Blog

PERSONAL / Welkom in 2014 + One Line a Day

10,9,8,7,6,5,vieer, drieee, twee, één: GELUKKIG NIEUWJAAAAR! En iedereen maar aftellen en proosten dat mijn verjaardag voorbij is haha. Een vrolijk 2014 toegewenst voor al mijn lieve volgers en ik wens jullie al het geluk van de wereld toe voor in het nieuwe jaar! Ik hoop van harte dat je in dit nieuwe jaar al je dromen zal realiseren en je je mag ontwikkelen in de richting waarnaar jij verlangt. Have fun & Enjoy!

Ik wil jullie allereerst even hartelijk danken voor de geweldige verjaardag die jullie hebben gecreëerd voor mij. Al die lieve felicitaties en hartverwarmende berichtjes zorgden er voor dat ik het niet droog kon houden… Het is echt heel mooi wat jullie mij allemaal wensen en ik ben heel dankbaar voor het feit dat ik zoveel mooie mensen om mij heen mag hebben. Dankjewel, maar dat keer duizend! Want er zijn echt geen woorden voor. 
Ik kreeg het mooie boekje One Line A Day en daar begin ik vanaf vandaag mee om in te schrijven.Dit is een boekje waarin je vijf jaar lang elke dag een zinnetje noteert. Van een mooi moment of positieve situatie die je niet wilt vergeten of gewoon een mooie quote. Het is een soort mini dagboekje en aangezien ik ook erg veel van schrijven houd, vond ik dit een ontzettend speciaal cadeau. Het is niet alleen ter inspiratie leuk om het zo nu en dan op te pakken en terug te bladeren, maar het is ook fijn om je te herinneren aan al die mooie lichtpuntjes die de afgelopen tijd je zijn overkomen.
Elke dag een klein zinnetje of quote, dat is eigenlijk de moeite niet en het plezier is ontzettend groot. Ik ben op 1 januari 2014 begonnen, een frisse start en ik ben heel erg benieuwd wat ik over vijf jaar in mijn boekje zal terugzien aan ervaringen en onvergetelijke momenten. Waar zal ik zelf over vijf jaar staan, nu zijn immers al die bladzijdes nog leeg. Spannend en leuk, dit fijne boekje wilde ik natuurlijk even met jullie delen.

Welke voornemens heb jij voor 2014?

Liefs,
Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.