PERSONAL / Mijn Bucket List 2014

Jaag je dromen na en maak van je dromen werkelijkheid! Er is niets mooiers dan je doelen te realiseren en het leven te leiden vol geluksmomentjes en kansen die je grijpt, nietwaar? Door mijn gezondheid kon ik jarenlang amper ‘iets’ en ik heb veel moeten laten, omdat het simpelweg niet haalbaar was voor mijn lichaam. Nu het beter gaat, geniet ik van alle kansen die op mijn pad komen en ben ik heel dankbaar dat ik zoveel kan aanpakken. Ik heb een aantal dromen waarbij ik ga proberen om deze dit jaar waar te maken. Kijk je mee naar mijn bucket list?

Dansen en kussen in de regen
Net als in de films zo lekker cliché (met op de achtergrond een vrolijk deuntje) dansend door de regen en uiteraard hand in hand. Ja, dat lijkt mij een goed idee voor dit jaar! 

New York New York, Marrakech en St. Michel
De tickets zijn nog niet geboekt, maar ik heb gelukkig nog even voordat 2014 afgesloten kan worden met vuurwerk. Een trip naar New York lijkt mij echt onvergetelijk. De stad trek mij heel erg aan en ik zou zo in het vliegtuig stappen om New York te bezoeken als de kans zou komen; heerlijk zo’n wereldstad! En het contrast kan bijna niet groter, want Marrakech staat ook heel hoog op mijn lijstje. De warmte van de zon, de kleurrijke mensen en de mooie architectuur; ik kan niet wachten! Ook zou ik dan echt een tocht op een kameel willen maken door de woestijn. Dat is al jaren mijn droom en dit jaar lijkt mij de hoogste tijd om daar werkelijkheid van te maken. 
Ook had ik vroeger een 3D-puzzel van St. Michel. Dit is een prachtige plek in Normandië en ik hoop het gauw in het echt te kunnen zien. Ik droom daar sinds klein meisje van <3

Een boekenblog opzetten
Een blog starten doe je niet één, twee, drie. Daar gaat flink tijd overheen, vooral als je de basis naar wens wilt hebben. Ik kan dit puntje al een beetje afstrepen, want sinds maandagnacht (welkom walletjes onder mijn ogen) is Boekenrevue officieel een feit! Ik ben er super trots op, maar ik doe het niet alleen. Mocht je interesse hebben om een bijdrage te leveren dan hoor ik dit natuurlijk ontzettend graag. Alle input is welkom en je kunt een mail sturen naar boekenrevue@gmail.com of ons volgen via Twitter,Bloglovin en Facebook. Waar een wil is, is een weg en ik ben super dankbaar dat het is gelukt om Boekenrevue kleur te geven en we zijn nu druk bezig om de site te vullen. Love it!

Een berg beklimmen
En hiermee bedoel ik niet mijn berg met kleding die al te lang naast mijn kast ligt in plaats van erin. Een heuse klim en op naar de top om te genieten van het uitzicht, ik kan nu al niet wachten om het te realiseren!

Anderen vooruithelpen
Ik vind het ontzettend belangrijk om een toegevoegde waarde te kunnen leveren en meer te betekenen voor anderen. Ik ben veel geholpen door anderen (en was afhankelijk omdat ik leefde als een kasplantje door CVS en Fibromyalgie) in het verleden en ik zou niets liever willen dan ook iets terug te mogen doen. Daarom zit ik te brainstormen om vanaf de zomer aan de slag te gaan om anderen te besmetten met positiviteit. Nu is het helaas nog niet mogelijk qua tijd, omdat ik mij moet concentreren op het afstuderen maar 2014 wordt het jaar waarin ik wil starten met het project om anderen te besmetten met positiviteit. Een doel die ik heel graag wil afstrepen van mijn bucket list om het levenslang te realiseren. Een project waarbij ik wil strooien met positiviteit alsof het confetti is.

Deelnemen aan een hardloopwedstrijd
Geen grapje, ik zou dit echt zo graag willen! Hoe cool moet iedereen zich voelen die de finish haalt? Ik denk dat die kick amper te evenaren is en ik wil heel graag deelnemen aan een hardloopwedstrijd dit jaar. 

Een weekendje niksen
Niksen en vervelen? Ik geloof dat ik die woorden uit mijn vocabulaire heb geschrapt sinds mijn gezondheid weer meer toelaat. Ik spring van afspraak naar afspraak, skip regelmatig wat uurtjes van mijn nachtrust en mijn hoofd is regelmatig een bruisbal van de ideeën. Rust is ver te zoeken, maar ik hoop dat ik dit jaar wel beter leer te ontspannen en ook een keertje de knop uit kan zetten om alsmaar te ondernemen. Even ‘niets’ lijkt mij voor de verandering ook een heel fijn. 


Reading Challenge
Voor Boekenrevue ben ik bezig met een challenge en ik heb mijzelf als doel gegeven om 25 boeken uit te lezen dit jaar. Moet lukken, toch? 

500 volgers op Bloglovin
Dit aantal is zo onwerkelijk groot! En het is nog vreemder dat er zoveel lieve lezers zijn die mijn blog via Bloglovin volgen, super super leuk en lief! Het is echt een droom van mij om 500 volgers te behalen in 2014. Fingers crossed, jullie zijn toppers <3 

Mijn rijbewijs halen
Ik ben nog niet begonnen (begin april staat mijn eerste rijles op de planning, spannend!), maar ik heb wel het doel om mijn rijbewijs dit jaar te halen. 

Diploma in the pocket!
Ik kan niet wachten totdat ik dit van de daken kan schreeuwen. Begin juli krijg ik, als alles volgens plan verloopt en ik mijzelf een schop onder de kont geef, mijn Bedrijfskunde Management, Economie en Recht diploma. En dan? Het is voor het eerst dat ik nog geen concrete plannen heb voor een periode die steeds dichterbij komt. Ik ga aan de slag met werk, maar waar dit zal zijn is voor mij nog een vraag. Ik hoop een functie kleur te kunnen geven in de PR & Marketing, maar ik ben benieuwd!  


Bikiniproof
Omdat ik erg lang niet heb kunnen sporten, was mijn lichaam helemaal verpapt. Nu ben ik aan het proberen om aan te sterken en mijn conditie te verbeteren. Daar hoort als toppunt bij dat ik natuurlijk bikiniproof wil zijn voor summer. Laat de zon maar komen! 

Denk niet aan de toekomst, doe er iets aan!
Wat staat er op jouw bucket list?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 32 reacties.

 1. Josianne

  Die 500 volgers gaat je wel lukken hoor, dat ben ik van overtuigd! Net als die andere doelen op je bucket list trouwens. En je eerste rijles binnenkort, spannend! Succes babe :)

 2. Yara

  Wat leuk hoor Dagmar, zo’n bucketlist (ik wilde budgetlist schrijven.. Haha goedemoooorgen Yaar!). Ik geloof er ook heilig in dat je hier naar toe kunt werken. Ik heb niet een bucketlist (ik wilde het weer schrijven…) gemaakt, maar ik weet wel zeker dat er een paar dingen zijn waar ik mij aan wil vasthouden of naar toe wil werken. Zo wil ik dit jaar heel veel geld sparen voor mijn rijbewijs (zodat ik kan backpacken door Scandinavië). Mijn grootste motto en doel is om mij minder aan te trekken van mensen die er niet toe doen. Mensen die negatieve energie besteden aan jou. Nergens voor nodig. Is best iets moeilijks, ik denk dat veel mensen zich wat aantrekken van mensen die er niet toe doen.

  Fijne dag meis! <3

  1. Wauw wat een mooie reactie heb je geschreven, dankjewel lieve Yara! En omring jezelf door mensen die je kracht geven en energie. Laat je glimlach niet afpakken door anderen mop, daar is hij veel te oprecht en mooi voor! Dikke knuffel Xx

 3. Tineke

  De 600 volgers moet je vast ook wel halen! Je blog is hartstikke leuk en het is nog maar maart! Wat gaaf dat je naar New York gaat!
  Liefs

 4. Dina

  Wat leuk dat je een boekenblog bent gestart! Veel succes!

 5. Kirsty

  Leuke bucketlist! Ik hoop dat je al je doelen mag halen dit jaar! Ben wel erg benieuwd naar je boekenblog, klinkt leuk :)

 6. Linda

  Dat komt vast allemaal goed, het zijn wel haalbare doelen! Ik volg inmiddels ook je boekenblog, ik ben benieuwd wat er allemaal op gaat komen! Tof! Ik ben bezig met een Day Zero Project en daarvoor jaag ik ook een hoop dromen en droompjes na!

  1. Dankjewel voor je mooie comment! En wat gaaf van je Day Zero Project; ik hoop dat je alles gaat realiseren wat je hoopt te bereiken <3 Xxx

 7. Charlotte

  Mooi lijstje Dagmar! :) Aaah je boeken blog is leuk, ik ga hem zeker volgen en je mailen, ik ben bezig met spannende thrillers! Een berg beklimmen is leuk en sportief! :D
  Mijn lijstje is genieten van alle kleine dingen, mijn rijbewijs en opleiding halen en veel leuke dingen gaan doen.

  1. Woow wat gaaf om te horen, leuk! Ik stuur je ook even een berichtje erover :) Yeah gaan we samen voor een rijbewijs, we can do this!

 8. Lidewij

  Wow, wat een mooie lijst met dromen en doelen! Die 500 volgers ga je sowieso deze maand nog behalen, dat is echt fantastisch! En je boekenblog staat ook al, dus strepen die hap ;) we gaan gewoon samen ons diploma halen en dan ongelofelijk hard chillen, dat komt helemaal goed!

  1. Jaaa aaw wat ben je toch een lieverd! Wohoo lekker streepjes zetten binnenkort :D En we gaan flink proosten straks op ons welverdiend diploma topper, joepieee! XX

 9. Suzanne

  Wat een mooi lijstje. Dansen en kussen in de regen & Bikiniproof vind ik wel een hele goeie. Dit jaar wil ik minimaal 500 kilometer maken op mijn racefiets. Ja dat word nog wat!

 10. Kim B

  Wat een mooie doelen heb je gesteld! Ik heb ook een bucketlist geschreven, wil ook meer doen wat bij mij past :) Succes meid!

 11. Kimberly

  Je gaat denk ik heel erg veel doelen behalen dit jaar! <3 Mooie doelen heb je geschreven, ik zou ook nog wel eens willen dansen en kussen in de regen, lijkt me toch wel een leuke ervaring! En naar New York wil ik ook, wanneer gaan we? :D

 12. José

  (S)He who can dream is a rich person, volgens mij kun jij (bijna) alles waar je voor gaat. Mooie doelen!
  Die volgers is volgens mij het makkelijkst voor jou, je inspireert er volgens mij ook veel!
  Succes!! En vergeet vooral niet te genieten ;-)

  1. Wauw wat een prachtige reactie, dankjewel! Ben er stil van, bedankt lieve José! En ik zal zeker genieten, ben ook heel gelukkig met elke dag <3

 13. Dansen en kussen in de regen vind ik zo lief, het ultieme romantische gevoel uit films. Mooi lijstje heb je gemaakt, ik denk dat veel dingen werkelijkheid gaan worden. Ik wil heel graag weer een verre reis maken.

 14. Daphne

  Die 500 gaat je wel lukken, je hoeft er nog maar een paar! Ik heb mezelf als doel gesteld om dit jaar 250 volgers te hebben op Bloglovin, en ik zit nu op 216… Moet kunnen, toch? :)

  1. Yes, je gaat het zeker halen! Wauw wat gaat je blog goed! Topper, ben super trots op je! Xx

 15. Leuke lijst meid! Ik zou zo met je in het vliegtuig stappen naar NYC, wát een stad!
  En succes met je rijbewijs! ik zou er niet meer zonder kunnen leven!

 16. Janamarie

  Die 500 volgers heb je al bijna bereikt! Moet zeker lukken ! Ben erg benieuwd naar de boekenreviews ! x

 17. Mireille

  Leuke lijst! Ik moet ook maar eens gaan beginnen aan mijn rijbewijs en klinkt leuk zo’n boekenblog. Wat houdt het precies in? Ik hou van lezen dus misschien zou ik er wel iets voor kunnen doen!

  xoxo Mireille

 18. Het is ook mijn droom om naar New York te gaan!! Maar ik ga eerst naar curaçao dus dit jaar gaat New York m niet worden. En die 500 volgers ga jij halen want je bent een topper

Geef een antwoord

CommentLuv badge