Blog

PERSONAL – Create it your way TAG

Aah hoe leuk is dit? Een foto van een jaar geleden, genomen tijdens Amsterdam Fashionweek met lieverds Emilia & Kimberly! Lieve Emilia tagde mij voor de Create it your way-tag die boordevol met vragen zit hoe ik iets zou maken als ik zelf zou mogen uitkiezen/ontwerpen hoe bijvoorbeeld een geurkaars zou moeten ruiken of hoe het boek zou worden als ik deze zou schrijven. De vragen hebben mij flink aan het denken gezet en het duurde dan ook langer dan ik dacht om er antwoord op te geven. Het is ook niet gemakkelijk, want als alles zou kunnen…. Wauw het lijkt mij waanzinnig als ook maar één ding uit zou komen van wat ik in dit artikel heb verteld. Lees je mee? 


1. Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?

Ik ben dol op de geur van munt en citroen(lekker verfrissend), mango (fruitig) en lavendel (ter ontspanning). Grappig genoeg vind ik de kleuren mintgroen en lila ook ontzettend mooi, kunnen we daar niet iets mee? Het zou trouwens echt gaaf zijn om een eigen geurkaars te mogen verzinnen, wat een kans!

2. Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?

Oooh dit is een leuke vraag! Jullie zien regelmatig lakjes voorbij komen en ik ben oprecht een echte nagellakfan. Is dat een woord? Ik zou het perfecte koraalkleurige lakje maken, maar ook het ideale mintkleurtje uitvinden. Heeft iemand toevallig ook interesse in deze kleuren?

3. Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?
Ik blijf heel lang ‘hangen’ voordat ik echt naar bed ga, maar als ik dan die stap heb gemaakt dan kan ik er niet snel genoeg in liggen. De stap om dan mijn make-up eraf te halen vind ik dan echt vervelend, als dat ritueel ingekort zou kunnen worden door een magisch goedje waardoor je make-up ’s avonds van je gezicht af vliegt dan ben ik de uitvinder eeuwig dankbaar.

4. Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?
Haha leuke vraag, want ik werk zelf bij een uitgeverij waar ik de marketing en pr doe van thrillers, romans en jeugdboeken (Uitgeverij De Fontein). Dit doe ik met heel veel plezier en ik weet hoeveel moeite het kost om een boek uit te geven, maar ook hoeveel tijd erin zit in het proces vooraf. Schrijven is dan nog maar het begin! Dus mocht iemand het idee hebben om een boek te gaan schrijven, klop gerust bij mij aan. Maar als ik die stap toch zou maken, dan zou het een boek worden met handige tips en trucs voor een gelukkiger leven voor jezelf en anderen. Maar wel met lekker veel humor en herkenbare situaties. Hmmm… misschien wel een bundel van de #ProjectPositief artikelen? 


5. Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?
Als ik heel egoïstisch zou zijn, dan ging ik voor een dansfilm waarin ik optreed met Channing Tatum. Natuurlijk wordt er gebattled en winnen wij en dan komt de kus. Oh niet zomaar een ‘acteerkus’ hoor, wees daar maar niet bang voor haha, maarrr… natuurlijk gaat het om de danskwaliteit *ahum kuch kuch*.

6. Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?
Ik ga voor een mooie boekenwinkel waarbij je ook heerlijke gebakjes kunt eten en de allerlekkerste chocolade kunt halen. Er worden dampende koppen thee geserveerd en ook warme chocolademelk. Zo kan je lekker zitten en genieten van de ultieme leeservaring.

7. Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?
Huishoudelijke klusjes! Strijken, stofzuigen, de kattenbak verschonen, wasjes draaien, het bed opmaken… Oee dat zou ideaal zijn!

8. Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?
Dat zou een app zijn die soms tegen je praat en aan je vraagt of je een bepaalde taak al hebt gedaan. ‘Heb je al die rekening betaald of de broodjes gesmeerd? Vergeet je vanavond niet langs de sportschool te gaan of een uurtje te ontspannen?’ Ah dat zou soms erg handig zijn, als je een mannelijke stem wilt dan is het Reminderinus en wil je een vrouwelijke dan krijg je Reminderina.

9. Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?
Het zou fluffy zijn en knuffelig. Een knuffy! Ja, knuffy is een dier die niet uitgelaten hoeft te worden en eigenlijk net is als een kat, maar dan fluit wanneer hij blij is. Oja, en het heeft natuurlijk een zebraprintje.

10. Als je een superheld zou zijn, hoe zou je er dan uitzien en welke krachten zou je hebben?
Ik zou geen held willen zijn, want dan kijken anderen tegen je op terwijl iedereen juist nu ook over prachtige talenten beschikt, zonder dat je een superheld bent of boven een menigte hoeft uit te stijgen. Maar als ik dan toch zou moeten kiezen…De tijd soms even stil kunnen zetten, dat zou ideaal zijn zodat we langer kunnen genieten van een mooi moment.

11. Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?
Koken zou wel heel erg handig zijn. Ik hou namelijk ontzettend van koken, maar ik heb er pas sinds een half jaar ervaring mee. Daarvoor kon ik niet lang genoeg in de keuken staan vanwege mijn gezondheid en kon ik het dus ook niet oefenen. Als koken op school gegeven zou worden denk ik ook dat iedereen sneller bereid is om lekkere gerechten op tafel te zetten. De basis heb je dan in ieder geval en niet iedereen heeft ouders die chefkoks zijn, dan is het wel zo fijn als je een voorbeeld hebt die je de kneepjes van het vak kan leren.

12. Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?
Spikkemangolicious! Ehm een mangosmaak voorzien van lekkere spikkels in de vorm van hartjes.


13. Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?
Naar een raketijsje, zou dit misschien al bestaan?

14. Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?
Extreem vrolijk! Of het wordt een zebra. Hoezo is er nog geen zebra emoticon bij WhatsApp? Schande!

15. Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?
Heel toevallig is dit een onderwerp waar mijn vriend en ik het de laatste tijd regelmatig over hebben. We huren nu een heerlijke plek waar we ons erg goed voelen, maar we zijn wel toe aan de volgende stap om een huis te kopen. We praten hier veel over, want het is niet zomaar een stap. We willen graag in midden-Nederland wonen (al heeft België echt mijn hart gestolen en is dat nog niet uitgesloten, want het is er zo fijn!) en we willen ook heel graag een tuin. En als het een droomhuis is die ik zelf zou mogen ontwerpen, dan heeft het één verdieping zodat ik niet veel trappen hoef te lopen en het is heel licht en ruimtelijk. Een jacuzzi is geen straf en dan mag er ook een douche bij. De keuken wordt dan met een eilandje erin en de woonkamer strak, maar wel met een warme uitstraling. Oeee heeft iemand dit droomhuis gespot zodat we kunnen verhuizen? 


Ik vond deze tag echt briljant en wil Emilia heel erg bedanken voor het taggen. Ik tag de lieve en inspirerende bloggers Kelly, Marloes, EliseDionne en Lisanne. Mocht je het ook invullen, let me know want ik ben nu al benieuwd naar jullie te gekke antwoorden! En deze vragen hebben mij ook heel nieuwsgierig gemaakt naar jullie. Als jij een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven? En is het echt een droom van je om een boek te schrijven?

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.