Blog

PERSONAL – De coole ice cream Tag!

Zomerse temperaturen, de warme zonnestralen op de huid en het geluid van de golven op de achtergrond. Hoe lekker is het om dan een verkoelend ijsje te eten? Ik werd getagd door lieve Anne en ik vulde de vragen in die echt voor ‘coole bloggers’ zijn, haha. In dit artikel lees je namelijk alles over mijn favo ijsje, hoeveel ijs ik eet in de zomer en hoe mijn zelfverzonnen ijsje eruit zou zien! Dus heb jij zin in een verkoelend artikel? Check it out!

Wat is je favoriete ijsje? 
Ik kan ongelooflijk genieten van een raketje. Het klinkt lekker nostalgisch, maar ik ben er altijd al dol op geweest. Het is niet ingewikkeld, maar ongelooflijk lekker en de kleuren zorgen voor het ultieme zomergevoel!

Wat is je favoriete topping op softijs? 
Gekleurde spikkels! Haha ja, die mogen ook nog eens goed knetteren in de mond en dan maak je mij het gelukkigste meisje op aarde.

Welk ijsje vind je totaal niet lekker? 
Dit is echt een moeilijke vraag… Ja, ik weet er één! Zwarte Sesam ijs, dit bestellen anderen soms na het buikje rond gegeten te hebben bij een sushi-restaurant, maar als ik iets vies vind dan is het wel zwart/grijs ijs. Wat is daar nou vrolijk aan? En zwart of grijs staat meestal voor verbrand of aangekoekt, dus hier bedank ik vriendelijk voor. Hashtag doei!

Ben je meer een liefhebber van softijs, schepijs of waterijs? 
Moet ik hier tussen kiezen dan? Ik eet én lust het allemaal. Waterijs vind ik extra lekker tijdens warme dagen, maar na het eten kan je mij voor het toetje heel blij maken met schepijs. Het liefst met een verfrissend smaakje, ice ice baby!
Hoe ziet je droom ijsje eruit? Waar zou die uit bestaan? 
Vers fruit mag erin, maar ook wat slagroom, vrolijke spikkels, feestelijke parasolletjes, stukjes chocolade… kan iemand hier iets mee?

Hoeveel ijsje eet jij ongeveer in de zomer? 
Elke week eet ik in de zomer ongeveer drie ijsjes. Of vier. Maar vijf kan eigenlijk ook… Ik houd de middenweg aan en ga voor vier.

Welke drie smaken bolletjes ijs neem jij op je horentje? 
Hoorntje? Laat dan maar zitten. Ik neem nooit een hoorntje, altijd een bakje. En als ik drie smaken mag kiezen, dan ga ik sowieso voor mango (mijn favo fruit), chocolade en… citroen of aardbei.. Aangezien dit een tag is, kan ik de vraag ook stiekem veranderen in vier smaken. Maar dat krijg ik nooit op dus dan ga ik toch maar voor aardbei.
Wat voor ijs at je als kind graag?
Ik vond de Twister er altijd heel feestelijk en vrolijk uitzien, maar ik was nooit snel genoeg met eten zodat het halverwege al van mijn stokje afsmolt. Dus toen ik dat een paar keer had meegemaakt (kan ik met iemand praten over deze trauma?) koos ik voor veiligheid (safety first!) en ging voortaan voor de Calipo Cola. Lekker en je kon er ook lang meedoen, want het droop nergens af haha.

Verzin een naam voor je zelfverzonnen ijsje!
Bolletje! Haha en dan ga ik bij zo’n ijssalon zitten en kijken hoeveel verwarring er over mijn zelfverzonnen ijsjesnaam kan ontstaan. ‘Hoeveel bolletjes wilt u?’ ‘Nou graag twee als het kan’. ‘En welke smaak?’ ‘Twee bolletjes’. ‘Ja, maar welke smaak?’ Haha! Oh, ik ben gemeen!

Hoe ziet jouw favoriete ijsje er uit?

Moet ik nu een raketje gaan beschrijven haha? Nee grapje. Mijn favo ijsje bestaat uit een bolletje mango op een stokje zodat hij overgaat in een raketje en dan eindigt in een Calipo Cola ijsje met tussendoor Magnum stukjes. Dus mocht iemand zin hebben om te knutselen… En nu ga ik snel naar de ijssalon, want ik krijg zin in schepijs van al deze vragen!


Omdat dit zo’n coole tag is, tag ik de lieve Eline, Heleen, Lois & Lidewij!

Wat is jouw favoriete ijsje?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.