Blog

PERSONAL / Happy b-day to me & bye bye 2013!

Er is er een jarig hoera hoera en dat kun je wel zien/ lezen, want dat ben ik! Ik ben er net aan gewend om te zeggen dat ik 21 jaar ben, moet ik er nu dus weer een +1 van maken. Het jaar vloog voorbij en de kaarsjes blaas ik vandaag dan ook uit met vrienden en familie. Al het vuurwerk blijft een feestje. Wist je dat ik vroeger dacht dat het allemaal voor mij was? Dan is het toch wel een teleurstelling als je hoort dat het ‘iets’ anders in elkaar zit. Maar het is mijn b-day en we sluiten het jaar goed af. Doe je mee?

Het was vast en zeker voor de meesten onder ons een zeer bewogen jaar waarin de tijd wederom sneller voorbij vloog dan ooit. Elk jaar lijkt het alsof de dagen nog meer door onze vingers glippen en aan het eind kijk je terug en hoop je dat je eruit hebt gehaald wat erin zit en dat je hebt genoten van de momenten waarop dat hoorde. Maar wat is nu eigenlijk genieten en wanneer hoor je daar bewust van te worden? Het is heel lastig om elk moment optimaal te benutten en we doen natuurlijk ons best, maar gemakkelijk gaat dat niet altijd. We proberen allemaal heel hard om het beste van elke situatie te maken, maar dat geeft geen garantie dat het allemaal koek en ei is. Soms voelt het leven aan als een achtbaan en daar zit je dan met al je goede bedoelingen. Ik gun iedereen ondanks alle tegenslagen die soms op ons pad komen, dat we allemaal de kracht kunnen vinden om op te staan en we onze eigen toekomst kunnen creëren. Alles wat je elke dag investeert, krijg je ook weer terug en het zal haar vruchten afwerpen. Er zijn dagen in het jaar waarop je de tijd zou willen stilzetten, maar ook dagen die je wilt vergeten of juist versnellen. Alles wat in ons leven voorbij komt, maakt ons sterker en zal ons vormen tot de personen die wij nu zijn. Hoe waardevol is dat?

Ik gun je een heel mooie terugblik op het afgelopen jaar en dat volgend jaar nog beter zal worden. Ik gun je een gevoel van trotsheid op jezelf, wat je allemaal hebt mogen bereiken binnen zo’n korte periode en hoe je hebt mogen groeien. Ik gun je bewustwording en dankbaarheid, dat je mag zien hoeveel mooie en warme personen je om je heen hebt verzameld en dat je het gevoel dat je bij deze band krijgt ook kunt uiten. Ik gun je warmte als je leegte moet ervaren omdat je een dierbare in je leven moet missen. Ik gun je onvergetelijke momenten vol ervaringen, levenslessen, warmte, liefde en geluk. Ik gun je een goede gezondheid waardoor je zowel lichamelijk als mentaal al je dromen kunt najagen en zult verwezenlijken. Ik gun je het geven en het ontvangen; ik gun je het allerbeste.

Mijn goede voornemens voor 2014:
✯ Mijn diploma Bedrijfskunde Management, Economie & Recht halen;
✯ Meer balans vinden tussen werk en privé;
✯ Lekker veel schrijven;
✯ Een gezonde levensstijl inclusief sport oppakken. Ik wil graag beginnen met Yoga en wat meer richting de sportschool. Als je gezond bent, dan heb je duizenden wensen, maar als je ziek bent, dan heb je er slechts één. Ik ben ervan overtuigd dat ik de kwaliteit van mijn leven nog verder omhoog kan brengen en ik ga er alles aandoen om dat te verbeteren. 
✯ Bloggen bloggen bloggen, i just love it!
✯ Aan de opleiding Modejournalistiek beginnen én het afmaken;
✯ Leren koken;
✯ Genieten van dierbaren;
✯ Een katje in huis nemen;
✯ Mooie reisjes maken en ervaringen beleven.

Laten we samen proosten op het leven. We worden dagelijks omringd door de mooiste engeltjes, durf uit te spreken wat je voor elkaar voelt en laten we zelf de toekomst kleur geven.Ik wens jullie allemaal een geweldige jaarwisseling toe en dat 2014 gevuld mag zijn met geluk en onvergetelijke momenten. Cheers!

Wat is jouw goede voornemen voor 2014?
Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.