Blog

PERSONAL / What’s in my bag

Joepieee! Vorige week kwam mijn nieuwe liefde binnen en ik heb zelden zo’n groot gat in de lucht gesprongen van blijdschap. Ik ben er écht heel erg blij mee en daarom deel ik vandaag met jullie mijn beauty van Guess in de vorm van een What’s in my bag. Kortom: wat sjouw ik dagelijks mee en waar krijg ik spierballen van?

Allereerst een close-up van mijn nieuwe tas. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Ken je dat gevoel als je je droomitem eindelijk hebt gevonden na een lange tijd zoeken? Dat voelde ik toen deze mooie tas binnenkwam. Ik heb ook een beige cowboy bag, maar deze is relatief erg zwaar. Daarom was ik opzoek naar een tas die makkelijk te combineren was (grijs of zwart) en licht aanvoelde. Ik vind Guess een heel mooi merk en toen deze voorbij kwam op de webshop van Zalando, kon ik niet anders dan op de bestelknop klikken. 

En nu de basics: in mijn tas zit standaard mijn portemonnee (hier zitten ook mijn visitekaartjes in), sleutels, mijn mobiel (wat vinden jullie van het hoesje?), mijn oplader en OV-chipkaart. Ook heb ik vaak mijn Ipad mee om te schrijven in de trein bijvoorbeeld.

Ook zitten er ál-tijd notitieboekjes in mijn tas. Herkenbaar voor bloggers? Ik kan niet zonder mijn agenda, desk planner van de Hema en nog een extra notitieboekje. Deze gebruik ik voor ideeën voor Boekenrevue

Als boekenliefhebber kan ik niet zonder een goed boek in mijn tas: het boekenweekgeschenk van Tommy Wieringa en het prachtige boek Voor jou van Jojo Moyes. 

Uiteraard tref je een handje pennen aan in mijn tas, omdat ik overal en nergens schrijf. Ook zit er standaard wat lekkers in; fruit en broodjes of crackers. En Paracetamol voor mijn Fibromyalgie. 

En zelfs in de winter zit er een zonnebril in mijn tas. Gewoon, om de zon af te dwingen :) en mijn dopper met water tref je ook altijd aan. Nog wat fijne make-upjes (de fijne Burt’s Bees lipbalm kreeg ik van Kirsten; echt een aanrader) en ik ben klaar om op pad te gaan. 

Is jullie tas ook altijd zo goed gevuld?
Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.