PERSONAL / Welkom in 2014 + One Line a Day

10,9,8,7,6,5,vieer, drieee, twee, één: GELUKKIG NIEUWJAAAAR! En iedereen maar aftellen en proosten dat mijn verjaardag voorbij is haha. Een vrolijk 2014 toegewenst voor al mijn lieve volgers en ik wens jullie al het geluk van de wereld toe voor in het nieuwe jaar! Ik hoop van harte dat je in dit nieuwe jaar al je dromen zal realiseren en je je mag ontwikkelen in de richting waarnaar jij verlangt. Have fun & Enjoy!

Ik wil jullie allereerst even hartelijk danken voor de geweldige verjaardag die jullie hebben gecreëerd voor mij. Al die lieve felicitaties en hartverwarmende berichtjes zorgden er voor dat ik het niet droog kon houden… Het is echt heel mooi wat jullie mij allemaal wensen en ik ben heel dankbaar voor het feit dat ik zoveel mooie mensen om mij heen mag hebben. Dankjewel, maar dat keer duizend! Want er zijn echt geen woorden voor. 
Ik kreeg het mooie boekje One Line A Day en daar begin ik vanaf vandaag mee om in te schrijven.Dit is een boekje waarin je vijf jaar lang elke dag een zinnetje noteert. Van een mooi moment of positieve situatie die je niet wilt vergeten of gewoon een mooie quote. Het is een soort mini dagboekje en aangezien ik ook erg veel van schrijven houd, vond ik dit een ontzettend speciaal cadeau. Het is niet alleen ter inspiratie leuk om het zo nu en dan op te pakken en terug te bladeren, maar het is ook fijn om je te herinneren aan al die mooie lichtpuntjes die de afgelopen tijd je zijn overkomen.
Elke dag een klein zinnetje of quote, dat is eigenlijk de moeite niet en het plezier is ontzettend groot. Ik ben op 1 januari 2014 begonnen, een frisse start en ik ben heel erg benieuwd wat ik over vijf jaar in mijn boekje zal terugzien aan ervaringen en onvergetelijke momenten. Waar zal ik zelf over vijf jaar staan, nu zijn immers al die bladzijdes nog leeg. Spannend en leuk, dit fijne boekje wilde ik natuurlijk even met jullie delen.

Welke voornemens heb jij voor 2014?

Liefs,
Dagmar

Follow me on

Dit bericht heeft 17 reacties.

 1. Lidewij

  Dat lijkt me inderdaad een mooi en speciaal boekje, zeker om te beseffen dat je echt op een heel ander punt in je leven bent tegen de tijd dat het boekje vol is. Speciaal! En een gelukkig nieuwjaar gewenst! <3

 2. Robin

  Zo’n boekje wil ik al tijden hebben. Gelukkig nieuwjaar! X

 3. Linda

  Gelukkig nieuwjaar! Echt een keileuk boekje! Zeker om later nog eens terug te lezen.
  Liefs!

 4. Kim B

  Wat een super leuk kado! Ik hou zelf ook erg van schrijven en dit is een handige manier om ‘bij te houden’ wat je gedaan hebt.

  Liefs,
  Kim

 5. Biancaa

  Lijkt me wel lastig om elke dag een zin of quote te bedenken, maar wel leuk! Gelukkig nieuwjaar!

 6. Joyce

  Gelukkig nieuwjaar! Erg leuk zo’n boekje, heb zelf het Q&A boekje! :)

 7. Ise

  Jij ook nog een gelukkig nieuwjaar! Super leuk zo’n boekje, ik ga ‘m zelf misschien ook wel halen.

 8. Chantall

  Ik heb hem ook sinds 2012 en het is echt leuk om alles terug te lezen :).

Geef een antwoord

CommentLuv badge