Blog

PLOG #4 / Persreis naar Antwerpen met Anne

Een magisch weekend waarbij we hebben gehuild van het lachen, we heerlijk konden genieten van het zonnetje én we de kans kregen om de prachtigste plekjes van Antwerpen te ontdekken. Anne en ik waren dit weekend in Antwerpen en je kon onze avonturen volgen via de hashtag #DagmarAnneInAntwerpen. Allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken voor alle lieve reacties en hartverwarmende berichten die jullie hebben achtergelaten. Jullie zijn echt toppers, zo lief! Ik heb zaterdag voor jullie geplogd! In dit artikel deel ik met jullie wat we de eerste dag in Antwerpen hebben uitgespookt middels foto’s. Enjoy!

IMG_2061
Heerlijk ontbijten in hotel Les Nuits. Wat een lekker begin van de dag met verse croissantjes, jus d’orange, een eitje en fruit. We hebben heerlijk geslapen en waren erg onder de indruk van de mooie kamers. Het is een prachtig designhotel en het is ook nog eens perfect gelegen; in het hartje van Antwerpen en nog geen vijf minuten van De Meir, dé winkelstraat van deze mooie stad <3
Vastleggen in volledig scherm 7-4-2014 230445.bmp
We kregen allebei een Antwerp City Card mee van Tourisme Vlaanderen waarbij we gratis toegang kregen tot alle Antwerpse musea, zowel de permanente als de tijdelijke exposities. Echt een aanrader om deze kaart aan te schaffen, omdat je het er echt uitkrijgt als je wilt genieten van de mooie cultuur in Antwerpen. 
IMG_1736
Ik keek ontzettend uit om naar de modetentoonstelling Birds of Paradise in Antwerpen te gaan in MoMu. De tentoonstelling benadrukte pluimen en veren in de mode. Ook Cristóbal Balenciaga, Christian Dior, Yves Saint Laurent en Coco Chanel hadden elk op hun manier een speciale band met veren en pluimen en dit is te zien in de mooie creaties die werden getoond. Ook vandaag de dag is de veer niet weg te slaan uit de nieuwste catwalk creaties van zowel Belgische als internationale modeontwerpers.
IMG_1743
We genoten volop van deze tentoonstelling, wat een prachtig geheel! Echt de moeite waard als je ook maar een beetje geïnteresseerd bent in mode. 
IMG_1780
En welke designer spotte ik hier? Minju Kim! De Zuid-Koreaanse studeerde vorig jaar af aan de Antwerpse Modeacademie. Met haar collectie Dear My Friend sleepte ze vorig jaar de H&M prijs in de wacht. En laat ik net in die periode stage hebben gelopen bij de marketing van H&M waar we haar collectie gepromoot hebben. Én ik heb enkele items van deze getalenteerde designer in de kast hangen. Super leuk! 
IMG_1783
Het Modepaleis in de Modewijk. Ik genoot zo van deze prachtige wijk en voelde mij helemaal thuis. De Modewijk is het creatieve hart van de Antwerpse modescène 
IMG_1806
Het prachtige stadhuis op de Grote Markt; zo kleurrijk en vol mooie details! Elk hoekje ziet er weer anders uit en ik kan er uren naar kijken.
IMG_1822
In love met de mooie zonnebril van Anne! Nieuwsgierig naar haar mooie outfit? Klik dan hier <3
IMG_1902
Even bijkomen op het trappetje én daarna verder om outfitfoto’s te schieten. Soon on the blog!
Vastleggen in volledig scherm 7-4-2014 232612.bmp
Duo-selfie! Ik vind deze foto super leuk, je ziet dat we van dit mooie weekend genieten én ik wil ook heel graag even benadrukken dat het zo bijzonder is om zo’n lieve vriendin te hebben waarmee je op reis kunt. Onze vriendschap is goud waard en het voelde ontzettend goed om samen er gezellig op uit te gaan. En onze humor haha, als we een vlog zouden maken dan zie je ons bijna alleen maar lachen. Heerlijk!
IMG_1932
Uitzicht vanaf de MAS (Museum aan de Stroom). Zo mooi dat je over heel Antwerpen kunt kijken!
IMG_1927
Er was een tentoonstelling over Antwerpen als wereldhaven waarbij je op het einde een berichtje kon schrijven die in een fles gestopt werd. Daarna mocht je een fles meenemen en zo kreeg je een berichtje terug van een vreemde. Heel bijzonder deze flessenpost, super mooi initiatief!
IMG_1936
Hmmm lunchtime! Een heerlijke break in het zonnetje, super fijn!
IMG_1938
Heerlijk de middag doorbrengen op dé winkelstraat van Antwerpen: De Meir. Een prachtige straat vol mooie winkels waarbij je amper kunt kiezen waar je als eerste naar binnen wilt. De mooie merken volgen elkaar op en tussendoor tref je er nog cultuur ook. Zo kom je in een zijstraat het Rubenshuis tegen en tref je halverwege De Meir een prachtig paleis. Dit maakt het tot een heus shopwalhalla <3
IMG_2033
En natuurlijk ben ik goed geslaagd. Geen kleding dit keer, maar wel fijne beautyproducten. Nu heb ik weer lakjes in overvloed en ik ben ook super benieuwd naar de shampoo en conditioner. Jullie lezen de reviews binnenkort!
IMG_1993
Outfitfoto’s maken voordat het donker werd! Hier zien jullie alvast een sneek peak!
IMG_2007
Heerlijk avondeten bij de vis- en wijnbistro Fiskebar in Antwerpen. We genoten van de zalm en de heerlijke gerechten. En het toetje was niet te evenaren!
IMG_2058
En na zo’n intensieve dag gingen we over op de chillmodus. De tijdschriften werden uit de tas gehaald, de laptop kwam tevoorschijn om vlogs te kijken en de maskertjes gingen op de gezichten. Ultieme ontspanning en een perfecte afsluiter van deze geslaagde dag. Ben jij al een keertje in Antwerpen geweest? 

Liefs, Dagmar 
Follow me on 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.