Blog

PERSONAL – Mijn eerste keer TAG

Ooh toen ik deze tag las, moest ik echt heel hard lachen. Kimberly tagde mij en ik werd helemaal vrolijk van haar artikel. De titel klinkt wat dubieus, maar ik vertel in deze tag onder andere over mijn eerste cd, huisdier, gadget, blogpost en nog veel meer. Bovenstaande foto is gemaakt tijdens mijn eerste keer Lush! Misschien vind je deze tag zó leuk dat je het ook gaat invullen! Let’s take a look!

First Best Friend
Gelijk een vraag waar ik diep over na moest denken, want een echte beste vriend heb ik eigenlijk nooit gehad. Ik heb eigenlijk altijd meerdere vrienden waarmee ik het ontzettend goed kan vinden, dat was vroeger al en nu nog steeds. Het lijkt mij heel erg waardevol om een beste vriend te hebben waarmee je werkelijk alles kan delen, maar ik ben juist heel dankbaar dat ik omringd word door lieve mensen waar ik bergen voor zou verplaatsen en dat zouden zij ook voor mij doen. Mijn beste vriend? Dat is eigenlijk tegelijkertijd ook mijn grote liefde Jord. 

First Record Ever Bought
Haha Jody Bernal! Que si Que no tralalalaaa ja, het is echt toch echt de single van Bernal die ik samen met mijn opa van mijn eerste zakgeld kocht. En ik weet nog precies in welke winkel, dat het mooi weer was en dat we er op de fiets naartoe gingen. Wauw wat was ik trots! Dus… 

First Celebrity Crush
Ik was hopeloos verliefd op de moves van John Travolta. En eigenlijk op elke jongen die goed kon dansen. Voetjes van de vloer en gaan! En dat verklaart waarschijnlijk ook mijn huidige liefde voor Channing… 
First Pet
Haha arme mama, wat heb ik het haar lastig gemaakt wat huisdieren betreft vroeger. Dankzij mij hadden we een mini-dierentuin… Van hamsters (die zich gingen vermenigvuldigen zodat het hele dorp voorzien was van mijn familie) en zebravinken (ooh mijn liefde voor zebraprintjes komt dus hier vandaan!) tot een schildpad, hond, vissen, konijnen, een cavia… Ben ik nog iets vergeten? Toen ik begon te jammeren dat ik heel graag een fret zou willen, ontdekte ik dat daar toch echt de grens lag. 

First Gadget
Gameboy Colour! Een roze. En ik speelde méga veel Donkey Kong Country en Rayman. Wat een herinneringen komen er boven door deze tag, heel leuk! En vroeger mocht ik niet tot laat spelen in bed, maar ik had er een speciaal lampje voor zodat ik onder de dekens verder kon gamen. Wauw toen mijn ouders dat ontdekten was ik nog niet jarig haha!

First Big Purchase
Mijn eerste smartphone was een flinke uitgave. Nu nog steeds trouwens. Ik kocht namelijk laatst de Iphone 5s los, een flinke investering maar ik hoop er lang plezier van te kunnen hebben. 

First Blog Post
Mijn allereerste op deze blog is een artikel over hoe je zo goed mogelijk op foto’s kunt staan: https://www.bydagmarvalerie.nl/2013/07/how-to-look-great-on-pictures.html… Aan de kwaliteit moest zo te zien nog flink gesleuteld worden haha. 
First Make Up
Mascaraaaaaa <3 Een heel goedkope van de Kruidvat. Maar welke? Dat weet ik echt niet meer.

Ooh wat werd ik blij van deze tag en alle herinneringen die bovenkwamen. Ik tag lieve Heleen, Kelly, Yara & Femke, maar natuurlijk mag jij deze tag ook overnemen! Laat je het mij weten als je deze tag hebt ingevuld? Dan neem ik met veel plezier een kijkje!
Wie was jouw eerste Celebrity Crush? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.