PERSONAL – Van tien naar één TAG

PERSONAL – Van tien naar één TAG

It’s tag time! Ik had ontzettend veel zin om een tag in te vullen en kwam erachter dat ik deze leuke Van tien naar één tag nog niet had gedaan. 17 maart 2013 (!) spotte ik deze leuke tag op de blog van lieve Elise, maar toen had ik zelf nog helemaal geen blog. Time flies when you’re having fun! Het bleef maar in mijn hoofd zitten dat ik hem graag zou willen invullen en nu is het ein-de-lijk zover, yay! Tijd om meer te vertellen over mijzelf, hoe je mijn hart kunt winnen, waar ik écht niet zonder kan, plekken waar ik graag ben én meer! Check it out!

 10 Dingen over mijzelf
– Ik ben niet zo goed in het stil lachen en heb al veel mensen een gehoorbeschadiging gelachen. 
– Ik denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden en kansen.
– Mango is mijn favo fruit.
– Ik ben 3,5 jaar samen met mijn vriend en we wonen inmiddels een jaar samen. We maken er nog steeds een feestje van en zijn dolgelukkig samen. Dat kan ook niet anders, want mijn vriendje is echt heel lief!
– Ik ben een sushimonster!
– Ik heb CVS en Fibromyalgie, maar kan voor geen meter meer stilzitten omdat ik ‘vroeger’ maanden op bed heb doorgebracht. 
– Het bloggen maakt mij ontzettend gelukkig, ik vind het zo leuk om lieve reacties te ontvangen, te schrijven en te fotograferen! Love it!
– Ik ben niet zo origineel met het verzinnen van namen voor mijn huisdieren. De kat heet Poes, mijn vis heet Vissie en mijn schildpad heet Dino. 
– Ik absorbeer tekst als een spons. Ik houd van het lezen van blogs, tijdschriften en boeken. 
– Mijn vreugdedansjes zijn gek, best wel heel erg gek eigenlijk haha. 
✩ 9 Dingen die ik leuk vind
– Mijn vriendje! 
– Mijn familie weer zien en knuffelen.
– Afspreken met vriendinnen, lekker bijpraten en genieten van de momenten samen.
– Bloggen kan echt niet ontbreken in dit lijstje. 
– Reizen, zo heerlijk.
– Marketing en PR, ik ben echt gaan houden van dit vak.
– Knuffelen met Poes, she’s so fluffy I’m gonna die!
– Sporten, ik kan zo genieten als dat lukt en mijn lichaam sterker wordt.
– Mensen die anderen vooruit helpen, dat maakt mij heel erg blij en gelukkig.
✩ 8 Dingen die ik niet leuk vind
– Douchen met koud water, brrr!
– Zwemmen in de zee of een meer, ik ben als de dood voor vieze visjes en plantjes die aan mijn tenen gaan knabbelen. 
– Mensen die niet eerlijk zijn of alleen aan zichzelf denken, niet leuk!
– Als mijn lichaam een terugval heeft en ik allemaal leuke dingen heb gepland. 
– Vliegen, maar om een grotere afstand te overbruggen vind ik het toch fijn dat het mogelijk is.
– Blauw brood! Bah!
– Strijken, dat vind ik echt geen leuk huishoudelijk klusje. We hebben veel kleren en dat is erg leuk, maar strijken is toch wel een beetje jammer.
– Dierbaren moeten missen.
✩ 7 Plekken waar ik graag ben
– Thuis waar ik samenwoon met mijn vriend. Home is where the heart is!
– Bij mijn lieve mama, omdat ik mij altijd zo goed bij haar voel en niet zonder haar kan.
– In Kraków (Polen) bij mijn lieve familie. Niet altijd even gemakkelijk om je opa & oma op zo’n afstand te hebben, maar liefde overbrugt alles.
– Parijs! Ooh ik hou echt zo van deze stad, de mooie sfeer en de fijne mensen. Oui, j’adore Paris!
– België! Ik vind het zo’n mooi land en het is nog in de buurt ook. Ik vind het echt mooi hoe mensen hier met elkaar omgaan en het hartelijke straalt van de inwoners af. Ook vind ik de omgeving prachtig en er is zoveel fijne cultuur! Ik ben echt van België gaan houden.
– Werk, klinkt dit gek? Ik geniet volop van mijn collega’s, de werkzaamheden en goede sfeer. Ik ga elke dag met veel plezier naar werk toe (ik ondersteun de marketingafdeling van Uitgeverij De Fontein) en de tijd vliegt er voorbij.
–  Op reis, omdat ik het fijn vind om mijn horizon te verbreden en de wereld te ontdekken.

✩ 6 Manieren om mijn hart te winnen
– Mij aan het lachen maken! Dat is geen uitdaging, maar ik ben dol op mensen met humor.
– Eerlijk en puur te zijn. Ik prik snel door mensen heen, niemand hoeft zich anders voor te doen dan hij/zij is.
– Oprechte interesse tonen.
– Anderen vooruit helpen. Als iedereen dat doet (hoe groot of klein een gebaar ook is) dan maken we er samen een nog mooiere plek van. 
–  Minion-grapjes maken! Haha heel toevallig doen Anne en Jord het allebei, ge-wel-dig! 
– Initiatief tonen, want ik vind het echt heel erg leuk als de ander een plannetje verzint of mij verrast omdat ik regelmatig van alles organiseer. Dan is het extra fijn als iemand anders een keer het voortouw neemt :)

✩ 5 Plaatsen en/of landen waar ik nog (terug) heen wil
– Kraków (Polen), omdat het mijn tweede thuis is en mijn familie er woont.
– New York! Wie gaat er mee?
– Marrakech lijkt mij zo mooi en kleurrijk!
– Jordanië, dat wil ik echt al jaren en het lijkt mij heel bijzonder om daar naartoe te gaan.
– Van Parijs en Londen krijg ik nooit genoeg!

✩ 4 Dingen of personen waar ik niet zonder kan
– Mijn lieve vriendje Jord.
– Mijn familie en lieve vrienden, ik heb het maar getroffen met zulke geweldige mensen om mij heen.
– Mijn laptop en mobiel maken het mogelijk dat ik kan bloggen, waardoor ik daar niet zonder kan. Net zoals ik niet zonder mijn lieve lezeressen zou willen!
– Poes zou ik ook niet willen missen <3 

✩ 3 Lievelingsliedjes
Ik luister eigenlijk vrij weinig muziek. Als ik dan zou moeten kiezen, dan ga ik voor liedjes uit musicals waaronder Les Misérables, maar ook de film Frozen en muziek uit de Top 40 met een lekkere beat zodat ik erop kan sporten.
✩ 2 Wensen
– Een gelukkig gezin met mijn lieve vriend, waarbij we dagelijks de kans krijgen om te genieten van elkaar.
– Van mijn grootste passies mijn werk maken.

✩ 1 Laatste woord
Dankjewel! Omdat ik dankbaar ben voor de lieve lezers van mijn blog en ik heel erg blij ben met jullie lieve reacties. Jullie maken mij oprecht gelukkig, bedankt daarvoor!
Ik tag lieve Svenja, Denise en Justine, maar ik ben ook ontzettend benieuwd naar jouw antwoorden! Voel je vrij om het ook over te nemen, laat je mij weten als je deze tag hebt ingevuld?

Wat is jouw grootste wens?
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 45 reacties.

 1. Heel erg leuk om te lezen! Mijn wens is vrij standaard, gelukkig zijn en blijven! Een lieve vriend vinden, kunnen reizen, leren, werken, bloggen, gezinnetje krijgen, oud worden..

 2. Tineke

  Wat een leuke tag, die namen van je huisdieren zijn wel erg grappig!
  Liefs

 3. Tessa

  Ik ga wel mee naar newyork haha! Initiatief tonen vind ik ook leuk als iemand dat heeft!
  liefs, Tessa

 4. Wat een leuke tag. Erg leuk om te lezen! Lijkt me inderdaad erg moeilijk als je dierbare familie zo ver van ja af wonen!

 5. Svenja

  Haha ik ga wel met je mee naar NY hoor <3 Super leuke tag, lief dat je mij ook getagd hebt, deze ga ik ook snel een keertje invullen <3

  1. Aah superleuk dat je meegaat naar NY! Gezellig :D En wat leuk dat je hem ook gaat invullen, ben benieuwd naar je antwoorden!

 6. Denise

  Oh Dagmar, wat lief dat je me getagd hebt! Je hebt ‘m hartstikke leuk ingevuld en hij gaat ook zeker op m’n blog verschijnen. Liefs!

 7. Sophie

  Wat heb je ‘m leuk ingevuld! Blauw brood? Wat bedoel je daarmee, haha! Ennehh… Ik ga wel mee naar NY, yes please! <3

  1. Yay wat leuk dat je meegaat lief! Hup je koffers pakken en dan nemen we het eerste vliegtuig hihi <3 En blauw brood, tsja dat is brood dat te lang op de plank heeft gelegen en nog net niet uit zichzelf gaat lopen haha. Smerig!

 8. Lizzy

  Wat een leuke tag! :) Leuk om je beter te leren kennen! Ik volg je blog pas sinds kort, maar ik bezoek hem elke dag! Wat mooi dat jij zo’n grote liefde hebt voor je werk: PR en marketing! Ik heb binnenkort een intake voor de marketing opleiding! Ben benieuwd! En wat een leuke foto van jou en je vriend!

  1. Aah super superlief om te lezen je comment, dankjewel :D Dat maakt mij echt heel erg blij en wat gaaf dat je een marketingopleding gaat doen! Ooh daar ga je echt geen spijt van krijgen, in mijn ogen is het zo’n mooi vak! Ik ben blij dat ik er nu dagelijks van mag genieten, veel succes alvast!

 9. Lauriëtte

  Hele leuke tag om te lezen, zo leren we je steeds een beetje beter kennen! xx

 10. Hahaha, die gehoorbeschadiging is zo herkenbaar! Ik heb echt de lach van mijn moeder en die is zó hard! Waarom moeilijke namen verzinnen als het nu in één keer duidelijk is wat voor dieren het zijn ;) Klinkt helemaal niet gek om graag op je werk te zijn, dat is toch alleen maar fijn?! En deal, ik ga met je mee naar New York, wanneer gaan we? X

  1. Haha aah zo leuk je reactie! Zullen we alvast beginnen met onze koffers pakken? Ik geloof dat we gaan hihi :D

 11. Cindy

  Erg leuke tag, wat heb je deze toch leuk ingevuld! En dan loop ik te miepen omdat mijn familie 50km verder woont, die van jou woont veel verder weg! Leuke foto’s ook weer, zoals altijd.

  1. Aah superlief van je! En 50 kilometer verderop is ver zat hoor! 1200 km is niet leuk, maar ik waardeer daardoor wel extra de momenten die we samen kunnen beleven, die zijn onbetaalbaar <3

 12. Wat een leuke tag! Super leuke antwoorden. Grappig dat je ook niet houdt als er vissen of plantjes aan je tenen zitten.. :P

 13. Vanessa

  Leuk om te lezen! Ik vind het ook heerlijk om thuis te zijn bij mijn vriend <3

 14. Ahh wat leuk om te lezen! Ik vind meren en zeeën ook verschrikkelijk! Ik ben als de dood voor al die beestjes haha! Parijs is inderdaad echt een geweldige stad! Ik zou wel met je meewillen naar New York hoor! Betaal jij? ;p

  1. Haha dat betalen is een discussiepuntje, anders was ik zelf natuurlijk al naar New York geweest, maar je mag altijd mee hoor haha <3

 15. Petra

  Deze tag kende ik nog niet. Leuk om je antwoorden te lezen.

 16. Wat een leuke lijst om te lezen! Ik hou zelf ook echt niet van het zwemmen in de zee of een meer. Brrr, bij de gedachte dat die vissen onder mij zwemmen krijg ik het al spaans benauwd! Daarnaast zullen ook bij mij mensen mijn hart winnen door initiatief te tonen aangezien ik zelf ook altijd dingen organiseer of plan en het dan inderdaad leuk is als iemand dat ook eens doet!

 17. Leuk om te lezen! Ik moest wel even lachen om je creatieve dierennamen hoor ;) Enne. ik herken mijzelf ook wel in een aantal dingen O:)

  xx

 18. Justine A

  Wat leuk ingevuld! Dat je niet graag in zee of meren zwemt is super herkenbaar. Ik zwem ook liever niet in iets waarvan ik de bodem niet kan zien, haha! Lief dat je me getagd hebt, maar deze heb ik al eens ingevuld. Misschien leuk om later nog eens te doen :)

  1. Haha jaaa herkenbaar! Niet zwemmen, zonder dat ik weet wat er onder mij is ;) Aah ik kon het niet bij je vinden, vandaar de tag <3 Superlief je comment, geniet van het weekend!

 19. Marjo

  Dit vind ik echt een superleuke tag! Ga hem nu over nemen en invullen….mijn eerste tag ;) Dank je wel voor de inspiratie. Vond het leuk om de jouwe te lezen in ieder geval

  Groetjes
  Marjo

 20. wat heb je de tag leuk ingevuld! echt super leuk om te lezen wel jammer dat je, je familie aan de andere kant van de wereld helemaal moet missen!

 21. Heel leuk gedaan.
  Volgens mij ben jij een gezellige meid waar je lekker mee kan lachen en waarbij je even lekker kan ontspannen.

 22. Heel leuk ingevuld Dagmar! Je schrijft echt heerlijk enthousiast en lekker leesbaar, ontzettend prettig! Ik zie dat je mijn link hebt weggehaald, haha! Alsnog heb je hem bij mij op de site gezien toch? :)

 23. Dag Dagmar,
  Daar zit ik dan in de ochtendzon met een kop koffie naast me je blog te lezen. Beautybybabs had je als suggesttie geplaatst en daarom klikte op je blogpost omdat de titel me intrigeerde.
  Gelijk had ik een klik. Gek.
  Daarom dus een berichtje geplaatst. Omdat je blog de uitstraling heeft die je wenst.
  Een glimlach toveren op iemands gezicht.
  Geniet van de dag.
  Desiree

Geef een antwoord

CommentLuv badge