Blog

PERSONAL / Throwback Thursday

Jullie kennen waarschijnlijk allemaal de hashtag Throwback Thursday, een manier om met elkaar herinneringen te delen in combinatie met een afbeelding. Ik zag laatst op de blog van Emilia dat zij een prachtige post had gemaakt over haar afbeeldingen van Hyves met mooie herinneringen. Hyves gaat ermee stoppen, maar hier kunnen nog wel kostbare foto’s op staan die je liever niet kwijt raakt. Sla deze daarom ook gauw op nu het nog kan. Ik heb voor het artikel van vandaag ook herinneringen verzameld waar ik met veel plezier naar terug kijk. Nieuwsgierig? Neem dan gauw een kijkje!

De eerste date met mijn lieve vriendje; de klik was gelijk aanwezig haha!
Mijn lievelingsdieren zijn koeien, schildpadden en lama’s. Dus vandaar ook bovenstaande foto…
Deze foto stond ook nog op Hyves haha, good old times. Hier was ik met mijn familie op vakantie in Istanbul. 
Yay, ontslagen uit het revalidatiecentrum! Ik stond in het highlights overzicht 2010 samen met andere prachtige herstelverhalen. 
In Macedonië met deze cutie en favo dier!
Heerlijk dagje strand met mijn liefde.
 Samen met Poes huiswerk maken, fijn zo’n schoolbuddy.
 Mijn eerste Glossybox een jaar geleden!
 Vorig jaar mocht ik meewerken met de guestdesigner Maison Martin Margiela pour H&M. Dit jaar stond ik bij het pre-shopping event van Isabel Marant. Zo gaaf! Mocht je nieuwsgierig zijn naar mijn ervaring? Lees deze hier
Romance in Rome!
Twee jaar geleden was ik met mijn vriendje tussen Kerst & Oud en Nieuw naar Londen. Echt een aanrader! Natuurlijk bezochten we ook Harrods…
En anderhalf jaar geleden kreeg ik Dino, mijn baby :) Zoals je ziet was hij niet groter dan een twee vingertoppen en nu is hij al 10 centimeter. Ik ben nog steeds onwijs blij met mijn schildpadje en hij kijkt zelf ook altijd vrolijk. Happy times!

Kleine meisjes worden groot en de tijd vliegt voorbij. Welke herinneringen koester jij? 

Liefs, Dagmar

P.s. volg je mij al op        ?

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.