersfoort
Yay, aangekomen in Amersfoort en wat is het hier mooi! En ik liep precies tegen de tekst ‘Onthaasting’ aan, dat was précies mijn instelling die dag. Toeval of… ? 
Amersfoort Kerk
Ik vind Amersfoort echt een fijne stad met een warme uitstraling. Is het geen plaatje?
Inglot Cosmetics Amersfoort Anne Solveig Dagmar Valerie
En samen met Anne gingen we naar Inglot voor een leuke workshop. We werden ontzettend mooi opgemaakt, jullie lezen er gauw meer over!
Inglot Cosmetics Amersfoort Anne Solveig Dagmar Valerie
En we zijn heel goed geslaagd bij Inglot, want wauw wat heeft dit merk prachtige items in het assortiment! En dan heb ik het nog niet eens over de kleurvariatie gehad en de kwaliteit, love it! Ik laat jullie heel snel de inhoud van mijn tasje zien!
Inglot Cosmetics Amersfoort Anne Solveig Dagmar Valerie
Lekker lunchen als afsluiter van deze gezellige ochtend met lieve Anne <3
Terras eten lunch Annesolveig ByDagmarvalerie
Mijn mama haalde mij op, want we gingen naar het mooie Castricum!
Mijn ultieme ontspanningsplek? Het park voor het Louvre in Parijs, maar ook het strand. Ik kan zo genieten van het geluid van de zee en wat kan ik een plezier hebben als de meeuwen geluidjes maken, het klinkt als een lachend publiek (moet je maar eens opletten, het is echt!). En dan begin ik heel hard te lachen en dan lachen de meeuwen mee…En ik biecht ook even op dat ik meeuwen altijd Guus Meeuwissen noem. Eh dus dat. Maar we gingen naar het strand, naar Castricum om precies te zijn. Wat is het er mooi! 
Lipton Ice Tea Green Iphone 5S summer
Perfecte combinatie! Een heerlijk zonnetje en koude Ice Tea.
fun Jord Dagmar Bydagmarvalerie
Je staat voor paal dus ik haal je hier weg! Neeee ik wil blijven… Soms zijn we… niet goed te omschrijven ;)
Castricum zee, strand, schelp, koraal
Kijk! Nemo-schelpen!
liefde Jord Dagmar Bydagmarvalerie
Spring maar achterop bij mij, achterop mijn fiets! Maar dan anders…
Vriendje, Jord Dagmar bydagmarvalerie
En nog een extra lieve foto, omdat ik méga van hem houd… Ik dacht ik licht het even toe, want het is vast niet te zien ;)
By Bien sieraden webshop handgemaakt bydagmarvalerie
En alsof deze dag nog niet waanzinnig genoeg was, lag er ook nog een onwijs mooi pakketje op mij te wachten. Jullie lezen en zien er heel snel meer over! 
Frozen movie Disney
Ontspannen en uitgerust ploften mijn vriendje en ik op de bank met een lekker soepje, broodjes én een lekker ijsje. Ik sloot de dag af met de film Frozen en mijn vriendje keek de finale van de Champions League, perfecte verdeling :) 

Ooh ik barst gelijk weer van de inspiratie na zo’n ontspannen dagje en ik hoop jullie de komende tijd extra blij te kunnen maken met de artikelen, want jullie maken mij ook dagelijks blij met de lieve comments. Dankjewel! Genieten jullie ook zo van het weekend?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 23 reacties.

 1. Josianne

  Oehh, wat voor workshop had je? Je make-up ziet er prachtig uit! Wat een heerlijke zaterdag heb je gehad, hopelijk wordt vandaag net zo fijn!

 2. Wat een super leuke plog<3. Ziet er heel geslaagd uit allemaal! En wat zijn jullie mooi opgemaakt. Ziet eruit als een heerlijke zaterdag! Geniet van de zondag! Liefs!

 3. Wat een heerlijk dagje weer!! Amersfoort is een leuke stad he :-) woon er nu al heel wat jaartjes! Love it!!!!

 4. Svenja

  Wauw, wat een fijne dag heb je gehad. Ik ben erg benieuwd wat jullie hebben geleerd tijdens de workshop. En de zee/het strand is inderdaad zo fijn <3 Wat mij betreft is er geen fijnere plek dan dat! Lieve foto’s ook van jou en je vriend!

 5. Sophie

  Wat een herlijke plog en wat zijn jullie beiden práchtig opgemaakt! Het ziet er als een hele gezellige dag uit en die foto van jullie samen is zó lief! Jullie zijn een prachtig stel <3

 6. Joyce

  Wat een leuke plog! Afgelopen zomer zijn wij tijdens onze vakantie elke dag op het strand van castricum geweest, ik wil terug!!! haha

 7. Denise

  Wat leuk dat je een dagje geplogt hebt voor ons! Ziet er uit als een super dag bij Inglot met Anne, ben benieuwd wat jullie precies gedaan hebben. De foto’s met je vriend zijn zo ontzettend lief! <3

 8. Alexa Land

  Wat zijn jij en Anne mooi opgemaakt bij de Ingelot! Heel leuk dat jullie in Amersfoort waren, dat is vlak bij mij! En Castricum is inderdaad een geweldige plek. Super leuke stad (dorp!) Wat een heerlijk weekend heb je gehad en die foto’s met je vriend samen zijn super cute.

 9. Kirsten

  Wauw, wat ben je mooi opgemaakt! En wat een heerlijke foto’s van jou en je vriend, klinkt als een topdag!

 10. Michaela

  Ik ben benieuwd naar de Inglot goodies, wat hebben ze je make-up ontzettend mooi gedaan!

 11. Oh je maakt mijn zondag helemaal vrolijk met deze plog. Ik vind het heerlijk om te kijken naar wat mensen allemaal doen op een dag :) En jij doet altijd van die leuke dingen! Super om naar het strand te gaan, lekker uitwaaien en in de zon zitten. Je brengt me op een idee! Fijne dag. X

 12. Red Sonja

  Heerlijke foto’s! Wat leuk De Onthaasting! :) En jouw kat is zo cute! :D

 13. Heleen

  Wat een fijne plog, ziet er uit als een heerlijke dag. :D

 14. Ziet eruit als een gezellig dagje! Die ‘voor paal-foto’. Haha. Ik ben benieuwd naar de Inglot producten. Wat ziet je make-up er goed uit zeg! Staat je leuk die lippenstift kleur :)

 15. Angela

  Frozen is een mooie film! Ik vind het strand zo’n fijne plek!

 16. WAUW je bent echt prachtig opgemaakt. Dit moet je zelf ook doen op deze manier. Hiermee beledig ik je niet, je ziet er super leuk uit. Maar prachtig.
  En de foto’s op het strand… wat een liefde, wat een geluk en opluchting / vrijheid en gezelligheid. Heerlijk.

Geef een antwoord

CommentLuv badge