Blog

PERSONAL – Q&A antwoorden met dromen en bloggen


Q&A the answers! Wauw wat vond ik het ontzettend leuk om jullie vragen te ontvangen en wat zijn het er veel! Er werden bloggerelateerde vragen gesteld, maar ook persoonlijke en klik vooral ook op de namen van de vragers, want er zitten superleuke en mooie blogs achter! Kijk je mee naar de antwoorden op de kjuuw-en-eeee?

Bloggen

Jennifer – Wat voor type blogs lees je het liefst en wat zijn jouw favoriete blogs?
Goede vraag! Ik lees dagelijks rond de 100 artikelen op blogs, omdat ik er veel energie van krijg en ik er ook oprecht heel blij van kan worden. Ik volg fashion en beauty blogs, maar relatief meer beauty gerelateerd. Daarnaast gaat mijn voorkeur uit naar persoonlijke stijlen die doorgevoerd worden in blogs en mindstyle artikelen. 


Alexa – Als je ooit een boek zou mogen schrijven over een onderwerp van je blog, waarover zou je dan het liefst schrijven?
Mindstyle! Ik schrijf op mijn blog over beauty, fashion, travel en happiness en onder happiness vallen de mindstyle artikelen. Ik vind het belangrijk om anderen vooruit te helpen en dat zou ik ook in een boek door willen voeren. 

Anniek – Lijkt het je niet eens leuk om een filmpje op te nemen?

Ooh ja dit heb ik gedaan en ik heb ook een YouTube account, maar als ik dit weer op ga pakken dan wil ik er wel even goed voor gaan zitten. Ik twijfel er al een tijdje over om er weer mee te beginnen. Zouden jullie het leuk vinden als ik filmpjes zou maken? 


Fleur – Als je nu vandaag je blog helemaal opnieuw zou moeten beginnen, zou je dan wat anders doen? En zo ja, wat zou je dan anders doen en waarom?
Nee ik ben oprecht blij hoe het is gegaan. Ik blog nu tien maanden en voel mij nog een beginner, want dat is helemaal niet lang! Ik leer elke dag en ben heel dankbaar voor de lieve volgers en lezers die mijn blog bezoeken en ik had nooit durven dromen dat het zo zou lopen. Het is echt een te gekke kans waar ik dagelijks dankbaar invulling aan geef. Elke dag krijg je de kans om opnieuw te beginnen als je wilt, we zijn onze eigen redactie dat maakt het bloggen extra leuk :) 

IThinkPink – Hoelang blog je al?
Ik ben op 26 juli 2013 begonnen, ik blog nu ruim tien maanden en zou niet meer zonder kunnen :) 

Manon – Werk je veel vooruit voor je blog?

Ik heb mijn fases. De ene keer lukt het wel en de andere keer minder. Maar tot nu toe is er al tien maanden lang elke dag een artikel online gekomen en sinds een maand zijn dit er regelmatig twee op een dag. Waarschuwing: bloggen werkt verslavend!

Dianne – Doe jij zelf de lay-out van je website of heb je het iemand laten doen? 
Ik zou dit graag zelf willen doen, maar daar ben ik nog niet handig genoeg voor. Gelukkig helpt lieve Anne mij bij de lay-out en heeft ze echt kijk op vormgeving en design. En ze is mijn heldin, want ik ben onwijs blij met mijn nieuwe lay-out!


Rachel – Wil jij echt iets met je blog bereiken zoals veracamilla?
Ik ben nooit begonnen met de intentie om van mijn blog een baan te maken, maar om anderen vooruit te helpen en mijn ervaringen/tips te delen. Dat vind ik ook nog steeds het allerleukste van bloggen. Ik had nooit verwacht dat er leuke samenwerkingen tot stand zouden komen met bloggen of dat je zelfs ermee zou kunnen verdienen. Dit blijft ook onwerkelijk, maar ik wil de kern nooit uit het oog verliezen. Ik blog niet voor mijzelf, want anders zou ik ook kunnen schrijven in een dagboek waar alleen ik het zou lezen. Ik blog voor de leuke lezers, de fijne interactie en ik vind het extra leuk als jullie vragen stellen waardoor ik inspiratie krijg voor een nieuw artikel. En ik vind PR en Marketing te leuk om fulltime te bloggen, maar bloggen kan ik niet meer missen. 

Amy – Wat vind je het aller vervelendste aan bloggen?
Wow dit is echt een lastige! Jullie zijn zo ongelooflijk vervelend! Haha nee natuurlijk niet, want als de vraag zou zijn wat ik het allermooiste aan bloggen zou vinden dan was het heel makkelijk. Dat zijn jullie! En de geweldige vriendinnen die ik dankzij het bloggen heb gekregen. Is het heel stom als ik niet weet wat ik vervelend vind aan het bloggen? Oké ik weet er eentje. Als je traag internet hebt en toch een artikel wilt maken, zo deze kwam uit mijn teen haha!

Ellen – Heb je al eens last gehad van een blogdipje?
Afkloppen! Nee gelukkig nog steeds niet in die tien maanden, ik heb gelukkig een hoofd die overal door geïnspireerd raakt. Zo kan ik bladeren door een magazine om inspiratie te krijgen, maar kan ik ook een leuke reclametekst spotten waardoor ik word geraakt of lees ik een leuke blogpost. Nee ik heb nog geen ervaring met een blogdip en ik hoop heel erg dat dat voorlopig zo zal blijven :)

Kimberley – Wat heb je liever? Een mooie lay-out en maximaal 400 woorden per artikel of een lelijke lay-out en zoveel schrijven als je wilt?

Haha dit is écht een moeilijke vraag! Een lay-out vormt de uitstraling van je blog en als deze niet goed is dan zal ook niemand je teksten willen lezen. Het is een wisselwerking tussen tekst en beeld wat het lezen aantrekkelijk maakt. Zoals jullie weten, schrijf ik regelmatig lange teksten en max. 400 woorden kan mijn kill your darlings mindset echt niet aan! Gelukkig heb ik nu een prachtige lay-out dankzij Anne en kan ik erop los typen. Pfiew :)


Persoonlijk
Dionne & Marloes – Ik ben wel benieuwd wat je nu gaat doen. Je bent aan het afstuderen en bijna klaar. Wat ga je dan doen? Weer studeren, werken of ga je fulltime bloggen? 
Dit is een heel goede vraag en ik ga hier gauw op terugkomen, mijn scriptie lever ik definitief in en dan is het duimen dat ik mag verdedigen. Als dit achter de rug is, deel ik gauw mijn plannen! Dankjewel voor deze leuke vraag, het wordt vervolgd :)

Kimberly – Welk huisdier zou je graag nog meer willen hebben? 

Een geit, een koe, twee kippen, twee zebravinken, een papegaai, een mini-pony, konijntjes en een lama. Ik wil echt al sinds de basisschool een kinderboerderij, waar die lama echt niet bij mag ontbreken maar ik weet nog niet helemaal of dit haalbaar is. Mag ik lama bij huisdieren rekenen? Oh en de koe ook? 


Suzanne – wat is jouw allergrootste droom?
Ik heb een kinderwens en ik hoop op een dag mama te worden. Dat is echt mijn allergrootste droom. Daarnaast zou ik graag een mooie, verre reis willen maken en in ons eigen huisje met tuin willen wonen. 

Justine – Als je iemand mocht interviewen, wie zou het dan zijn?
Ha, dit is echt een vraag waar ik even over na moest denken. Ik zet heel graag Brené Brown op mijn lijstje, zij schreef onder andere de boeken De moed van imperfectie en De kracht van kwetsbaarheid. Haar woorden zijn heel inspirerend en raakten mij echt. Haar boeken zijn echte aanraders! En iets minder diepzinnig, maar wel tegelijkertijd een must see Channing Tatum terwijl hij ondertussen een dansje doet. Want dat is dan gelijk mijn eerste vraag haha. 

Sophie – Waar zie jij jezelf binnen 5 jaar? 
Ik vervul momenteel een functie in de PR en Marketing en ik hoop dit heel graag te blijven doen. In welke branche dit zal worden is nog even de vraag, ik werk nu bij een uitgeverij en hiervoor bij H&M. Ik word heel enthousiast van boeken, beauty en fashion en ik hoop ook binnen deze gebieden meer te kunnen beteken met mijn kennis over PR en marketing. Ook hoop ik over vijf jaar in een leuk huisje te wonen met mijn vriend en nog steeds te bloggen, want dat vind ik zo ontzettend leuk om te doen! Ik kan niet meer zonder :)

Svea & Svenja – Waar zie je jezelf in 10 jaar?

Poeh het dubbele van vijf, maar dan hoop ik nog steeds een creatieve en uitdagende baan te hebben en dat ik een fit lichaam heb opgebouwd na een kindje! Want ik heb een kinderwens en ik hoop dat ik samen met mijn lieve vriend en gezond meisje of jongetje een warm gezin mag geven vol liefde en geluk. En mag ik dan ook blijven bloggen? Ik kan jullie dan toch niet missen!


Linda – Wat doe je het liefst als je een vrije dag hebt?
Haha ik heb nu een vrije dag (yay, eindelijk!) en die besteed ik dus aan bloggen. Maar ook aan het bezoeken van vrienden, quality-time met mijn leuke vriend, knuffelen met de kat. En ik doe graag stedentripjes en leuke dagjes uit… En als het even kan lees ik met veel plezier tussendoor een boek. Maar dit klinkt voor geen meter als een vrije dag, maar meer als een dag die te weinig uren bevat. Hier werk ik nog aan haha ;)

Ik vond het onwijs leuk om alle vragen te beantwoorden, natuurlijk kan dat ook dagelijks onder de artikelen en via social media. En ik kreeg heel veel complimenten over mijn broek, dankjewel :)! En hebben jullie al doorgeklikt op de vragers? Er zitten mooie blogs bij die zeker een (en zelfs meer!) bezoekje waard zijn.

Liefs, Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.