PLOG #1 / Bloggersmeeting & Tony Cohen @AFW

Afgelopen zondag heb ik speciaal voor jullie geplogd. Geplogd? Yes ploggen! Cynthia (Miss Lipgloss) is hier laatst mee begonnen en je maakt op een dag van alles wat je doet en beleeft  foto’s. Toen ik via Twitter voorstelde om dit ook een keer te proberen, kreeg ik zoveel lieve reacties dat ik hier geen dag langer mee wou wachten. Zondag was er een bloggersmeeting in Amsterdam en ging ik naar de show van Tony Cohen tijdens Mercedes Benz Fashionweek Amsterdam. Een perfecte dag voor de eerste plog! Let’s go!
Lois en Heleen logeerden bij mij omdat we naar Amsterdam zouden gaan voor de bloggersmeeting. Hier ontmoetten we ook Tineke, Geanne & Ypie. Samen gingen we lekker shoppen en lunchen, just take a look at my lazy sunday!

Mijn dagje begint eigenlijk altijd met het checken van mijn blog en of de blogpost goed online is gekomen. Daarna lees ik jullie lieve reacties en lees ik blogs van vriendinnetjes en bloggers. 
Dino vraagt dan meestal ook om wat aandacht en wat lekkers; etenstijd!
Samen met Heleen en Lois in de trein ons favo blad lezen: blogazine. Een heerlijk blad vol met onze passie en dit keer met vee lieve blogvriendinnetjes die ik heb mogen spotten; trots!
Rond twaalf waren we in Amsterdam waar we Tineke, Ypie & Geanne ontmoetten. Samen gingen we richting de Kalverstraat om lekker te lunchen. Luna is echt een aanrader en zit ongeveer op de helft van de Kalverstraat. 
Er wordt heerlijke lunch geserveerd, je kunt er gezellig zitten én het is betaalbaar. Oja en ook niet geheel onbelangrijk: het is gevestigd naast Lush. Do I need to say more?
Er werd geshopt bij Lush, Douglas, H&M, The Body Shop en andere favo winkeltjes. Ook zagen we bij de Jamin de lekkerste paaseitjes in uiteenlopende smaken. 
We gingen een drankje doen bij Blue in de Kalvertoren. Je hebt hier uitzicht over heel Amsterdam; love it!
Daarna was het helaas toch echt tijd om afscheid te nemen. De meiden gingen naar het hoge (en koude) noorden en ik ging richting Fashionweek voor de show van Tony Cohen met de ladies van Modejournalistiek.
Het was een spectaculaire show en ik ben zwaar onder de indruk van alle mooie kledingstukken die ik voorbij heb zien komen. Mijn favo item? De prachtige zwarte hoeden. Ik vond het ook te gek dat Kim Feenstra model liep voor de show, wat een powervrouw! Ik vond het ook heel tof om Fashionista Cloë te ontmoeten, want ik ben fan van haar mooie outfits en vind haar een heel inspirerende blogger. 
En er waren genoeg fotografen om alles vast te leggen….
Je gaat nooit met lege handen naar huis na een show, even een foto van de goodiebag inclusief Mercedes Benz nagellak!
En mijn twee aankopen waar ik dolblij van word: matte en prachtig rode lippenstift & een sjaal met roze hartjes van H&M. Love them both!
Ik heb een geweldige dag gehad met lieve blogvriendinnetjes en bij de show van Tony Cohen. Vonden jullie het leuk om zo’n plog te zien? Of missen jullie nog iets? Ik ben heel erg benieuwd en hoor alle feedback heel graag om het de volgende keer nog leuker te maken. 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 30 reacties.

 1. Tineke

  Die sjaal is erg mooi! Het was een super gezellige dag, leuk om je eens te zien! Zo`n plog is wel erg leuk!
  Liefs

 2. Michaela

  Zo een plog wat ik heerlijke drukke mode en bloggersdag vind ik echt leuk om te zien, moet je vaker doen!

 3. Je plog is tof ! Was een ontzettend gezellige dag! Lijkt me ook gaaf om bij de show geweest te zijn. En ben benieuwd hoe de rode lipstick je staat!

 4. Wat leuk!!! Ik ben vandaag aan het ploggen, haha. Leuk dat je bij Luna’s ging eten. Daar kom ik ook vaak!

  1. Jaaa Luna is heerlijk, was vijf stappen van mijn stage af ;) Je plog vond ik ook super leuk om te zien Xx

 5. Jaa, wat een leuke plog!En de meeting was echt super gezellig, leuk je weer eens gezien te hebben! X

 6. Kimberly

  Ik vind je plog echt heel erg leuk om te lezen! Ik hoop jou ook snel weer te zien <3 Is alweer veel te lang geleden :o

 7. Tess Evea

  Wat een toffe dag moet het zijn geweest, ik was zelf ook uitgenodigd voor de show maar had niet de mogelijkheid om naar A’Dam te komen helaas. De sjaal die je hebt gekocht is prachtig!

 8. Fleur

  Wat leuk om te zien!
  Zo’n fashion show lijkt me echt heel gaaf om mee te maken, ziet er mooi uit!

 9. Joyce

  Super leuke plog, ziet eruit als een hele leuke dag!

 10. Anouk

  Jeeeej, een plog! Ik ben fan van Plogs! Heerlijk om een dagje met je mee te kijken. Toch weer uitgebreider dan de diary’s natuurlijk. Ontzettend leuk de blogmeet en een modeshow. Gave dag! Hop dat je op en top hebt genoten:D!

 11. Kirsten

  Ontzettend leuke plog! Geeft een leuk inzicht in wat je die dag gedaan hebt :)

 12. Sylvia

  Zucht, al die paaseitjes..! Maar goed dat ik daar niet in de buurt woon ;)

Geef een antwoord

CommentLuv badge