PERSONAL / Highlights marketingstage bij H&M

Time flies when you’re having fun! Gisteren heb ik mijn stageperiode bij H&M op de marketingafdeling afgesloten en het was een onvergetelijke periode vol hoogtepunten.Van het werken met een inspirerend en creatief team tot geweldige events waaronder de lancering van Isabel Marant pour H&M. Het was een hectische tijd en lichamelijk erg intensief, maar ik haalde veel kracht uit de projecten en ik ging met veel plezier elke dag naar werk. Werken in het hartje van Amsterdam met lieve collega’s; ik heb met hen de tijd van mijn leven ervaren. Vandaag deel ik de highlights uit mijn stageperiode!
In mijn eerste stageweek kon ik gelijk aan de slag achter de schermen tijdens Vogue Fashion Night Out. Een mooie klapper om mijn stage bij H&M te kunnen beginnen! Ik keek mijn ogen uit en ik kijk nog steeds met veel plezier terug op deze avond!

En toen kwam het sprookjesachtige All for Children event in samenwerking met Kek Mama en Unicef. Het was een heel spektakel in het hoofdkantoor van Sanoma en alle kids verkleed in de nieuwe collectie waren geweldig om te zien.
Werken in het hartje van Amsterdam is natuurlijk geen straf en elke ochtend loop ik dan ook over de geliefde Kalverstraat.  I love it! 
Hoe kan je nu trots zijn op een bushokje? Nou, omdat ik heb meegewerkt aan deze campagne! Wat een kick geeft het als je dan met een slaapkopje uit de bus stapt en opeens je posters in de hokjes ziet hangen. Happy times!
Go Gold! Mijn stageperiode was goud waard, maar als laatste event mocht ik aanwezig zijn bij de lancering van de vernieuwde sportcollectie en de Go Gold collectie. Leuk om alle bloggers te ontmoeten en de mooie collectie inspireert mij zeker om toch nog even de sportschool in te duiken.
Het vormt geen straf om De Dam als uitzicht van je werkplek te hebben. Vooral met de kerst was de sfeer ook zo waanzinnig!
En als je vraagt naar mijn ultieme hoogtepunt van mijn stageperiode, dan antwoord ik natuurlijk de lancering van de Isabel Marant pour H&M collectie. Wat was dat een gaaf moment om van dichtbij mee te maken!
Ik zag hoe het pre-shopping event vanaf nul werd opgebouwd tot een spectaculaire plek waar diezelfde avond de crème de la crème van de Nederlandse modewereld (met bijbehorende pers) zich zou bevinden. Ook was ik aanwezig bij de lancering van de collectie in de winkels. Een mooie herinnering vormt dan ook het shirt van Isabel Marant, zo wordt deze onwerkelijke ervaring toch een beetje tastbaar.
Het was een onvergetelijke periode waar hoogtepunten elkaar bleven overtreffen. Ik had niet eens durven dromen om dit allemaal te mogen beleven, maar ik ben heel dankbaar dat ik deze kans heb gekregen.
Ik ga nu even opladen want lichamelijk ben ik een beetje op en de laatste projecten ga ik afronden, zodat ik mij straks helemaal kan focussen op mijn afstudeerperiode vanaf eind januari. Mijn diploma komt stiekem nu wel erg dichtbij, spannend!
Een fashionable weekend toegewenst!

Liefs, Dagmar


Follow me on

Dit bericht heeft 26 reacties.

 1. Andrea

  Geweldige stage! Die ervaring pakt niemand je meer af. Alvast succes met afstuderen!

 2. Sophie

  Ik denk dat je echt een prachtige stage hebt gelopen zeg; wauw! Welke kant wil je zelf op gaan in je opleiding?

 3. Michaela

  Je hebt zoveel geweldige events meegemaakt, in zo een korte periode! Wat ontzettend tof :D

 4. Wat een gave terugblik Dagmar, volgens mij echt een onvergetelijk mooie tijd geweest. Zo mooi hoe je op alle foto’s straalt, ik weet zeker dat ze je erg zullen missen daar!

 5. Hannah

  Wauw wat heb jij veel toffe dingen gedaan voor je stage! Heel veel succes met je afstuderen! :)

 6. Lisanne

  Wauw, dat klinkt als een onwijs toffe periode! Gaaf dat je dit allemaal hebt mogen meemaken. Succes met je afstuderen meid!

 7. Wat heerlijk dat je zo’n fijne stage hebt gehad! Trots op jou dat je het gehaald hebt en ik wens je heel veel plezier en succes met afstuderen! X

 8. Robin

  Lijkt me een geweldige stage, heel tof dat je dit hebt mogen meemaken. Een hele mooie ervaring :)

 9. Robin

  Lijkt me een geweldige stage, heel tof dat je dit hebt mogen meemaken. Een hele mooie ervaring :)

 10. Kim B

  Super fijn dat je er zo van hebt genoten :) Neem je tijd en geniet van je rust :)

  Liefs,
  Kim

 11. Linda

  Lijkt me een super stage! Fijn dat je zo genoten hebt!
  Liefs,

 12. Anniek

  Wat een gave dingen heb je mogen doen bij je stage! Wat voor studie doe je eigenlijk? Ik lees er wel eens wat over, maar ik heb niet echt een duidelijk beeld wát voor studie het nu eigenlijk is :) Ik ben erg benieuwd, i.v.m ook mijn eigen studiekeuze over 2 jaar :)

 13. Geertje

  Wat een gave dingen heb je mee mogen maken tijdens je stageperiode! Hoop dat je een beetje op kan laden en je goed kan focussen op je afstuderen! Veel succes in ieder geval!

 14. Justine A

  Wat heb jij een gave stage gehad zeg! Echt onwijs leuk om te zien. Alvast heel veel succes met afstuderen. Dat gaat je zeker lukken meid! :) X

 15. Marloes

  Ah super leuk om te lezen. En ik geloof dat je een hele gave tijd achter de rug hebt!

 16. Leuke overzicht heb je gemaakt! Veel hoogte punten, maar waarschijnlijk moest je er ook heel hard voor werken (waar niks mis me is overigens). Het Marant shirt is super leuk!

Geef een antwoord

CommentLuv badge