Blog

PERSONAL / Koningsdag wishlist

De allereerste Koningsdag staat voor de deur en de winkels hangen vol met vrolijke oranje items en producten om er een echt feestje van te maken. Ook ik selecteerde mijn favo items die hoog op mijn lijstje staan of waar ik nieuwsgierig naar ben. In dit artikel deel ik dan ook mijn ‘koningswishlist’, enjoy!

✩ Voor een zacht prijsje van 2,95 krijg je bij HEMA een ketting én armbandem die ready zijn voor Koningsdag. De perfecte accessoires bij je koninklijke outfit!
✩ En jullie weten dat ik sinds kort méga fan ben van Sally Hansen? Ik ben dan ook erg benieuwd naar het effect van het Peach Fuzz Oranje lakje. Het bevat een vezeltextuur met oranje en goud erin; hoe perfect!  
✩ Als ik ergens blij van word, dan is het wel het Clinique Happy for Women parfum. Alleen de naam al is perfect en de geur is lekker fruitig.
✩ De Cirkel is een intelligente, geestige en spannende roman die vragen oproept over ons geheugen, onze geschiedenis, privacy, democratie en de grenzen aan onze kennis van de wereld. Ik ben heel benieuwd naar het boek en ik hoor er ontzettend veel lovende verhalen over. 
✩ En hoe tof is het oranje rokje van HEMA? Je rent naar de winkel als je de prijs hoort: hij kost 4,95! 
✩ En de laatste tijd groeit mijn liefde voor Nike enorm. Zo ook voor deze vrolijke oranje hoodie en de prachtige rode sneaker wedges van Nike. Ooh en als ik eenmaal begin over de sneakers van Nike dan raak ik niet uitgepraat, stuk voor stuk echte beauties! En dat maakt het nog moeilijker om mij in te houden nu ik weet dat er tot aan koningsdag extra korting zit bij Zalando op de oranje items… Aah zoveel keuze!
✩ Een Michael Kors tas. Do I need to say more? 
✩ Extreme black mascara van Rimmel, ik ben er zo benieuwd naar! Dit is de ScandalEyes 03 met als motto: Gevormd, voller en overdreven tot in de perfectie. Dit maakt mij natuurlijk extreem nieuwsgierig!

En dan heb ik het nog niet eens over mijn Koningsoutfit gehad… Kies ik voor standaard oranje of voor de afwisseling rood, wit en blauw? Of a.k.a. kerstbal in glamoureus goud? Ik ben er nog niet helemaal uit. Maar dit ‘nagellakje’ lijkt mij erg praktisch om de komende vijftig jaar mijn nagels tijdens de Koningsdagen te voorzien van het juiste kleurtje.

Hebben jullie je ‘Koningsoutfit’ al samengesteld? 

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.