Blog

PERSONAL – Mijn favoriete magazines

Als je mij blij wilt maken, dan doe je dat met magazines. Ik ben een echte tijdschriftenjunkie en had vroeger al meters aan Glamours, Cosmo’s, Vogue’s en meer. Omdat ik tweetalig ben opgevoed, gebruikte ik het excuus om zowel Poolse als Nederlandse tijdschriften aan te schaffen en het liep behoorlijk uit de hand. Mijn droombanen veranderden regelmatig, maar de liefde voor schrijven, lezen en fotograferen is altijd gebleven. Deze liefde vond ik terug in magazines, waar ik een fortuin aan spendeerde en nog regelmatig veel geld aan uitgeef. Niets fijner dan een blad waar met veel passie en plezier aangewerkt is, toch? In dit artikel laat ik je mijn favoriete magazines zien van dit moment!
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften FavorietGlamour
Als er een magazine bestaat met een fijn formaat, dan vind ik dat Glamour de hoofdprijs krijgt. Ik stop hem graag in mijn tas, de schrijfstijl leest lekker weg en de topics zijn te gek. Mijn favo rubriek? Hé, het is oké! Haha dat volg ik echt al ongelooflijk lang, ik blader altijd eerst naar deze pagina om mijn lachspieren te trainen en vervolgens echt bij het begin te beginnen. De Glamour zit boordevol fashion, beauty, human interest en is een echt feelgood blad. Ik word er in ieder geval heel erg vrolijk van!
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften Favoriet
Vogue
Stijlvol, kwaliteit, fashion en een eyecatcher. Dat zijn de kernwoorden die in mijn ogen Vogue echt omschrijven. De artikelen zijn goed opgebouwd, het blad bevat echt sterkte content. Ik kan ook oprecht genieten van de mooie interviews en prachtige shoots die in het blad zijn opgenomen. Is het gek om Vogue’s te sparen? Als er iets op onze salontafel ligt, dan is het wel de stapel Vogue’s. 
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften Favoriet
Flow
Flow is hét magazine waardoor ik helemaal kan ontspannen. Het blad heeft een prachtige vormgeving en is door de materialen heerlijk om vast te houden. Ik lees het blad met een notitieblokje ernaast, omdat ik op elke bladzijde word geraakt of geïnspireerd met mooie quotes en fijne zinnen. Ik heb een abonnement gekregen van mijn vriend op dit mooie feelgood blad van mijn lieve vriendje, daar ben ik bij elk nieuw exemplaar weer heel dankbaar voor. 
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften Favoriet
Cosmopolitan
Fashion, Beauty, Carrière, liefde, lifestyle en sport. Je leest het in de hapklare artikelen van de Cosmo. De onderwerpen worden toegankelijk gemaakt, je leest handige tips & trics, de foto’s zijn vlot en kleurrijk en je bent altijd op de hoogte van de laatste trends. Cosmopolitan koop ik niet alleen regelmatig in de Nederlandse vesie, maar ook altijd als ik in Polen ben. Leuk om de bladen te kunnen vergelijken! 
Grazia Mascha BeautyglossGrazia
Grazia lees ik niet wekelijks, maar wel regelmatig voor de fashion en showbizz-artikelen. Ik word graag door Grazia op de hoogte gehouden van de laatste trends, omdat zij het op een toegankelijke en mooie manier kunnen overbrengen. De catwalktrends worden goed vertaald waardoor het voor mij een fijn inspiratieblad is. Ook kocht ik de beautyspecial waar ik niet om Mascha heen kon. Te gek dat zij als Beauty blogger de cover siert, een geslaagde keuze! De opmaak van Grazia vind ik trouwens echt zoveel sterker geworden in de afgelopen tijd, de kwaliteit van het blad blijft stijgen, love it!
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften FavorietMoodiez Magazine
Moodiez is hét mindstyle magazine voor jongeren. De warme sfeer en uitstraling van de vormgeving vallen echt op en de kwaliteit van de content straalt van de pagina’s af. Het is echt een magazine waar ik heel blij van word, omdat ik de liefde voel waarmee het tot stand is gekomen. De teksten zijn mooi geschreven en de onderwerpen raken én maken je bewust. Door de vormgeving en fijne stijl zijn de artikelen erg toegankelijk en worden moeilijkere thema’s op inspirerende wijze aangereikt. 
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften FavorietRed
Ik heb echt de hele dag jammerend (op werk!) naar mijn scherm gekeken toen ik had gehoord dat de Red zou stoppen. Mijn nummer één was echt de Red, het maakte mij zo blij! De Red zat vol mode, beauty, shoppen, wonen, eten, reizen en was volwassen maar mooi. Heel erg mooi. De artikelen zaten vol liefde en dat kon ik als lezer in elke bladzijde voelen, niet leuk dat ik dit alles in de verleden tijd moet schrijven. Mijn favo blad is gesneuveld in de crisis, maar als ik een verschil had kunnen maken dan zou ik alle winkels leeg hebben gekocht om Red letterlijk te redden. Aan mooie tijdschriften geen gebrek in het schap, maar de Red ga ik ontzettend missen. Dankjewel mooie redactie voor de prachtige nummers en het leesplezier!  

Women’s Health
Heerlijke sportinspiratie haal ik uit de Women’s Health. Maar ik word ook dolgelukkig van de fijne goodfood tips! Het is een blad dat mij helpt om nog beter voor mijn lichaam te zorgen dankzij de goede tips & trucs die worden gedeeld. Ook staan er geweldige inspiratiebronnen in en krijg ik helemaal zin om lekker aan de slag te gaan. 
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften Favoriet
Mijn favoriete blad uit het buitenland is toch echt de Company Magazine, een blad met veel bloggers,mode, beauty een mooie lay-out, toegankelijke onderwerpen en vlotte artikelen. Ik verslind tijdschriften al sinds ik kon lezen en ik denk dat deze tik niet snel zal verdwijnen. Ik ben wel selectiever geworden in de loop der jaren, maar bezuinigen op tijdschriften? Dat nooit!
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften Favoriet

Wat is jouw favo magazine? En heb jij een abonnement lopen? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.