PERSONAL – Mijn favoriete magazines

PERSONAL – Mijn favoriete magazines

Als je mij blij wilt maken, dan doe je dat met magazines. Ik ben een echte tijdschriftenjunkie en had vroeger al meters aan Glamours, Cosmo’s, Vogue’s en meer. Omdat ik tweetalig ben opgevoed, gebruikte ik het excuus om zowel Poolse als Nederlandse tijdschriften aan te schaffen en het liep behoorlijk uit de hand. Mijn droombanen veranderden regelmatig, maar de liefde voor schrijven, lezen en fotograferen is altijd gebleven. Deze liefde vond ik terug in magazines, waar ik een fortuin aan spendeerde en nog regelmatig veel geld aan uitgeef. Niets fijner dan een blad waar met veel passie en plezier aangewerkt is, toch? In dit artikel laat ik je mijn favoriete magazines zien van dit moment!
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften FavorietGlamour
Als er een magazine bestaat met een fijn formaat, dan vind ik dat Glamour de hoofdprijs krijgt. Ik stop hem graag in mijn tas, de schrijfstijl leest lekker weg en de topics zijn te gek. Mijn favo rubriek? Hé, het is oké! Haha dat volg ik echt al ongelooflijk lang, ik blader altijd eerst naar deze pagina om mijn lachspieren te trainen en vervolgens echt bij het begin te beginnen. De Glamour zit boordevol fashion, beauty, human interest en is een echt feelgood blad. Ik word er in ieder geval heel erg vrolijk van!
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften Favoriet
Vogue
Stijlvol, kwaliteit, fashion en een eyecatcher. Dat zijn de kernwoorden die in mijn ogen Vogue echt omschrijven. De artikelen zijn goed opgebouwd, het blad bevat echt sterkte content. Ik kan ook oprecht genieten van de mooie interviews en prachtige shoots die in het blad zijn opgenomen. Is het gek om Vogue’s te sparen? Als er iets op onze salontafel ligt, dan is het wel de stapel Vogue’s. 
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften Favoriet
Flow
Flow is hét magazine waardoor ik helemaal kan ontspannen. Het blad heeft een prachtige vormgeving en is door de materialen heerlijk om vast te houden. Ik lees het blad met een notitieblokje ernaast, omdat ik op elke bladzijde word geraakt of geïnspireerd met mooie quotes en fijne zinnen. Ik heb een abonnement gekregen van mijn vriend op dit mooie feelgood blad van mijn lieve vriendje, daar ben ik bij elk nieuw exemplaar weer heel dankbaar voor. 
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften Favoriet
Cosmopolitan
Fashion, Beauty, Carrière, liefde, lifestyle en sport. Je leest het in de hapklare artikelen van de Cosmo. De onderwerpen worden toegankelijk gemaakt, je leest handige tips & trics, de foto’s zijn vlot en kleurrijk en je bent altijd op de hoogte van de laatste trends. Cosmopolitan koop ik niet alleen regelmatig in de Nederlandse vesie, maar ook altijd als ik in Polen ben. Leuk om de bladen te kunnen vergelijken! 
Grazia Mascha BeautyglossGrazia
Grazia lees ik niet wekelijks, maar wel regelmatig voor de fashion en showbizz-artikelen. Ik word graag door Grazia op de hoogte gehouden van de laatste trends, omdat zij het op een toegankelijke en mooie manier kunnen overbrengen. De catwalktrends worden goed vertaald waardoor het voor mij een fijn inspiratieblad is. Ook kocht ik de beautyspecial waar ik niet om Mascha heen kon. Te gek dat zij als Beauty blogger de cover siert, een geslaagde keuze! De opmaak van Grazia vind ik trouwens echt zoveel sterker geworden in de afgelopen tijd, de kwaliteit van het blad blijft stijgen, love it!
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften FavorietMoodiez Magazine
Moodiez is hét mindstyle magazine voor jongeren. De warme sfeer en uitstraling van de vormgeving vallen echt op en de kwaliteit van de content straalt van de pagina’s af. Het is echt een magazine waar ik heel blij van word, omdat ik de liefde voel waarmee het tot stand is gekomen. De teksten zijn mooi geschreven en de onderwerpen raken én maken je bewust. Door de vormgeving en fijne stijl zijn de artikelen erg toegankelijk en worden moeilijkere thema’s op inspirerende wijze aangereikt. 
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften FavorietRed
Ik heb echt de hele dag jammerend (op werk!) naar mijn scherm gekeken toen ik had gehoord dat de Red zou stoppen. Mijn nummer één was echt de Red, het maakte mij zo blij! De Red zat vol mode, beauty, shoppen, wonen, eten, reizen en was volwassen maar mooi. Heel erg mooi. De artikelen zaten vol liefde en dat kon ik als lezer in elke bladzijde voelen, niet leuk dat ik dit alles in de verleden tijd moet schrijven. Mijn favo blad is gesneuveld in de crisis, maar als ik een verschil had kunnen maken dan zou ik alle winkels leeg hebben gekocht om Red letterlijk te redden. Aan mooie tijdschriften geen gebrek in het schap, maar de Red ga ik ontzettend missen. Dankjewel mooie redactie voor de prachtige nummers en het leesplezier!  

Women’s Health
Heerlijke sportinspiratie haal ik uit de Women’s Health. Maar ik word ook dolgelukkig van de fijne goodfood tips! Het is een blad dat mij helpt om nog beter voor mijn lichaam te zorgen dankzij de goede tips & trucs die worden gedeeld. Ook staan er geweldige inspiratiebronnen in en krijg ik helemaal zin om lekker aan de slag te gaan. 
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften Favoriet
Mijn favoriete blad uit het buitenland is toch echt de Company Magazine, een blad met veel bloggers,mode, beauty een mooie lay-out, toegankelijke onderwerpen en vlotte artikelen. Ik verslind tijdschriften al sinds ik kon lezen en ik denk dat deze tik niet snel zal verdwijnen. Ik ben wel selectiever geworden in de loop der jaren, maar bezuinigen op tijdschriften? Dat nooit!
By Dagmar Valerie Magazines tijdschriften Favoriet

Wat is jouw favo magazine? En heb jij een abonnement lopen? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 44 reacties.

 1. Wat een leuke magazines! Mijn favorieten zijn ook Grazia, Cosmpolitan en Woman’s Health!

 2. Lizzy

  Erg leuke magazines! Veel heb ik nog nooit gelezen! Eigenlijk heb ik van deze magazines alleen de Grazia ooit gelezen! :p Zo gaaf dat Mascha is uitgekozen voor de beautyspecial!

  1. Jaa dat vond ik ook, heel mooi en prachtige cover! Daardoor pakte ik het gelijk uit de schappen :D

 3. Tessa

  Ik heb een abonnement op de cosmopolitan maar woman’s health trekt ook mijn aandacht!
  Liefs, Tessa

 4. Sophie

  Company ken ik niet, maar eens even zoeken haha! Mijn absolute favorieten zijn Woman’s Health en de Elle! Afentoe is de Grazia ook heerlijk :-)

 5. Jess

  Red was top idd! Mijn favo tijdschrift is en blijft Linda. Verder blader ik ook graag door de Viva en SALT.

 6. Ellen

  Mijn favoriete magazine is Cosmopolitan! De andere magazine’s heb ik nog nooit gelezen.

 7. Svenja

  Fijne tijdschriften! Women’s health, Grazia, de Vogue en de Glamour zijn mijn favoriet :)

 8. Mooie keuze! Ik heb een stapel tijdschriften nog nieuw in het plastic liggen…ik lees echt te weinig x

 9. Esther

  Mijn favoriete tijdschriften zijn: Reizen Magazine, Columbus, Traveler, Helden, Tennis en Happinez! Ik lees geen modebladen ;-)

 10. Marlissa

  Leuk, op de Women’s Health, Runners World en the Glamour heb ik een abbo. De rest koop ik in de winkel als ik denk dat er iets leuks in staat:)

 11. Mooie tijdschriften, zelf heb ik geen abonnement. Soms even een stapeltje bij de bied halen. ;)

 12. Manon

  Mijn favoriet van het moment is ook de Women’s Health, het geeft me inderdaad superveel inspiratie, de moodiez wil ik graag nog een keer lezen en het formaat van de Glamour is inderdaad superfijn! :)

 13. Muriël K

  Goed rijtje! Ikzelf heb geen abonnement lopen, maar ik lees voornamelijk Vogue, Elle, Cosmopolitan en de Glamour.

 14. leuke tijdschriften, ik heb geen abbo op een tijdschrift maar koop regelmatig de Linda en Blagazine als die eris, linda meiden en af en toe de grazia

 15. Heel leuk artikeltje.
  Mijn buurvrouwtje koopt allemaal tijdschriften en eens in de zoveel tijd krijg ik ze.
  Ik vergeet ze altijd te kopen, haha.
  Grazia vind ik altijd wel erg leuk :)

 16. Lisanne

  Leuk artikel! Ik lees zelf eigenlijk zelden tijdschriften omdat ik een abonnement best duur vind. Ik koop dus alleen als ik er zin in heb een tijdschrift en dan is het meestal de Linda of de Glamour

 17. Myrthe

  Wat leuk om te zien wat jouw favoriete tijdschriften zijn! Ik had vroeger altijd een abonnement op de Penny (ik was een echte paardenfan) en op een Barbie tijdschrift. Later werd dat de Girlz! en nu heb ik geen één abonnement meer. Het gebeurt wel eens dat ik een tijdschrift koop, dat is dan meestal de Fashionista of de Grazia. :)

 18. Erg leuk om te lezen! Weer wat ideetjes opgedaan voor op vakantie ;) Ik lees de Moodiez heel graag en glamour is ook zeker niet verkeerd!

 19. Ik ben ook een echte tijdschriften junkie. Heerlijk vind ik het om tijdschriften te lezen!

 20. Annelies

  Ik hou ook erg van tijdschriften, maar vind ze vaak duur om ze één keer te lezen en dan weg te gooien. Dus ik ontleen ze vaak in de bib, bv. Happinez. Ik heb zelf een abonnement op de Historia, het geschiedenistijdschrift van Wetenschap in beeld.

  1. Ja tijdschriften zijn zeker niet goedkoop helaas, maar weggooien dat kan ik simpelweg niet haha. Ik geef tijdschriften altijd weg of biedt de magazines een mooi plekje in huis :)

 21. Ik vind tijdschriften super leuk, maar ik heb geen tijd en energie om ze te lezen. Helaas is een tijdschrift lezen voor mij alles behalve ontspannend (alle verschillende kleuren, plaatjes etc.), maar ik zou het wel graag vaker willen doen. Gewoonweg omdat ik het wel erg leuk vind!

  1. Misschien is het een oplossing, maar het leuke aan MoodieZ is dat ze ook artikelen in luistervorm aanbieden. Ik weet niet of meer tijdschriften dat doen, maar wellicht kan dat een beetje helpen?

 22. Nadia

  Glamour staat met stip op 1, daarna volgen Grazia en Cosmopolitan. Ik vind de Vogue echt erg tegenvallen dus na 3 edities heb ik die opgegeven haha. De Elle lees ik soms ook nog wel.

 23. OOoh ik ben ook zooooooo verslaafd aan tijdschriften! ik geef er echt TEVEEL geld aan uit,, hahaha, ik kan ze gewoon niet weerstaan!! ik heb ook vaak abonnementen en doe ze dan regelmatig wisselen :-) magazines zijn gewoon zo ontzettend leuk en inspirerend!! en vooral PURE ontspanning :-) LOVE IT!

 24. Laura

  Het blijft leuk, al die tijdschriften! Ik heb zelf al een aantal maanden een abonnement op de Flair en dat blijft ook een heerlijk blad!

 25. iThinkPink

  Ik lees eigenlijk niet zo vaak tijdschriften, maar deze magazines lijken me heel erg leuk!

 26. De laatste tijd vind ik tijdschriften weer heel leuk. Het is tastbaar en leest anders dan digitaal. Als ik ze uit gelezen heb berg ik ze op voor een tijdje. En voor school knip ik er dingen uit. Ik heb ook een stapeltje op een plakje liggen voor de sier.

 27. Wendy

  Ik ben niet meer zo van de tijdschriften. Toen ik nog een echte puber was, las ik allerlei bladen, maar nu helemaal niet meer. Soms koop ik er nog wel eens één of twee, vooral voor op vakantie, maar vaak lees ik er dan eigenlijk amper in.

 28. Justine A

  Leuk! Ik heb periodes dt ik veel lees. Zo lees ik vooral veel tijdschriften in de zomer. Dan kom ik langs de schappen en dan moet ik er gewoon een meenemen. Voor “op vakantie” denk ik dan, maar die zelfde avond is het blad al uit, haha!

 29. Rianca

  Mijn alltime favourite is toch echt de Linda. Prachtige foto’s, lekker dik en genoeg variatie. Oh en de Womens Health lees ik ook altijd erg graag,

 30. Angela

  Ik lees het liefst de Linda, lekker dik en heel veel om te lezen!

Geef een antwoord

CommentLuv badge