Blog

PERSONAL / Mijn Bucket List 2014

Jaag je dromen na en maak van je dromen werkelijkheid! Er is niets mooiers dan je doelen te realiseren en het leven te leiden vol geluksmomentjes en kansen die je grijpt, nietwaar? Door mijn gezondheid kon ik jarenlang amper ‘iets’ en ik heb veel moeten laten, omdat het simpelweg niet haalbaar was voor mijn lichaam. Nu het beter gaat, geniet ik van alle kansen die op mijn pad komen en ben ik heel dankbaar dat ik zoveel kan aanpakken. Ik heb een aantal dromen waarbij ik ga proberen om deze dit jaar waar te maken. Kijk je mee naar mijn bucket list?

Dansen en kussen in de regen
Net als in de films zo lekker cliché (met op de achtergrond een vrolijk deuntje) dansend door de regen en uiteraard hand in hand. Ja, dat lijkt mij een goed idee voor dit jaar! 

New York New York, Marrakech en St. Michel
De tickets zijn nog niet geboekt, maar ik heb gelukkig nog even voordat 2014 afgesloten kan worden met vuurwerk. Een trip naar New York lijkt mij echt onvergetelijk. De stad trek mij heel erg aan en ik zou zo in het vliegtuig stappen om New York te bezoeken als de kans zou komen; heerlijk zo’n wereldstad! En het contrast kan bijna niet groter, want Marrakech staat ook heel hoog op mijn lijstje. De warmte van de zon, de kleurrijke mensen en de mooie architectuur; ik kan niet wachten! Ook zou ik dan echt een tocht op een kameel willen maken door de woestijn. Dat is al jaren mijn droom en dit jaar lijkt mij de hoogste tijd om daar werkelijkheid van te maken. 
Ook had ik vroeger een 3D-puzzel van St. Michel. Dit is een prachtige plek in Normandië en ik hoop het gauw in het echt te kunnen zien. Ik droom daar sinds klein meisje van <3

Een boekenblog opzetten
Een blog starten doe je niet één, twee, drie. Daar gaat flink tijd overheen, vooral als je de basis naar wens wilt hebben. Ik kan dit puntje al een beetje afstrepen, want sinds maandagnacht (welkom walletjes onder mijn ogen) is Boekenrevue officieel een feit! Ik ben er super trots op, maar ik doe het niet alleen. Mocht je interesse hebben om een bijdrage te leveren dan hoor ik dit natuurlijk ontzettend graag. Alle input is welkom en je kunt een mail sturen naar boekenrevue@gmail.com of ons volgen via Twitter,Bloglovin en Facebook. Waar een wil is, is een weg en ik ben super dankbaar dat het is gelukt om Boekenrevue kleur te geven en we zijn nu druk bezig om de site te vullen. Love it!

Een berg beklimmen
En hiermee bedoel ik niet mijn berg met kleding die al te lang naast mijn kast ligt in plaats van erin. Een heuse klim en op naar de top om te genieten van het uitzicht, ik kan nu al niet wachten om het te realiseren!

Anderen vooruithelpen
Ik vind het ontzettend belangrijk om een toegevoegde waarde te kunnen leveren en meer te betekenen voor anderen. Ik ben veel geholpen door anderen (en was afhankelijk omdat ik leefde als een kasplantje door CVS en Fibromyalgie) in het verleden en ik zou niets liever willen dan ook iets terug te mogen doen. Daarom zit ik te brainstormen om vanaf de zomer aan de slag te gaan om anderen te besmetten met positiviteit. Nu is het helaas nog niet mogelijk qua tijd, omdat ik mij moet concentreren op het afstuderen maar 2014 wordt het jaar waarin ik wil starten met het project om anderen te besmetten met positiviteit. Een doel die ik heel graag wil afstrepen van mijn bucket list om het levenslang te realiseren. Een project waarbij ik wil strooien met positiviteit alsof het confetti is.

Deelnemen aan een hardloopwedstrijd
Geen grapje, ik zou dit echt zo graag willen! Hoe cool moet iedereen zich voelen die de finish haalt? Ik denk dat die kick amper te evenaren is en ik wil heel graag deelnemen aan een hardloopwedstrijd dit jaar. 

Een weekendje niksen
Niksen en vervelen? Ik geloof dat ik die woorden uit mijn vocabulaire heb geschrapt sinds mijn gezondheid weer meer toelaat. Ik spring van afspraak naar afspraak, skip regelmatig wat uurtjes van mijn nachtrust en mijn hoofd is regelmatig een bruisbal van de ideeën. Rust is ver te zoeken, maar ik hoop dat ik dit jaar wel beter leer te ontspannen en ook een keertje de knop uit kan zetten om alsmaar te ondernemen. Even ‘niets’ lijkt mij voor de verandering ook een heel fijn. 


Reading Challenge
Voor Boekenrevue ben ik bezig met een challenge en ik heb mijzelf als doel gegeven om 25 boeken uit te lezen dit jaar. Moet lukken, toch? 

500 volgers op Bloglovin
Dit aantal is zo onwerkelijk groot! En het is nog vreemder dat er zoveel lieve lezers zijn die mijn blog via Bloglovin volgen, super super leuk en lief! Het is echt een droom van mij om 500 volgers te behalen in 2014. Fingers crossed, jullie zijn toppers <3 

Mijn rijbewijs halen
Ik ben nog niet begonnen (begin april staat mijn eerste rijles op de planning, spannend!), maar ik heb wel het doel om mijn rijbewijs dit jaar te halen. 

Diploma in the pocket!
Ik kan niet wachten totdat ik dit van de daken kan schreeuwen. Begin juli krijg ik, als alles volgens plan verloopt en ik mijzelf een schop onder de kont geef, mijn Bedrijfskunde Management, Economie en Recht diploma. En dan? Het is voor het eerst dat ik nog geen concrete plannen heb voor een periode die steeds dichterbij komt. Ik ga aan de slag met werk, maar waar dit zal zijn is voor mij nog een vraag. Ik hoop een functie kleur te kunnen geven in de PR & Marketing, maar ik ben benieuwd!  


Bikiniproof
Omdat ik erg lang niet heb kunnen sporten, was mijn lichaam helemaal verpapt. Nu ben ik aan het proberen om aan te sterken en mijn conditie te verbeteren. Daar hoort als toppunt bij dat ik natuurlijk bikiniproof wil zijn voor summer. Laat de zon maar komen! 

Denk niet aan de toekomst, doe er iets aan!
Wat staat er op jouw bucket list?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.