Blog

PLOG #2 / Mijn eerste persreis #LoveOostende

It’s time to plog! Ik neem jullie mee in dit artikel middels foto’s op mijn eerste persreis: het Valentijnsweekend in het mooie Oostende (België). Samen met mijn vriend mocht ik genieten van een waanzinnige tijd en ik heb mij zelden zó ontspannen gevoeld. Ik wil jullie ook heel erg bedanken voor de lieve berichtjes en reacties, zo bijzonder om samen met jullie naar dit weekend toe te leven! Het was een weekend om nooit te vergeten en ik ga nu onthullen wat we 15 februari allemaal hebben gedaan. See you in Oostende!

Allereerst deel ik met jullie het geweldige presentje dat we ontvingen toen we onze hotelkamer ingingen. Rozen, chocolade, een gepersonaliseerd notitieblokje, twee Oostende City passen en handige informatieboekjes. Een warm welkom en goed begin van een onvergetelijk weekend!
Lekker ontbijtje na een heerlijke nachtrust <3
We liepen het hotel (Royal Astrid) uit en kwamen gelijk bij het strand aan! 
En wist je dat ik stiekem best goed ben in kaartlezen? Ik verdwaal alleen in de ogen van mijn vriend haha: cliché! 
Het Zeeheldenplein met als blikvangers de kunstwerken ‘Rock Strangers’ gemaakt door Arne Quinze. 
Uitwaaien <3
We kregen twee Oostende City passen mee waardoor ons bezoek aan de Stad aan Zee nog leuker werd. Zo bezochten we onder andere het Noordzeeaquarium, waar mijn vriend mij vol enthousiasme vertelde over al het leven in de zee. Hij is echt een wandelende encyclopedie op dat gebied en ik vind het heerlijk om te horen als hij met zoveel passie erover zijn kennis deelt <3 
Heerlijke lunch bij Bistro Moby Dick; verse broodjes en lekker soepje! Dat gaat er wel in na een strandwandeling door de enorme wind <3
Wandelen langs een scheepswerf richting de duinen.
We lieten ons meevoeren door twee eeuwen geschiedenis in het indrukwekkende Fort Napoleon.
Super leuke manier om informatie te krijgen over Fort Napoleon middels een rondleiding en Iphones met beeld en verhalen!
Waarom hebben wij deze te gekke huisjes niet in Nederland? Geweldig concept dit boekenruilhuis; je neemt een boek mee en legt er een ander voor in de plaats. Hier gaat mijn hartje als boekenliefhebber harder van kloppen! 
Met een bootje de overtocht maken. We hadden echt stralende zon; puur genieten!
Op het Sint-Petrus & Paulusplein
Ik kan uren kijken naar de prachtige architectuur. Links zie je de Sint-Petrus kerk en rechts de Peperbusse, een overblijfsel van de in 1478 gebouwde Sint-Pieterskerk.
B van Blogger in Oostende!
Het ultieme geluksmoment; zon, zee, strand en deze mooie tijd delen met mijn grote liefde én Valentijn!
Echt geen straf om na de strandwandeling door de harde wind, lekker te ontspannen in de zwembaden van het Welness center van het hotel. Maskertje op, de nieuwe Vogue erbij en erna onszelf onderdompelen in de jacuzzi. 
Heerlijk gegeten bij het typisch Italiaanse restaurant Enoteca del Berebene met een warme en huiselijke sfeer. Ik heb hier het lekkerste wijntje gedronken dat ik ooit heb geproefd en we genoten van de lekkere gerechten. Ik vind het concept van het restaurant heel mooi: clean, fair en good food waarbij slow food centraal staat. Lekker genieten van verschillende structuren en smaken in het eten en er de tijd voor nemen <3 
En alle credits van deze foto gaan naar mijn lieve vriendje; de Venetiaanse Gaanderijen by night!  

Zaterdag deel ik met jullie de highlights van deze mooie omgeving, want er is nog zoveel meer te doen! Ik raak er ook niet over uitgepraat, want het was een onvergetelijke ervaring én het mooiste Valentijnsweekend ooit. 
Dankjewel Toerisme Oostende voor deze geweldige tijd!

Ben jij al een keer in Oostende geweest? En wat vond je van mijn tweede plog? 

Liefs, Dagmar 
Follow me on 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.