Blog

PERSONAL / Highlights marketingstage bij H&M

Time flies when you’re having fun! Gisteren heb ik mijn stageperiode bij H&M op de marketingafdeling afgesloten en het was een onvergetelijke periode vol hoogtepunten.Van het werken met een inspirerend en creatief team tot geweldige events waaronder de lancering van Isabel Marant pour H&M. Het was een hectische tijd en lichamelijk erg intensief, maar ik haalde veel kracht uit de projecten en ik ging met veel plezier elke dag naar werk. Werken in het hartje van Amsterdam met lieve collega’s; ik heb met hen de tijd van mijn leven ervaren. Vandaag deel ik de highlights uit mijn stageperiode!
In mijn eerste stageweek kon ik gelijk aan de slag achter de schermen tijdens Vogue Fashion Night Out. Een mooie klapper om mijn stage bij H&M te kunnen beginnen! Ik keek mijn ogen uit en ik kijk nog steeds met veel plezier terug op deze avond!

En toen kwam het sprookjesachtige All for Children event in samenwerking met Kek Mama en Unicef. Het was een heel spektakel in het hoofdkantoor van Sanoma en alle kids verkleed in de nieuwe collectie waren geweldig om te zien.
Werken in het hartje van Amsterdam is natuurlijk geen straf en elke ochtend loop ik dan ook over de geliefde Kalverstraat.  I love it! 
Hoe kan je nu trots zijn op een bushokje? Nou, omdat ik heb meegewerkt aan deze campagne! Wat een kick geeft het als je dan met een slaapkopje uit de bus stapt en opeens je posters in de hokjes ziet hangen. Happy times!
Go Gold! Mijn stageperiode was goud waard, maar als laatste event mocht ik aanwezig zijn bij de lancering van de vernieuwde sportcollectie en de Go Gold collectie. Leuk om alle bloggers te ontmoeten en de mooie collectie inspireert mij zeker om toch nog even de sportschool in te duiken.
Het vormt geen straf om De Dam als uitzicht van je werkplek te hebben. Vooral met de kerst was de sfeer ook zo waanzinnig!
En als je vraagt naar mijn ultieme hoogtepunt van mijn stageperiode, dan antwoord ik natuurlijk de lancering van de Isabel Marant pour H&M collectie. Wat was dat een gaaf moment om van dichtbij mee te maken!
Ik zag hoe het pre-shopping event vanaf nul werd opgebouwd tot een spectaculaire plek waar diezelfde avond de crème de la crème van de Nederlandse modewereld (met bijbehorende pers) zich zou bevinden. Ook was ik aanwezig bij de lancering van de collectie in de winkels. Een mooie herinnering vormt dan ook het shirt van Isabel Marant, zo wordt deze onwerkelijke ervaring toch een beetje tastbaar.
Het was een onvergetelijke periode waar hoogtepunten elkaar bleven overtreffen. Ik had niet eens durven dromen om dit allemaal te mogen beleven, maar ik ben heel dankbaar dat ik deze kans heb gekregen.
Ik ga nu even opladen want lichamelijk ben ik een beetje op en de laatste projecten ga ik afronden, zodat ik mij straks helemaal kan focussen op mijn afstudeerperiode vanaf eind januari. Mijn diploma komt stiekem nu wel erg dichtbij, spannend!
Een fashionable weekend toegewenst!

Liefs, Dagmar


Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.