Blog

PERSONAL / ABC Tag

Ik ben dol op het invullen van leuke tags en ik zag laatst de abc tag voorbij komen. Deze kon ik natuurlijk niet ongemerkt aan mij voorbij laten gaan! Als eerste tag van 2014 geef ik daarom een persoonlijke draai aan het alfabet, here we go!


✩ Amsterdam, ik studeer er en ik vind het een prachtige stad met al haar grachten en charmes.

✩ Bloggen, bloglovin, bydagmarvalerie, blogazine, bloggers; ik ben dol op alles wat met bloggen te maken heeft!
Chocolademelk met slagroom en mini marshmallows (althans, voor mijn suikervrije leventje. Bye bye sugarrr).
Dankjewel lieve allemaal voor alle mooie woorden en de warmte waar ik dagelijks mee wordt omringd. Ook dankjewel voor de lieve reacties op mijn blog en alle lieve volgers! Jullie zijn top <3
Enthousiast! Ik ben snel enthousiast te krijgen door leuke projecten, mooie producten, inspirerende bloggers, fijne plannen, mooie dromen…
Feest, elke dag hebben we zelf de mogelijkheid om de slingers op te hangen en een feestje te maken. Maar de F staat voor mij ook voor de Fashion Friday’s die ik elke vrijdag voor Anne mag schrijven.
Geluk, ik hoop dat iedereen gelukkig mag zijn en geluk op zijn of haar pad mag tegenkomen.
H&M mijn stageplek waar ik geniet van alle kansen en ervaringen op de marketing en pr-afdeling; ontzettend leerzaam.
Inspiratie, ik heb momenteel een overload aan inspiratie en met mijn blog hoop ik anderen te kunnen inspireren. En instagram, omdat ik hiervoor een ‘lichte’ verslaving heb.
Jordy mijn lieve vriendje waar ik bijna drie jaar mee samen ben.
Kraków, de stad in Polen waar mijn familie woont. De afstand is lastig, maar ik draag hen altijd mee in mijn hart.
Lezen, want ik ben een echte boekenwurm, tijdschriftenjunkie en bloglover.
Mandarijntjes vind ik enorm lekker! En ik vind marketing heel interessant.

New York, mijn droombestemming. 
Ondernemend; ik zit niet graag stil en mijn agenda staat vol met te gekke projecten.
Pools, ik ben tweetalig en ik vind het een mooie, maar lastige taal.
Quasi nonchalant, omdat dit het eerste woord is met een Q dat in mij opkomt. Maar quote is eigenlijk veel mooier.. Vooral deze ‘Choose a job you love an you’ll never work a day in your life’. Ik sta er helemaal achter!
Reacties, ooh ik word daar zo ontzettend blij van! Elke dag sta ik daardoor met een grote glimlach op, dankjewel lieve allemaal!
Schrijven, ik kan de uit-knop niet vinden en daarom schrijf ik overal en nergens. Wist je dat ik elke maand minstens 50 artikelen schrijf (voor mijn eigen blog, maar vooral ook in opdracht van anderen)?
Theemuts, want ik hou zo ontzettend veel van thee dat ik het dag en nacht zou kunnen drinken. En Twitter! Ik tweet erop los als een vogeltje.
Uiteten, ik vind het zo fijn om gezelligheid te kunnen delen onder het genot van een lekker hapje.
Vooruit kijken, ik vind het belangrijk om de toekomst kleur te geven. Wat geweest is, komt niet meer terug. De keuzes die je nu maakt hebben invloed op wat gaat komen. Haal eruit wat erin zit!
Winkelen, als het een olympische sport zou zijn, dan had ik goud gekregen…
✩ X – met wat hulp van jullie (ik kwam niet verder dan xylofoon en X-factor haha) gaat de letter X naar de kusjes (dankzij Justine)
Ys, maar dan verkeerd geschreven. I can’t live without it! En Yolo (dankjewel voor de tip Eline!)
✩ En bij Z gaat echt alle eer naar jullie. Haha wat een geweldige reacties kreeg ik op Twitter toen ik er niet helemaal uitkwam. Van Zomer ( Deborah) tot Zwakte voor chocolade (Eline), zelfvertrouwen en zelfstandig (Kimberley)  en zacht/ zoet (Joyce). Of van Zucht; de tag is gelukt! En de y van yay en de j van joepie!


En de c van ciao lieve allemaal! En de L van liefs, omdat ik daar eigenlijk elke artikel mee afsluit <3

Liefs, Dagmar


Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.