PERSONAL – Mijn eerste keer TAG

Ooh toen ik deze tag las, moest ik echt heel hard lachen. Kimberly tagde mij en ik werd helemaal vrolijk van haar artikel. De titel klinkt wat dubieus, maar ik vertel in deze tag onder andere over mijn eerste cd, huisdier, gadget, blogpost en nog veel meer. Bovenstaande foto is gemaakt tijdens mijn eerste keer Lush! Misschien vind je deze tag zó leuk dat je het ook gaat invullen! Let’s take a look!

First Best Friend
Gelijk een vraag waar ik diep over na moest denken, want een echte beste vriend heb ik eigenlijk nooit gehad. Ik heb eigenlijk altijd meerdere vrienden waarmee ik het ontzettend goed kan vinden, dat was vroeger al en nu nog steeds. Het lijkt mij heel erg waardevol om een beste vriend te hebben waarmee je werkelijk alles kan delen, maar ik ben juist heel dankbaar dat ik omringd word door lieve mensen waar ik bergen voor zou verplaatsen en dat zouden zij ook voor mij doen. Mijn beste vriend? Dat is eigenlijk tegelijkertijd ook mijn grote liefde Jord. 

First Record Ever Bought
Haha Jody Bernal! Que si Que no tralalalaaa ja, het is echt toch echt de single van Bernal die ik samen met mijn opa van mijn eerste zakgeld kocht. En ik weet nog precies in welke winkel, dat het mooi weer was en dat we er op de fiets naartoe gingen. Wauw wat was ik trots! Dus… 

First Celebrity Crush
Ik was hopeloos verliefd op de moves van John Travolta. En eigenlijk op elke jongen die goed kon dansen. Voetjes van de vloer en gaan! En dat verklaart waarschijnlijk ook mijn huidige liefde voor Channing… 
First Pet
Haha arme mama, wat heb ik het haar lastig gemaakt wat huisdieren betreft vroeger. Dankzij mij hadden we een mini-dierentuin… Van hamsters (die zich gingen vermenigvuldigen zodat het hele dorp voorzien was van mijn familie) en zebravinken (ooh mijn liefde voor zebraprintjes komt dus hier vandaan!) tot een schildpad, hond, vissen, konijnen, een cavia… Ben ik nog iets vergeten? Toen ik begon te jammeren dat ik heel graag een fret zou willen, ontdekte ik dat daar toch echt de grens lag. 

First Gadget
Gameboy Colour! Een roze. En ik speelde méga veel Donkey Kong Country en Rayman. Wat een herinneringen komen er boven door deze tag, heel leuk! En vroeger mocht ik niet tot laat spelen in bed, maar ik had er een speciaal lampje voor zodat ik onder de dekens verder kon gamen. Wauw toen mijn ouders dat ontdekten was ik nog niet jarig haha!

First Big Purchase
Mijn eerste smartphone was een flinke uitgave. Nu nog steeds trouwens. Ik kocht namelijk laatst de Iphone 5s los, een flinke investering maar ik hoop er lang plezier van te kunnen hebben. 

First Blog Post
Mijn allereerste op deze blog is een artikel over hoe je zo goed mogelijk op foto’s kunt staan: https://www.bydagmarvalerie.nl/2013/07/how-to-look-great-on-pictures.html… Aan de kwaliteit moest zo te zien nog flink gesleuteld worden haha. 
First Make Up
Mascaraaaaaa <3 Een heel goedkope van de Kruidvat. Maar welke? Dat weet ik echt niet meer.

Ooh wat werd ik blij van deze tag en alle herinneringen die bovenkwamen. Ik tag lieve Heleen, Kelly, Yara & Femke, maar natuurlijk mag jij deze tag ook overnemen! Laat je het mij weten als je deze tag hebt ingevuld? Dan neem ik met veel plezier een kijkje!
Wie was jouw eerste Celebrity Crush? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 34 reacties.

 1. Hij is leuk! Leuk ingevuld ook. Maar nu zit ik wel de komende week “Que Si, Que No” te zingen.

 2. Linda

  Wat een leuke tag. Mooie foto’s ook. Ik ga hem zeker onthouden.

 3. Jess

  Wateen geinige tag. Heel leuk om te lezen. Ga hem onthouden.

 4. Mandy

  Leuke tag en je hebt leuk geantwoord. Mijn eerste gadget was ook een gameboy color (een blauwe!) en ik had ook zo’n lampje zodat ik ’s avonds stiekem kon spelen haha

 5. JulieStarr

  Haha dit is echt een super leuke tag!
  Ik weet mijn eerste keer Lush ook nog super goed, het is nog niet zo lang geleden maar het was ook gelijk een VIP Tour! :-D

 6. Yara

  Wat een leuke tag is dit! En wat heb je hem leuk ingevuld! <3 Ik word helemaal vrolijk er van! Jody Bernal, oh man wat een tijd was dat. Ik woonde destijds in Delft, en daar woonde hij ook. Elke keer als ik hem in z’n waggie zag was ik helemaal hoteldebotel. :’) Ik ga hem zeker overnemen! Thanks for taggin’ me X

 7. Tessa

  Woow dat je alles nog weet! Ik zou dat allemaal echt niet meer weten haha :D

 8. Heleen

  Haha wat een ontzettend leuke tag is dit en wat lief dat je me hebt getagd! :D

 9. Ik had ook als eerste mascara dacht ik. En veeeel te oranje foundation waardoor ik net een wortel leek haha

 10. Linda

  Deze is echt heel erg leuk, heb wel even om je eerste crush moeten lachen hoor en je eerste singel haha! Waar is die tijd toch gebleven? Ik denk dat ik deze zelf ook wel over wil nemen :)

  En hiernaast wil ik jou graag nomineren voor de ‘Very Inspiring Blogger Award’! Ik geef het stokje heel graag aan jou door. Details vind je in mijn blogpost van vandaag.

  Liefs, Linda

 11. Haha leuk om te lezen! Ik weet niet echt wat mijn celeb crush was, ik denk Johnny Depp en hij is het nog steeds… ;)

 12. Lieve

  Leuk! Mijn eerste celeb crush was zeker weten Jesse McCartney, haha. Ik was verliefd op ‘Beautiful Soul’

  x Lieve

 13. Kimberly

  Je hebt de tag echt geweldig ingevuld! Ik had ook dat lampje voor de gamboy color om stiekem verder te gamen in de avond onder de dekens hihi! :D :D En zebravinkjes zijn ZOOO leuk en lief <3 Wij hebben er ook twee en vind ze echt heel leuk! :D

Geef een antwoord

CommentLuv badge