PERSONAL / Koningsdag wishlist

De allereerste Koningsdag staat voor de deur en de winkels hangen vol met vrolijke oranje items en producten om er een echt feestje van te maken. Ook ik selecteerde mijn favo items die hoog op mijn lijstje staan of waar ik nieuwsgierig naar ben. In dit artikel deel ik dan ook mijn ‘koningswishlist’, enjoy!

✩ Voor een zacht prijsje van 2,95 krijg je bij HEMA een ketting én armbandem die ready zijn voor Koningsdag. De perfecte accessoires bij je koninklijke outfit!
✩ En jullie weten dat ik sinds kort méga fan ben van Sally Hansen? Ik ben dan ook erg benieuwd naar het effect van het Peach Fuzz Oranje lakje. Het bevat een vezeltextuur met oranje en goud erin; hoe perfect!  
✩ Als ik ergens blij van word, dan is het wel het Clinique Happy for Women parfum. Alleen de naam al is perfect en de geur is lekker fruitig.
✩ De Cirkel is een intelligente, geestige en spannende roman die vragen oproept over ons geheugen, onze geschiedenis, privacy, democratie en de grenzen aan onze kennis van de wereld. Ik ben heel benieuwd naar het boek en ik hoor er ontzettend veel lovende verhalen over. 
✩ En hoe tof is het oranje rokje van HEMA? Je rent naar de winkel als je de prijs hoort: hij kost 4,95! 
✩ En de laatste tijd groeit mijn liefde voor Nike enorm. Zo ook voor deze vrolijke oranje hoodie en de prachtige rode sneaker wedges van Nike. Ooh en als ik eenmaal begin over de sneakers van Nike dan raak ik niet uitgepraat, stuk voor stuk echte beauties! En dat maakt het nog moeilijker om mij in te houden nu ik weet dat er tot aan koningsdag extra korting zit bij Zalando op de oranje items… Aah zoveel keuze!
✩ Een Michael Kors tas. Do I need to say more? 
✩ Extreme black mascara van Rimmel, ik ben er zo benieuwd naar! Dit is de ScandalEyes 03 met als motto: Gevormd, voller en overdreven tot in de perfectie. Dit maakt mij natuurlijk extreem nieuwsgierig!

En dan heb ik het nog niet eens over mijn Koningsoutfit gehad… Kies ik voor standaard oranje of voor de afwisseling rood, wit en blauw? Of a.k.a. kerstbal in glamoureus goud? Ik ben er nog niet helemaal uit. Maar dit ‘nagellakje’ lijkt mij erg praktisch om de komende vijftig jaar mijn nagels tijdens de Koningsdagen te voorzien van het juiste kleurtje.

Hebben jullie je ‘Koningsoutfit’ al samengesteld? 

Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 18 reacties.

 1. Een Michael Kors tas is altijd goed! Ik heb precies dit model, maar dan in koningsblauw :).

 2. Eline

  Een Micheal Kors tas, dat is inderdaad wel een plaatje!

 3. Sophie

  Haha nee niet echt, ik moet het hele weekend werken. Ik doe voor de grap wel een oranje top aan denk ik :-) Ik vind dat Nike vest tof!

 4. Hahaha, die laatste foto :) Ik vind Koningsdag echt een lelijk woord, ik weet het niet, het is het gewoon net niet ofzo. Maar goed, ik zal er aan moeten geloven :) Mooie oranje spullen bij elkaar. Die schoenen staan ook op mijn lijstje hoor, zo tof zijn ze. Fijne dag nog lieve Dagmar! X

 5. Leuke spulletjes en de Hema spulletjes zijn ook niet duur! Vraag me wel af hoe je je nagels zou lakken met een naggellak van die grootte, haha.

 6. Cindy

  Leuke wishlist! Ik ga lekker saai met Koningsdag: Jeans, oranje shirt en een blazer. En mijn nieuwe oranje sjaal die ik bij Action op de kop wist te tikken haha. Een beetje oranje mag wel, maar ik ga zeker niet over de top!

 7. leruaa

  Leuke wishlist! Ik ben ook benieuwd naar dat lakje van Sally Hansen.

 8. Ines

  Ik wou dat koningsdag hier ook zo leefde :D Zo leuk! (We hebben dat zelfs in belgie niet eens gok ik)

 9. elise

  Leuke wishlist zeg !!! Leuke foto met de nagellak :P

Geef een antwoord

CommentLuv badge