Blog

PERSONAL – Hoogtepunten van 2014 [1/2]

Time flies when you’re having fun! Het eerste halfjaar is voorbij van 2014, kan jij het je voorstellen? Ik vond het ontzettend snel gaan, de hoogtepunten volgden elkaar op. Ook waren er dagen met moeilijke momenten, maar de ups hebben het dik gewonnen van de downs (zoals je in dit artikel ook gaat zien, wow wat een lijst!). Daar ben ik heel erg dankbaar voor, hoe fijn is het om je te weten dat je zo’n goede tijd achter de rug hebt?! Zoals jullie weten schrijf ik wekelijks de Behind the scenes artikelen met daarin de belangrijkste momenten met foto van die week. Ik heb de artikelen van dit eerste half jaar van 2014 allemaal gelezen en de mooiste en beste momenten onderverdeeld in de categorieën gezondheid, carrière, events en reizen. Kijk je mee?

Carrière
✩ Ik begon het jaar goed door mijn meewerkstage bij H&M op het hoofdkantoor netjes af te ronden. Ik liep stage op de marketingafdeling en werkte er aan mooie projecten en achter de schermen deed ik mee met de events waaronder Isabel Marant pour H&M. Wat een kick gaf dat!
✩ Ik ben aan de slag gegaan met de cursus Modejournalistiek georganiseerd door Grazia en Fontys. Mijn diploma heb ik inmiddels in the pocket!
✩ Er kwam een boek uit over ambitieuze studenten uit Amsterdam, met als titel Dubbellevens, met een hoofdstuk over mij erin. Echt heel bijzonder!
 Ik behaalde na een pittig assessment en verdediging a.k.a. kruisverhoor mijn Honoursdiploma. Dit is een extra curriculaire opleiding voor studenten die meer uit hun studie willen halen. Ik heb hem binnen!
✩ Mijn contract bij Uitgeverij De Fontein is verlengd! Ik mag daarom ook na mijn studie genieten van Marketing en PR bij de mooie boeken die we uitbrengen.
✩ Wohooo ik ben officieel afgestudeerd! Ik ben zo ontzettend blij dat ik dit punt (een méga hoogtepunt) op het allerlaatste moment van dit eerste half jaar aan dit artikel mag toevoegen! Het voelt nog erg onwerkelijk, maar het is een ongelooflijke opluchting. Het dringt dan ook langzaam tot mij door dat mijn studie echt klaar is.
Bloggen
✩ In maart schreef ik precies een jaar elke vrijdag de artikelen voor lieve Anne, wat gaat dat snel! Ik doe het nog elke vrijdag met veel plezier.
✩ Ik haalde dit jaar de 500 Bloglovin volgers en mijn Bloglovin zij recent ‘Wowza!’ bij het behalen van de 700 lieve volgers. Echt een droom die uitkomt!
✩ Mijn blog kreeg dankzij lieve Anne een nieuw jasje, een echt design jasje want ik ben er nog elke dag super blij mee, jullie ook?
✩ Ik ontmoette lieve bloggers met een hart van goud en er zijn prachtige vriendschappen ontstaan middels het bloggen. Hoe gaaf is dat?!
✩ Mijn nieuwe camera! Ik kocht voor mijn afstuderen een Canon 700D zodat ik nog mooiere foto’s kan leveren én YouTube-filmpjes kan maken!
Gezondheid
✩ Er werd ein-de-lijk bevestigd dat ik Fibromyalgie heb. Al die jaren al, maar deze winter kreeg ik het officieel te horen. De puzzelstukjes vielen na zo’n lange tijd op de juiste plek.
✩ Ik besloot begin dit jaar minder suikers te eten. Helemaal suikervrij is voor mij niet haalbaar, maar de bekende 80/20 regel pas ik met liefde toe. Het voelt zo goed om je lichaam te voeden en niet continu te vullen!
✩ Ik ben elke maandag te vinden bij de groepsles Body Balance, echt een heerlijk gevoel dat dit mogelijk is.
✩ Samen met Evy ben ik aan het rennen met als doel om de 5 kilometer hardlopend af te kunnen leggen in een mooie tijd.
✩ Ik maakte van een grote droom werkelijkheid door mij in te zetten voor Run for KiKa. Het gaf zo’n kick om de eindstreep te halen! Echt kippenvel om voor dit doel te kunnen lopen.
 
Reizen
✩ We zijn een heerlijk lang weekend naar Kraków (Polen) geweest bij familie. Zo fijn om hen weer te zien en te knuffelen!
✩ Valentijnsdag combineerden we dit jaar met mijn allereerste persreis! We gingen naar Oostende toe en het was een onvergetelijke tijd.
✩ Ben je ooit in Normandië (lees hier mijn tips en trucs, maar ook mustsees van Normandië) geweest? Wauw wat was het hier prachtig! We zijn dan ook een weekend hier naartoe geweest en ik heb een bezoek kunnen brengen aan Mont St. Michel. De beelden van deze prachtige plek koester ik in mijn hart. Het maakte heel veel indruk op mij.
✩ Samen met lieve Anne hebben we Antwerpen onveilig gemaakt. Een heerlijke persreis waar we zo hard hebben gelachen dat ik een week erna nog steeds buikpijn had van het lachen. Het was echt een supergezellige tijd waarbij we heel veel plezier hebben beleefd. Fijn om samen met je vriendin zo’n mooie ervaring te kunnen delen!
✩ Vlieland, you’re beautiful! Als ik wist dat Vlieland zo mooi zou zijn, dan… Ja ik wil er gewoon weer naartoe. We hebben er zo’n fijne tijd gehad, het is echt een heel mooi eiland. Zeker een aanrader of je nu voor een weekend of een dagje gaat!

Events 

(Wow, heb je even? Dit is echt een mega lijst geworden!)
✩ De nieuwe sportcollectie bij H&M werd gepresenteerd en daar was ik natuurlijk bij, want ik liep er toen nog stage. De halve collectie hangt inmiddels in mijn kast, oeps!
✩ Ik woonde tijdens Amsterdam FashionWeek de show van Tony Cohen bij, echt een prachtige show was dit.
✩ Als er een event heel gezellig was, dan was het wel bij de persdag van HEMA. De sfeer was super en de mooie lente/zomer collectie werd gepresenteerd. Een feestje om naar te kijken!
✩ De persreizen naar Oostende en Antwerpen horen eigenlijk ook een beetje bij dit rijtje thuis <3
✩ Ik was bij de opening aanwezig van Marks & Spencer in Den Haag.
✩ Het offline Blog Class event van Yara (Chapter Friday) was echt heel leerzaam!
✩ Soirée Magnifique georganiseerd door Mr. Goodiebag was supergezellig, net als De Proefparade.
✩ Ik ging met lieve bloggers naar de Fashion Bloggers Clinic georganiseerd door Internet Advantage, wat was het leerzaam! Allemaal tips en inspiratie werden er gedeeld om je blog te laten groeien, super!
✩ De opening van de Primark in Nijmegen was er ook eentje om niet snel te vergeten. Supergezellig en de sfeer was top, net als de mooie winkel en de fijne collectie die er hing.
✩ Bij Simply PR was de gezellige perspresentatie van mooie merken en fijne producten. Echt een feestje om erbij te mogen zijn, de sfeer was super!
De Beautygloss party 2014 zal ik niet snel vergeten. Ik heb genoten met lieve vriendinnetjes en het was echt een heerlijke party vol met verwennerij en gezelligheid. Ik kan nu al niet wachten tot volgend jaar! 
✩ Het U-PR Event was leerzaam en ik heb genoten van de producten en merken die gepresenteerd werden. Dankjewel voor de uitnodiging!
Het Colgate event in de shop van het merk Ready to Fish van Ilja Visser werd georganiseerd door Cream PR. Het werd voor mij een extra speciaal event, omdat ik als VIP blogger was uitgenodigd ook deel te nemen aan een filmpje en ik kreeg een prachtige sweater mee. Het was super!
✩ Hoe gaaf is het om te leren make-uppen van de beste? Samen met Anne kregen we een heel leerzame en fijne workshop bij Inglot waarbij we gelijk producten konden testen en gebruiken. Na afloop kregen we ook nog eens een te gekke goodiebag mee met producten die we zelf mochten uitkiezen. Heel bijzonder en te gekke ervaring! 
✩ Last but not least vond het Boohoo event plaats bij Cream PR waar de herfst en winter collectie gepresenteerd werd. Ook dit was een geslaagd event!

Zó ik heb mij echt niet verveeld dit eerste half jaar! Bovenstaande momenten en situaties zijn voor mij onvergetelijk. Het was nog een flinke klus om alles op te schrijven, het zijn zoveel fijne momenten dat het moeilijk is om er een kritische selectie van te kunnen maken. Ik denk er dan ook regelmatig met veel plezier aan terug, maar wat zijn het er veel! En dan heb ik het nog niet eens gehad over de geweldige vriendinnen die voor mij klaarstonden in deze periode, mijn lieve familie waarmee ik fijne momenten heb beleefd en mijn lieve vriendje Jord waarmee ik inmiddels een jaar heel gelukkig samenwoon. Ook staat mijn eerste zelfgemaakte appeltaart en lasagne er niet tussen, terwijl dat ook voor mij een méga hoogtepunt was omdat ik het heel erg leuk vind dat ik het koken op kan pakken.


Het is goed om soms stil te staan bij de hoogtepunten die je in een korte, maar ook een langere tijd beleefd. Het afgelopen half jaar was voor mij echt een achtbaan, vooral tot donderdag waarop ik te horen heb gekregen dat ik officieel ben afgestudeerd en ik hoop nu meer rust te kunnen creëren en mijn hart te kunnen blijven volgen. Count your blessings!
Wat was jouw ultieme hoogtepunt van het afgelopen half jaar?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.