Blog

PERSONAL / The Blogger Love TAG

Welke hobby is er nu leuker dan bloggen? Ik kan het mij niet indenken. Naast het lezen, schrijven en fotograferen natuurlijk, maar héél toevallig kan je dat allemaal toepassen voor je blog; lucky me! Ik werd getagd door mijn lieve vriendinnetje Anne & ook door de lieve Tedje om de Blogger Love Tag in te vullen. Een tag vol met vragen over het bloggen, schrijven en blogs van andere toppers. Nieuwsgierig? Neem een kijkje en vul deze tag ook in!

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?
‘Vroeger’ zat ik meer op Youtube en las ik nog niet veel blogs. Totdat ik in aanraking kwam met het beautykanaal van Mascha en ook op haar blog terecht kwam. Dus de aller allereerste blog die ik echt intensief las en bezocht was die van Beautygloss. Maar toen ik zelf net om het hoekje kwam kijken in blogland, was Anne haar blog de eerste die ik bezocht. Daarom vond ik het ook extra leuk dat zij mij vroeg voor de Fashion Friday artikelen en we zijn inmiddels een jaar verder én hele goede vriendinnen! 

Favoriete blogs
Ik bezoek dagelijks meer dan honderd blogs (!) en dat is een flink aantal om uit te moeten kiezen als je wordt gevraagd om je favorieten op te noemen. Ik bezoek al ontzettend lang de blog van Yara voor de mooie foto’s en fashion artikelen, de blog van Vera voor de fijne beautytips en productreviews, de blog van Teske voor de lifestyle en feelgood artikelen en de blog van Jennie in de nieuwe categorie ‘Lifeblog’. 

Best blogging friends
Toen ik begon met bloggen had ik nooit, maar dan ook never nooit verwacht dat er zoveel mooie vriendschappen zouden ontstaan middels dit medium. Ik ben geïnspireerd door de lieve Anne om weer te gaan bloggen en dit is een van de beste beslissingen die ik ooit heb gemaakt (nou vooruit ik heb ook nog een paar andere goede keuzes gemaakt ;)). Bijna elke vrijdag zet ik lieve blogvriendinnen en mooie artikelen van inspirerende bloggers in the bloglights, omdat ik word omringd door toppers die gezien mogen worden. Stuk voor stuk zijn deze lieve meiden goud waard en ik ben heel erg dankbaar dat ik hen in mijn leven heb. Friends are like stars, you don’t always see them but you know they’re always there! 

Noem een blog die je dingen/producten laat kopen
Dankzij Cynthia & Vera heb ik producten gekocht die beauty gerelateerd zijn. Dankzij Yara rende ik een keer naar de winkel voor een fashion item haha. Nog steeds geen spijt van!

5 blogs die iedereen moet lezen
De blog van Annemerel voor de healthy lifestyle en sport inspiratie;
De blog van Jennie, vanwege de mooie feelgood artikelen, haar fijne schrijfstijl en leuke tips die voorbij komen;
De blog van Yara, omdat zij prachtige foto’s deelt en een echte beauty is (ook van binnen!);
De blog van Nanne, omdat ik elke keer weer heel blij word van haar outfits en mooie posts;
En last but zeker not least de blog van Mariët, omdat zij niet alleen een ontzettend lieve meid is, maar ook zulke mooie foto’s maakt dat ik elke keer met een open mond naar mijn laptop staar. Haar foto’s hebben stuk voor stuk een wauw-factor!

Je favoriete manier om blogs te lezen

Via Bloglovin terwijl ik een ontbijtje eet en geniet van de mooie foto’s en inspiratie! 


Bloggers die je inspireren
Haha dit is écht een lastige vraag! Want waarom denk je dat ik meer dan honderd blogs volg op Bloglovin? Precies, omdat ik super veel mooie mensen heb ontmoet dankzij het bloggen en ik verslaafd ben aan hun mooie content. Zowel qua teksten als met foto’s laat ik mij heel graag inspireren door andere bloggers en mijn voorkeur gaat uit naar feelgood blogs die een steentje proberen bij te dragen aan de lezers. 

Favoriete blog design
Ik vind veel lay-outs heel erg mooi, maar ik hou van een beetje kleur en een overzichtelijk geheel. Als ik mag kiezen dan ga ik voor de blog van Sophie, daar word ik ook ontzettend vrolijk van. Heel mooi gedaan! En natuurlijk ben ik Anne ontzettend dankbaar voor de lay-out van mijn blog, want daar geniet ik elke dag nog steeds volop van! 

Je favoriete ding om over te bloggen
Ik blog voornamelijk over beauty, fashion, travel & happiness. En aan alle vier de categorieën beleef ik ontzettend veel plezier, elk op zijn eigen manier. Vooral de reizen vind ik natuurlijk geweldige ervaringen en het is mooi om dat middels mijn blog te kunnen delen. En nee reizen vormt geen ding, maar ik vind het juist ook leuk om over ervaringen en belevenissen te schrijven. Ik vind het ook super om ook blogtips te delen van de presentaties en events waar ik kom, want hoe meer mensen hierover weten hoe mooier de content wordt! Ook de happiness blogs vind ik super om te schrijven, omdat ik aan de lieve reacties merk dat ik niet alleen mijzelf hierdoor aan het denken zet, maar ook anderen vooruit mag én kan helpen. Dat is echt een magisch gevoel en ik ben heel dankbaar dat dat kan. 

Ik vond het ontzettend leuk om over het bloggen een tag in te vullen en laat je weten als je ook de tag hebt ingevuld? Ik ben namelijk ook super benieuwd naar jou antwoorden! Voor nu tag ik de inspirerende bloggers Rowan, Jennie, Nanne, Laura en Mariët. En wat ik zo mooi aan het bloggen vind? Dat het verder gaat dan online! Waarom ben jij dol op bloggen? 


Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.