Blog

PERSONAL / B-day cadeautjes

Op 31 december was het voor mij dubbel feest. Niet alleen lieten we 2013 achter ons en werd de champagne erbij gehaald om 2014 in te luiden, maar ik kreeg er ook een kaarsje bij op mijn taart en was jarig. Het was echt de mooiste verjaardag die ik heb gehad en ik ben ook nog eens flink verwend. Mijn smartphone stond roodgloeien en ik kon de prachtige woorden en felicitaties amper bijbenen. De ene was nog ontroerender dan de andere, dankjewel lieve allemaal! Vandaag laat ik jullie zien wat ik heb gekregen.

Allereerst ben ik onwijs trots en blij met de geweldige canvas die in onze slaapkamer komt te hangen. Deze kreeg ik van ‘mijn schoonouders’ en hij is zó enorm groot! Echt te gek!
Ook kreeg ik mooi servies van Blond Amsterdam. Deze passen leuk bij de kopjes en de theepot die ik al had. Heel erg lief en mooi!
Van mijn lieve mama kreeg ik een elektrisch deken en dat is echt een stukje hemel op aarde. Het helpt zo om mijn spieren te ontspannen en de pijn trekt dan ook veel beter weg, ideaal. Ook kreeg ik een heel mooi jurkje, een kussen en mooie oorbellen. We gingen op mijn verjaardag ook gezellig naar het strand en lekker eten, super fijn. Van mijn broertje kreeg ik het boek ‘Tem je geest’, deze stond echt op mijn wishlist en jullie lezen binnenkort waarschijnlijk een recensie ervan. Van mijn vriend kreeg ik een abonnement op de Flow en van vrienden kreeg ik een geweldige theeset met speciale verjaardagsthee. Ik wist niet dat het bestond! 
Ik ben dol op foto’s en ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik deze mooie kaarten in de brievenbus vond. De lieve Heleen maakte de kaart met ook Lois en mij erop, echt zo super lief! 
En totaal onverwacht mag ik nog twee geweldige cadeaus aan dit mooie rijtje verwennerij toevoegen. Toen ik op werk kwam werd ik namelijk verrast door mijn lieve collega’s van de marketing & PR met prachtige cadeaus. Ik kreeg namelijk het boek van de blogger Facehunter, deze is gevuld met prachtige foto’s die werden gemaakt tijdens de reis over de hele wereld. Ook ben ik helemaal in de wolken door de limited edition Dior nagellak. Maar hier lezen jullie heel snel meer over. Wauw wat had ik dit niet zien aankomen! 

Iedereen onwijs bedankt voor de geweldige verwennerij, warmte, liefde, mooie felicitaties, prachtige berichtjes en vooral dat jullie mijn verjaardag hebben omgetoverd tot zo’n spectaculaire en waardevolle dag! Het aller allermooiste cadeau vind ik nog elke dag dat ik zoveel warme en lieve mensen om mij heen heb die al die liefde dagelijks met mij willen delen. Dat is goud waard en onbetaalbaar.  

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.