Blog

PLOG #3 / Bloggersmeeting in Groningen

Wauw wat heb ik een heerlijke weekend achter de rug! Gisteren ging ik een dagje naar Groningen toe voor een bloggersmeeting met mijn lieve vriendinnetjes Lois, Heleen, Lidewij & Eline. Ik vind bloggen echt de geweldigste hobby die er is en daarnaast is het ook zo bijzonder om er prachtige vriendschappen aan over te houden, dat is goud waard. We genoten volop van deze heerlijke lente zondag en vandaag neem ik jullie een dagje mee opstap naar het hoge noorden! Let’s take a look!

De wekker ging om acht uur, maar natuurlijk moest er nog even gesnoozed worden. Totdat ik de strak blauwe lucht zag, toen vloog ik eruit!
Lekker de dag beginnen met een rondje hardlopen, terwijl er nog niemand op straat is en de vogeltjes fluiten.
Douchen en dan het bekende probleem: what to wear? 
Ik haalde dé blazer uit de kast, het is immers een zeer geliefd jasje onder de bloggers…
Tijd voor de make-up look
En even wat nieuws proberen met mijn haar; een vlechtje om het elastiekje van mijn staart. Do you like it?
En gauw checken of alles goed online is gekomen op mijn blog!
Maar Poes wil natuurlijk ook nog even knuffelen <3
En op naar Groningen! Dagkaart met korting in de tas en go! En aangezien ik geen goede OV-planner ben, miste ik net mijn bus en moest ik een work-out sprintje trekken om bij de andere halte te komen waar nog een bus zou vertrekken die ik precies haalde. Wohooo sportieve ochtend!
Even lekker broodje als ontbijt in de trein, waar ik reisde met Lois en Lidewij. Eline stapte er in Zwolle gezellig bij :) 
Joepieee compleet! Hier zijn we net aangekomen in Groningen en hebben we de groepsknuffel gehad <3 
Oh-Em-Gee. Herkennen jullie de straat al? Natuurlijk moest ik op de foto bij dit famous plekje uit Monopoly!
Yummie, lekkere lunch! Lois en ik vermaakten ons met lekkere poffertjes en het was allemaal onwijs lekker!
Toen gingen we even wat winkeltjes in en uit. Ik was al een tijdje zoekende naar witte Adidas sneakers uit de 90’s. Fijn dat deze trend weer helemaal terug is gekomen en mijn voetjes maakte ik daarom blij met een goed paar sneakers. I’m in love!
En binnenkort een fijne nagellak review, omdat ik zo dol ben op de Catrice lakjes. 
En ik riep geloof ik bij elk torentje of het de Martinitoren was en ik kon mijn geluk niet op toen we er eindelijk bij stonden. Hashtag Happy!
En wil je weten hoe groot de toren is? Nou, ongeveer als een nagellakje eigenlijk… 
Heerlijke high tea bij Fresh Today. Ik heb nog nooit eerder zo lekker thee gedronken onder het genot van al het lekkers. Wat een super gezellig idee en ik ga dit zeker vaker doen. Ideaal om heerlijk bij te praten, lekker te genieten van de hapjes en goed te ontspannen. Aanrader!
Kunnen we terug in de tijd? Het was super lekker!
Afscheid nemen is nooit fijn, maar daarna gingen we weer richting huis. Het was zo super gezellig en wat zijn het stuk voor stuk lieverds met een gouden hart. Dankjewel voor de geslaagde dag ladies! 
Do you love them? Ik kan niet wachten om er lekker op te lopen. Ik ben helemaal verliefd en zit al in mijn hoofd te matchen om outfits te stylen met deze sneakers. Er komt vast gauw een outfitpost van online!
Thee, een maskertje, mijn nieuwe nagellak en deze plog klaarzetten. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een dagje met mij mee te kijken en dat jullie ook een heerlijk weekend achter de rug hebben.

Veel succes deze week! 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.