Blog

PERSONAL / Sinterkerst cadeautjes + beautyswap

Is het een late Sinterklaas of juist een vroege kerst? De afgelopen tijd werd ik zó ontzettend in de watten gelegd, dat ik het zelf eigenlijk ook niet heel goed meer weet. Ik ben overladen met lieve gedichten, warme woorden en te gekke presentjes waar ik dolblij mee ben. Zo deed ik een beautyswap met Tess, was het Sinterklaas op werk en met mijn familie én werd ik enorm verwend door mijn lieve blogvriendinnetjes. Kijk je mee met wat ik in mijn schoentje vond?

Er kwam een mega tof pakketje binnen, want ik deed een beautyswap met de lieve Tess van www.tessevea.nl. Ze mailde mij met de vraag of ik beautyproducten wilde ‘swappen’ met haar. Swappen is het nieuwe ruilen, maar dan wel met een leuk verhaal erachter. Ik vond het heel bijzonder om met Tess leuke items uit te wisselen, ik vind haar blog onwijs leuk en daarnaast was het natuurlijk ook een super verrassing wat je gaat ontvangen! Ik kreeg onder andere een te gekke mok, heerlijke lipbalsem en mooie producten van Nivea. Ook zat er een beanie bij en heerlijke chocolade! Ik was blij verrast en het is zo’n lief idee! Heb jij al een keer een beautyswap gedaan? Hou haar blog in de gaten om mijn pakketje voor Tess te spotten!
We vierden gezellig met de familie Sinterklaas, maar omdat we extra lang van de gezellige kerstsfeer wouden genieten (het is onze eerste kerst samen in ons nieuwe huisje), hadden we de kerstboom alvast in huis gehaald. De Sinterklaas cadeautjes belandden dan ook onder de boom en ergens staan nog onze schoenen die we hebben gezet. Ik kreeg van mijn lieve vriendje het boek ‘En dan nog iets’ van Paulien Cornelisse en daar was ik al een tijdje erg nieuwsgierig naar. Ook kregen we voor in ons huisje een prachtige kandelaar en mooie wijnglazen van mijn mama. 
Van mijn vriendinnetje kreeg ik de nieuwste Flow (ik ben echt dol op dit inspirerende blad vol mooie quotes en wijsheden) en van mijn collega’s op werk het boek ‘One line a day’. Dit is echt een geweldig boekje, maar hier vertel ik gauw meer over in een artikel. Een aanrader is het zeker! En alsof dit nog niet alles is, vierden we ook ‘Sinterkerst’ met mijn lieve blogvriendinnetjes Lois, Heleen & Suus. Ik ging namelijk samen met Lois een dagje naar het hoge noorden en dat was echt zo’n geslaagde dag! We hebben gehuild van het lachen en uren gekletst, deze schatjes zijn goud waard!

Ik ben zó ontzettend verwend met heerlijke spulletjes! Ik dacht dat we alleen Sinterklaaslootjes deden, maar toen kreeg ik ook nog eens mooie cadeautjes voor mijn verjaardag die eraan gaat komen. Wauw dat had ik écht niet zien aankomen! Ik ben er nog overdonderd van; ik heb maar geluk met zoveel lieve mensen om mij heen. Dankjewel lieve ladies <3 

Van heerlijke chocolade tot mooie gedichten, het nieuwste boek vol columns van Daphne Deckers en de heerlijke shower gels van Treacle Moon! Ook werd ik verwend met een mooi armbandje (zelf gemaakt door de liefste crea bea van het land: Lois!) en super fijne mascara van Rimmel. En toen ook nog de waxmelts en chocoladeletter; ongelooflijk wat een verwennerij! 
Ik ben enorm verwend de afgelopen dagen en dat vind ik echt super super lief. Daar zijn ook geen woorden voor, want ik zag het totaal niet aankomen! De spulletjes en mooiste producten zijn echt prachtig, heel erg bedankt. Maar nog dankbaarder ben ik voor alle lieve mensen om mij heen die mij zo in het zonnetje zetten. Jullie zijn stuk voor stuk goud waard en dat is pas echt onbetaalbaar. 

‘Good friends are like stars, you don’t always see them but you know they’re always there’

Liefs,
Dagmar 

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.