PERSONAL / B-day cadeautjes

Op 31 december was het voor mij dubbel feest. Niet alleen lieten we 2013 achter ons en werd de champagne erbij gehaald om 2014 in te luiden, maar ik kreeg er ook een kaarsje bij op mijn taart en was jarig. Het was echt de mooiste verjaardag die ik heb gehad en ik ben ook nog eens flink verwend. Mijn smartphone stond roodgloeien en ik kon de prachtige woorden en felicitaties amper bijbenen. De ene was nog ontroerender dan de andere, dankjewel lieve allemaal! Vandaag laat ik jullie zien wat ik heb gekregen.

Allereerst ben ik onwijs trots en blij met de geweldige canvas die in onze slaapkamer komt te hangen. Deze kreeg ik van ‘mijn schoonouders’ en hij is z├│ enorm groot! Echt te gek!
Ook kreeg ik mooi servies van Blond Amsterdam. Deze passen leuk bij de kopjes en de theepot die ik al had. Heel erg lief en mooi!
Van mijn lieve mama kreeg ik een elektrisch deken en dat is echt een stukje hemel op aarde. Het helpt zo om mijn spieren te ontspannen en de pijn trekt dan ook veel beter weg, ideaal. Ook kreeg ik een heel mooi jurkje, een kussen en mooie oorbellen. We gingen op mijn verjaardag ook gezellig naar het strand en lekker eten, super fijn. Van mijn broertje kreeg ik het boek ‘Tem je geest’, deze stond echt op mijn wishlist en jullie lezen binnenkort waarschijnlijk een recensie ervan. Van mijn vriend kreeg ik een abonnement op de Flow en van vrienden kreeg ik een geweldige theeset met speciale verjaardagsthee. Ik wist niet dat het bestond! 
Ik ben dol op foto’s en ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik deze mooie kaarten in de brievenbus vond. De lieve Heleen maakte de kaart met ook Lois en mij erop, echt zo super lief! 
En totaal onverwacht mag ik nog twee geweldige cadeaus aan dit mooie rijtje verwennerij toevoegen. Toen ik op werk kwam werd ik namelijk verrast door mijn lieve collega’s van de marketing & PR met prachtige cadeaus. Ik kreeg namelijk het boek van de blogger Facehunter, deze is gevuld met prachtige foto’s die werden gemaakt tijdens de reis over de hele wereld. Ook ben ik helemaal in de wolken door de limited edition Dior nagellak. Maar hier lezen jullie heel snel meer over. Wauw wat had ik dit niet zien aankomen! 

Iedereen onwijs bedankt voor de geweldige verwennerij, warmte, liefde, mooie felicitaties, prachtige berichtjes en vooral dat jullie mijn verjaardag hebben omgetoverd tot zo’n spectaculaire en waardevolle dag! Het aller allermooiste cadeau vind ik nog elke dag dat ik zoveel warme en lieve mensen om mij heen heb die al die liefde dagelijks met mij willen delen. Dat is goud waard en onbetaalbaar.  

Liefs, Dagmar

Follow me on

Dit bericht heeft 30 reacties.

 1. Josianne

  Wauw, wat een prachtige cadeaus heb je gekregen. Ik ben heel benieuwd naar dat boek van de Facehunter, ik ken hem helemaal niet namelijk haha. En die canvas is ook heeeel cool. Veel plezier met al je cadeaus!

 2. Kimberley

  Leuke cadeautjes heb je gekregen! Vooral het Blond servies vind ik erg gaaf :)

 3. Eline

  Leuke en supermooie cadeaus heb je gekregen, die canvas van jullie samen is superleuk!

 4. Marloes

  Wat ben je goed verwend. Super leuke cadeau’s heb je gekregen!

 5. Kirsty

  Wat een supermooie cadeau’s heb je gekregen! Dat canvas vind ik wel heel mooi :D

 6. Dina

  Wat fijn om te lezen dat je zo’n mooie verjaardag hebt gehad. Wat heb je veel mooie cadeaus gekregen trouwens!

 7. Wat ben je goed verwend lieverd, en helemaal verdiend! Zo leuk die canvas, op de foto waar jullie dat canvas vast hebben, zie ik een mooie canvast achter jullie, wij hebben die brug foto ook <3

 8. Marieke

  Wat een leuke dingen heb je gehad! Die Canvas foto is echt prachtig! :)

 9. Carlijn

  Wauw wat ben je verwend!! Hopelijk heb je een topverjaardag gehad :)! Nog maar een paar weken tot de Blogazine party, superleuk je dan weer te zien. x

 10. Nog gefeliciteerd! Wat een top cadeautjes zeg haha, zeker die blond spulletjes :) Liefs

 11. Heleen

  Wat een mooie cadeautjes heb je gekregen. Leuk om mijn kaart te zien. :D Super dat je er zo blij mee bent.

 12. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en super leuke cadeaus heb je gekregen, heerlijk he.

 13. Lisanne

  Wat een heerlijke cadeaus! Ik ben dol op Blond servies, dus super jaloers! ;)

 14. Kiki

  Wat een leuke cadeautjes allemaal Dagmar, super leuk dat je ook heel veel onverwachte cadeaus hebt gekregen. Ik hoop dat je je heel speciaal hebt gevoeld op je verjaardag en de canvas vind ik echt prachtig! :-) liefs

 15. Wauw, wat een prachtige cadeaus heb je gekregen! En zo leuk om te lezen dat je een geweldige verjaardag hebt gehad, je hebt het verdiend! Die kaart van Heleen is ook zo leuk! :D

Geef een antwoord

CommentLuv badge