Blog

PERSONAL / Let’s get personal Tag

It’s tag time! Ik werd getagd door mijn lieve vriendinnetje Kelly om de ‘Let’s get personal tag’ in te vullen. Mijn blog gaat over fashion, beauty, travel & happiness, maar jullie lezen ook regelmatig persoonlijke artikelen. Ik beantwoord daarom in deze tag persoonlijke vragen, zodat jullie mij nog iets beter leren kennen. Maar ik wil eerst eventjes nog wat delen, want ik vind het zo onvoorstelbaar lief hoe iedereen op mijn artikelen reageert… Jullie zijn stuk voor stuk goud waard en jullie warme woorden betekenen heel veel voor mij én ook voor andere lezers. Ik vind het zo mooi om te zien hoe iedereen elkaar vooruit helpt met tips en dat wou ik nog even graag benadrukken. Ik ben er echt onwijs dankbaar voor en jullie zijn echt toppers <3


Wat hoor je op het moment van schrijven? Ik luister en kijk op dit moment tegelijkertijd de leuke vlog van Kelly en Suzanne, omdat het zulke lieve vriendinnetjes zijn en ik het heerlijk vind om hen even te horen en te zien; ook al is het via een schermpje. 
Heb je ergens trek in op dit moment? Haha NEE! Ik kan nu écht even niet aan eten denken, want terwijl ik dit typ heb ik net mijn avondeten op en ik was dolblij dat we ook spinazie aten en ik heb een overdosis spinazie op. Heeft Popeye hier nooit last van? 
Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen? Het is echt een wens van mij om mama te worden, maar tien zou niet handig zijn voor mijn gezondheid en dan zou ik de kids ook niet alles kunnen geven wat ik graag zou willen. Ik ben al dolblij als het lukt om één kindje te kunnen krijgen en ik wil het graag alle liefde van de wereld geven. Geen kinderen zou ik erg lastig vinden, want mijn vriend en ik willen heel graag een gezinnetje, maar hoe dat lichamelijk bij mij zal gaan is nog even de vraag. Nu doe ik er alles aan om mijn lichaam in ieder geval sterker te maken, zodat ik ook steeds meer aan kan qua conditie, verantwoordelijkheden en taken. En ik heb echt de beste en liefste vriend van de wereld en ik weet zeker dat hij een geweldige papa zal zijn. 

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteedt? Eigenlijk besteed ik best weinig tijd aan mijn uiterlijk. Ik blijf meestal te lang in bed liggen en moet mij druk maken of ik de bus wel haal. Dus mijn ‘opstaanritueel’ ziet er ongeveer zo uit: vliegensvlug kleding bij elkaar matchen, een vleugje make-up op, gauw ontbijten en een work-out sprintje richting de bus. En eenmaal op werk moet ik dan mijn verwilderde coupe nog even temmen. Dit is best een openhartig antwoord haha!
Wat doe jij altijd als je nerveus bent?  Volgens mijn vriend, want ik wist er even niet zo snel een antwoord op, heb ik een nerveus giecheltje. Nu ik erover nadenk geef ik hem helemaal gelijk. En ik krijg onwijs flauwe humor. Ik ben niet snel zenuwachtig of gespannen voor iets, tenzij het flinke impact heeft op de toekomst. In het ziekenhuis ben ik soms nerveus voor uitslagen of onderzoeken en met mijn mama kun je ons dan opvegen van het lachen vooraf, omdat we elkaar zo ontzettend grappig vinden maar het zijn dan ook de zenuwen die door onze lichamen gieren. Ja, dit is een beetje lastig uit te leggen haha. 
Heb je op dit moment een reden om te lachen? Ja, ik zit méga blij te kijken naar alle lieve reacties die er worden achtergelaten op de artikelen. Wow wat veel mooie comments! Dankjewel lieve allemaal, ik kan dit gevoel écht niet omschrijven, maar ik word er heel gelukkig van!

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben? Voor geen goud. Er zijn veel moeilijke momenten geweest waarvan ik had gehoopt dat ze anders zouden lopen, maar het heeft mij wel gevormd tot de persoon die ik nu ben. Als ik in het verleden andere keuzes had gemaakt, dan was ik niet meer op het punt beland waar ik nu sta. En natuurlijk zou ik stukjes willen wissen of over willen doen, maar heel veel mensen hebben een verleden waar zij aan zouden willen sleutelen. Schieten we daar iets mee op? Het is handiger om je te focussen op het plekje waar je nu staat en wat er gaat komen. Kijk lekker vooruit, zodat je de goede afslag neemt en het pad bewandelt om je dromen te realiseren! En elke minuut die we besteden aan het verleden, kunnen we minder inzetten voor onze toekomst. Maak je dromen waar en make your own luck! 
Denk je meer aan het verleden, het heden of aan de toekomst? Haha, ik was te snel! Zoals ik hiervoor dus eigenlijk schreef: kijk vooruit! Daar gaat het allemaal gebeuren en ik ben blij dat ik weer een toekomst heb, dit is immers niet altijd zo geweest vanwege mijn gezondheidssituatie. Leven in het nu, dat is niet altijd even makkelijk, maar het is super als het lukt. Lekker genieten van wat je overkomt en dat gun ik iedereen!
Wat heb je voor het laatst gedronken? Muntthee. Haha het duurde even voordat er een kort antwoord kwam, maar het is gelukt :)
Zien mensen jou als optimist of pessimist? Ik gaf antwoorden op de vragen die lieve bloggers stelden op mijn eerste Q&A (je kunt mijn antwoorden hier lezen) en in de reacties las ik heel vaak dat mijn persoonlijkheid eruit sprong en ik zo positief was. Ik vind het een groot compliment dat jullie zo over mij denken en ik ben er zelf van overtuigd dat een positieve insteek je verder brengt dan waar je eerst stond. Het geeft je extra kracht en energie om vooruit te komen <3 

Wat zijn jouw guilty pleasures qua eten? Sushi! Maar wel in combinatie met lieve vrienden, want ik ben echt dol op sushidates; lekker eten, bijkletsen en samen genieten <3 Mocht je zin hebben om te gaan, let me know! 
Wat doe je morgen? Dan zie ik mijn lieve blogvriendinnetjes weer tijdens het event van Soirée Magnifique in Amsterdam. Can’t wait! 
Wat is je stemming op dit moment? Enthousiast en bruisend vol ideeën & I love it! 

Welke tag zouden jullie graag willen lezen op mijn blog? En ben jij een optimist of een pessimist?
Let me know en misschien vul ik het binnenkort in! Voel je vrij om deze tag over te nemen op je blog en ik ben benieuwd naar je antwoorden! Ik tag de lieve Kimberly, Yara (wohoo ze is online met haar spiksplinternieuwe blog, dus zeker een aanrader!), Kirsten & Maaike <3 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.