Blog

PERSONAL – Feelgood wishlist

Ik word ontzettend blij van lieve mensen om mij heen, mooie ervaringen en wijze lessen. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om af en toe wat leuks aan te schaffen onder het motto work hard, play hard. Want de laatste periode heb ik eenmaal niet veel vrije tijd gehad, omdat ik o.a. de laatste loodjes voor mijn studie moet doorbijten. Daarom is het extra leuk om, wanneer de portemonnee het toelaat, wat fijns aan te schaffen of een mooie ervaring te beleven. In dit artikel deel ik mijn wishlist met items waar ik heel blij van word, maar waar ik voorlopig van blijf dromen. En op een dag gaan die dromen, groot en klein, uitkomen hoop ik. Kijk je mee met mijn feelgood wishlist?

✩ Gelukkig ben ik niet de enige van Brené Brown (Uitgeverij A.W. Bruna)- Hoe kan het ook anders, er staat een boek op de eerste plek van mijn wishlist. Ik ben heel erg fan van de boeken van Brené Brown, zij weet mij met haar mooie schrijfstijl keer op keer te raken. In Gelukkig ben ik niet de enige toont zij de zoektocht naar perfectie, die soms vermoeiend en onverbiddelijk is. We besteden te veel kostbare tijd en energie aan het creëren en in stand houden van zorgvuldig bewerkte versies van onszelf. Waarom is dat zo? Waarom doen we zoveel moeite om de schijn op te houden? In Gelukkig ben ik niet de enige begint Brené Brown een belangrijke nieuwe dialoog waarmee ze de lezer wakker schudt om zichzelf, en anderen, te accepteren. Je kunt het boek o.a. bestellen via Bol.com. Ik ben heel erg benieuwd! 
✩ DKNY Be Delicious Fresh Blossom – Toen ik opzoek was naar cadeautjes voor Moederdag voor mijn mama en schoonmoeder, stuitte ik op deze heerlijke geur van DKNY. De geur is heerlijk fris en fruitig, precies wat ik lekker vind. De compositie begint met een fruitige grapefruit, cassis en abrikozen. Het hart van de geur bestaat uit lelietjes-van-dalen, rozenblaadjes en jasmijn. Daarnaast is de flacon een echte eyecatcher, love it!
✩ Kort jack Venturi van Schöffel – Een lekker jack voor buitenactiviteiten staat ook op mijn wishlist nu ik de sportieve stijl te pakken heb. Ik ben verliefd geworden op de blauwe kleur van het ‘Everywear’-jack van Schöffel dat je kunt bestellen op de site van Peter Hahn. En als je het jack niet meer gebruikt, vouw je het jack heel klein op en berg je haar snel en handig op in de geïntegreerde ‘Pack-away’-binnenzak. Ideaal! 
✩ Geluksklaver en tomaat kweekpot van HEMA – Yes, ook ik ben druk bezig met potjes en het zaaien. Wat begon met tuinkers is inmiddels gegroeid tot een mini moestuin, maar dan wel voor binnen. Zo groeit mijn muntplantje (nog niet hard genoeg helaas voor thee, maar ik heb geduld:) ) en heb ik een eigen aardbeienplantje. Maar hoe vrolijk zijn deze kweekpotjes voor je eigen tomaten en geluksklavertjes? Echt leuk om te kopen voor jezelf, maar ook om te geven! 
✩ Uzurii Marilyn Black – Ik ben er gewoon achter gekomen dat ik helemaal geen slippers heb voor de zomer! Mijn zoektocht is begonnen en ik kwam deze black beauties van Uzurii tegen. Deze prachtige slippers voorzien van diverse soorten glaskristallen ogen lekker zomers en kan je dragen voor elke gelegenheid. Ik heb mijn nieuwe liefde gevonden…
Gaastra Hoodie – Deze Gaastra hoodie in marineblauw is echt een lievelingsitem waar je in wilt blijven wonen. De hoodie ziet er heerlijk uit, bevat knuffelzachte sweatkwaliteit en je kunt het perfect combineren met een fijne jeans en leuke sneakers of bijvoorbeeld witte converse. Ooh ik zie het al helemaal voor mij en ik kan er niet omheen, dit is dé perfecte hoodie voor deze zomer! 
✩ Nike+ hardloophorloge met GPS – Omdat ik het heerlijk vind om hard te lopen en echt lekkerder in mijn vel zit door het bewegen, vormt het Nike hardloophorloge met GPS een mooie aanvulling. De GPS-ontvanger werkt samen met de Nike sensor in de schoen om tijdens het rennen uiterst nauwkeurige gegevens over tempo en afstand te geven. Ik ben heel erg benieuwd!
✩ Ray-ban met oranje glazen – Deze prachtige aviator met oranje spiegelglazen doet mijn hartje véél sneller slaan. Ik heb deze al een keertje op gehad en het is echt een plaatje, ik wou deze topper niet eens meer afdoen! Als ik een zonnebril mag noemen die kwalitatief heel goed is en ook nog eens fashionable oogt, dan zou ik het wel weten! 
✩ All Star Tie Dye Ox Eglantine /WhiteWauw dat is een hele mond vol voor deze geweldige pretty in pink All star! De All Star Tie Dye collectie brengt een explosie aan kleuren in hoge en lage stijlen. De felle kleuren zorgen voor een te gekke festivallook en de sneakers zijn uitgevoerd in verschillende tie dye wassingen waaronder aqua, roze, paars en zwart. Mijn favoriet? De lage roze All Star, such a beauty! 
Marrakech! Als ik ergens naartoe zou willen gaan voor een paar dagen, dan is het wel naar deze kleurrijke stad in het westen van Marokko. Ik zou het genieten van de cultuur combineren met een droom van mij: het rijden op een kameel door de woestijn. Op een dag ga ik het realiseren, can’t wait! 
✩ Dagje Lille – Ik hoor zoveel lovende verhalen over deze mooie stad in Frankrijk en het is goed bereikbaar… Mooie bezienswaardigheden, fijne shoppings, musea en leuke terrasjes; wanneer gaan we? 

Wat staat er op jouw wishlist om voor te sparen? 
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.