Blog

PERSONAL / Instagram Tag

Schrijven en fotograferen; mijn twee grote passies die ik dagelijks inzet voor mijn blog en opdrachten. Ik ben dolblij dat de lieve Tedje mij tagde om de Instagram Tag te doen. Ik zal mijzelf geen Instagram verslaafde noemen, maar overdag check ik de app op mijn mobiel écht te vaak. En ik zei een keer Instabul in plaats van Istanbul als ik het over de stad in Turkije had, guilty! Ik ben helemaal in mijn element tijdens het maken van foto’s, het bekijken welke filtertjes er het beste overheen passen en natuurlijk het liken van foto’s die door anderen zijn gemaakt door middel van een hartje. I love it! Serena maakte een leuke tag aan vol met vragen over Instagram en ik vulde hem in!

Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom? 

Mijn Instagram naam is ByDagmarValerie, net als mijn Twitter en Facebookpagina. Lekker makkelijk alles te vinden onder dezelfde naam als mijn blog!

Hoeveel foto’s post je gemiddeld?

Gemiddeld post ik één foto per dag en eigenlijk plaats ik nooit meer dan twee keer. Het moet natuurlijk geen overload worden. Als ik een dag niets post, dan is er natuurlijk ook geen man overboord. 

Laat je favoriete Instagramfoto zien:

Ik vind de foto met mijn lieve blogvriendinnetjes Suus, Heleen & Lois ontzettend leuk om te zien. De warmte straalt van de foto af! 

Feitjes:

Op het moment dat ik de tag schrijf, heb ik 411 foto’s geplaatst en 409 volgers. Ik volg zelf 252 mensen op Instagram. En laat je eigen Instagram naam achter in de comments, dan kan ik je ook volgen!
Laat de Instagramfoto zien met de meeste likes:
De foto met de meeste likes was van afgelopen dinsdag! Mijn vriend en ik waren toen precies drie jaar samen en onze foto werd massaal geliked en de liefste felicitaties stroomden binnen, dankjewel!

Welke apps gebruik je in combinatie met Instagram?

Ik gebruik er niet heel veel, ik heb een Samsung Galaxy S2 en voor Android is BlissCam daarom heel leuk en handig. Alle hartjes, sterretjes en andere opvrolijkversiersel bewerk ik ook met die app. Als je tips hebt voor mijn telefoon, alles is welkom en ik probeer het graag uit! 

Welke celebrities volg je?

*Even scrollen door het lijstje* Ik volg voornamelijk veel bloggers zie ik nu, super leuk! Ook volg ik veel merken, bedrijven en magazines. Van de celebs volg ik Lauren Conrad, Victoria Beckham, Doutzen en Arie Boomsma. 

Welk Instagramfilter gebruik je het meest?

Ik heb daar eigenlijk nooit eerder op gelet, maar ik gebruik Valencia zo te zien het meest. Ik vind ook dat deze filter een mooie warme gloed geeft. 

Welke hashtags gebruik je het meest?

#Happy en #Love, haha leuk om te zien! Dat was mij ook niet eerder opgevallen, zo leer ik nog eens wat over mijn eigen Instagramgebruik, handig! 

Laat je laatste Instafoto zien:

De laatste foto was van de zonsopgang. Ik liep net het Centraal Station uit van Amsterdam en toen werd ik verliefd op de mooie lucht.

Ik tag Lois, Anne, Lidewij en Eline, omdat ik ook helemaal fan ben van hun foto’s. Als je deze tag wilt overnemen, gewoon doen! Ik ben super nieuwsgierig naar jouw Instagramgebruik, let me know! 


Zit jij ook op Instagram

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.