Blog

PERSONAL / My life in 20 questions TAG

In slechts 20 vragen leer je mij beter kennen! Vandaag beantwoord ik de persoonlijke questions, want ik werd getagd door lief vriendinnetje Yara om deze tag over te nemen en in te vullen. Super leuk natuurlijk, want je leest in dit artikel wat ik obsessief verzamel of ik beschik over vrije tijd en wat ik zou doen met een miljoen + meer! Lees gauw verder!

Favourite colour: Ik kies paars, want deze kleur komt vaak in mijn huisje voor en het staat rustgevend. 
Favourite number: Vier, want dit getal rijmt op plezier haha. Nee ik heb geen favo getal, maar vier staat voor geluk en klavertjes; dat vind ik wel heel passend voor mijn blog. 
Dream career: Werken met een inspirerend team (wohooo bijvoorbeeld de redactie van Boekenrevue!) op de marketing & PR afdeling en daarnaast een eigen onderneming starten waarbij ik bezig ben met taal en anderen vooruit helpen. 
Where do you see yourself living when you’re on your own? Joepieee ik woon al samen! En ook nog eens heel gelukkig met mijn vriend. En kat. Plus een vis en schildpad. En we hebben ook nog een grote plant, dus dat telt voor huisje, boompje en beestjes! 
Favorite way to travel: Met de trein! Ik moest elke dag vier uur lang reizen en dat met de trein. Ik vond het lekker dat je gewoon kon zitten en je boeken erbij kon pakken of kon schrijven. Daarnaast kon ik ook lang naar de voorbijrazende weilanden en gebouwen kijken en bijkomen. Soms is het wel vervelend dat er vertragingen zijn, maar ik vind het aan de andere kant ook erg fijn dat je zo snel van a naar b kunt reizen. 
What do you do in your free time? Dat is een beetje schaars, maar ik doe écht mijn best om meer rust te pakken. Maar er komen ook zoveel te gekke kansen op mijn pad dat ik ook volop geniet om deze aan te pakken. Als ik vrije tijd heb (en ik beloof hierbij plechtig dat ik hier voor zal zorgen) dan lees ik het liefste een boek of sport ik. Maar op nummer één staat mooie ervaringen beleven met mijn vriend, familie of friends. Ook ben ik dol op reizen en het ontdekken van nieuwe plekken; i love it!
Favorite clothing stores: Ik slaag altijd bij de H&M en het blijft mijn favo winkel. Ik heb er ook een half jaar stage mogen lopen en was een te gekke ervaring om te werken op de marketing & PR afdeling bij zulke mooie projecten (waaronder de lancering van Isabel Marant en Fashion Planet). 
Who would you like to see in concert? Jurk! en Miss Montreal, ik zou hen nog heel graag willen zien optreden. 
Favorite tea blend? Muntthee, mijn tweede liefde!
Do you collect anyting? Boeken, boeken en nog eens boeken. En tijdschriften. En eigenlijk alles waar tekst in en op staat, want ik hou van woorden en taal. 
I can’t sleep without: my boyfriend! Ik slaap heel onrustig zonder hem, it’s true!

If you were given 1 million dollars all for yourself what would you do with it? Ik zou mijn droomhuis kopen inclusief moestuin en kinderboerderij (met extra veel geitjes en kippen + één koe). En ik zou mijn lieve oma meenemen op vakantie naar witte stranden en palmbomen, met mijn lieve mama en broertje een avontuurlijke reis maken en met mijn vriendje rondreizen door Amerika. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de gezellige plannen met vriendinnen! En ik zou voor mijn vriendje ook de beste golfspullen kopen die er zijn, want dat verdient hij. En en en… laat ik maar even gaan sparen, want ik ben wel van plan om het allemaal te realiseren :) 

Favorite make-up brand? Ik vind de kwaliteit van Chanel heel fijn, mijn portemonnee is alleen wat minder enthousiast. Maar ook kan je mij laten huilen van blijdschap (mwah misschien klein beetje overdreven ;)) als ik P2 make-up krijg, want dit vind ik een super fijn merk. Dankjewel lieve Anne voor mijn verslaving eraan <3

Favorite treat to eat? Mango en aardappels haha, maar niet tegelijkertijd! Dit klinkt nu echt een beetje gek, maar ik ben in ieder geval eerlijk! 

What is your favorite season? Spring & Summer. Als het seizoen maar begint met een s in het Engels… (me so funny haha). Ik ben dol op het zonnetje, ice tea & shortjes; pure liefde!
Do you sleep with your doors open or closed? Open, mijn vriend en ik wonen samen en er is geen noodzaak om de deur dicht te doen. Daarnaast loopt Poes ook vrolijk rond en die neemt ’s nachts ook vaak nog even een kijkje. 
Why did you start blogging? Eind juli 2013 ben ik begonnen, dus ik blog nu ruim een half jaar. Ik ben begonnen omdat ik al veel schreef voor bloggers en websites. Daardoor stonden overal mijn artikelen online, maar als anderen mijn stukken wilden lezen, dan moest er flink ‘gesurft’ worden. Om het site-hoppen te voorkomen, heb ik mijn blog gestart en ik kan niet meer zonder!
Do you have any magazine subscriptions? Ik heb van mijn vriend voor mijn verjaardag een abonnement gekregen op Flow waar ik super blij mee ben. Daarnaast scoor ik regelmatig magazines waarvan de editie mij aanspreekt. 
What were you doing at 12AM last night? Misschien werd ik toen net wakker van een schrijfidee dat ik op moest schrijven? Ik krijg op de gekste tijdstippen inspiratie :)
Favorite parfume? Hmm lastig! Ik ben de laatste tijd echt méga fan van alles wat te maken heeft met mango’s. Dus de douchegel Treacle Moon – Her Mango Thoughts is inmiddels niet meer weg te denken uit mijn doucheroutine.
Voel je vrij om deze tag over te nemen, als je wilt. Ik tag de lieve toppers Tess, Saskia, KimberlySaranda & Britt! Maar ik tag ook jou, want ik ben heel erg benieuwd naar je antwoorden!
Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.