PERSONAL – 15 dingen die niemand aan je vraagt TAG

PERSONAL – 15 dingen die niemand aan je vraagt TAG

Als je over de grond rolt van het lachen door een tag, dan weet je dat je deze écht moet invullen. Ik kreeg spierpijn in mijn buik van het lachen toen ik deze vragen op de blog van lief vriendinnetje Kelly zag en zij heeft mij ook nog eens getagd! Superleuk, ik kon dan ook niet wachten om het te delen. Wil je onder andere weten of ik ooit een straatbord heb gepikt, of ik kauw op pennen en hoe groot ons bed is? Lees dan vooral verder, have fun!


#1 – Slaap je met de deuren van je kledingkast open of dicht?

Ik slaap standaard met mijn kledingkast dicht, maar ook overdag is deze gesloten in verband met Poes. Poes vindt het heerlijk om te slapen tussen jurkjes, vesten en items waar extra veel haren aan blijven plakken haha. Wel begrijpelijk, sommige kledingstukken zijn eenmaal ontzettend zacht… Maar dicht dus!
#2 – Neem je mini-flesjes shampoo etc. mee uit hotels?
Hmm… Nee dit doe ik niet. Ik vind mijn eigen shampoo en conditioner meestal ook tien keer prettiger, dus deze laat ik staan.
#3 – Heb je ooit een straatnaambord gepikt?
Haha nee! Ben ik nu saai? Wel een grappig idee overigens, maar ik kwam om eerlijk te zijn niet eens op de gedachte om zo’n bord te pikken. Wat moet ik er precies mee? Ophangen in de woonkamer?
#4 – Gebruik je to-do lijstjes?
Sinds ik kan schrijven maak ik al lijstjes! Ik heb er inmiddels dan ook behoorlijk wat to-do-kilometers opzitten en ik denk ook niet dat er een dag zal komen dat ik ermee stop. Ik word nog net niet een lijstjes-meisje genoemd door mijn omgeving, maar het is toch ontzettend handig om het voor de zekerheid op te schrijven? Even stap voor stap op papier en je weet zeker dat je niets over het hoofd ziet, ideaal!
#5 – Heb je sproeten?
Nee, helaas niet. Ik vind sproeten onwijs leuk staan. Gelukkig heeft mijn vriend er genoeg, zodat ik er ook een beetje van kan genieten :) Ik heb hem er overigens niet op geselecteerd…

#6 – Heb je ooit in de bosjes geplast?
Haha ik had nooit, maar dan nooit verwacht dit online te zetten… Maar ik ben heel erg eerlijk dus ik zal nu ook toegeven dat ik nog nooit buiten heb geplast. Ik kán het simpelweg niet. Ik heb gewoon een wc nodig en klaar haha. Oh man, nu is dit nieuws dus ook vereeuwigd haha.
#7 – Hoe groot is jullie bed?
*Zoekt meetlint… Kwartier later* Omdat ik even niks bij de hand heb om ons bed op te meten, geef ik even een indicatie: ik kan er precies een koprol in maken of mij heel lang uitstrekken zonder dat ik de randen raak. We hebben een tweepersoonsbed en hij slaapt lekker. Hebben jullie er een beetje een goed beeld van nu? 
#8 – Ben je lui?
Lui en verveling komen niet voor in mijn vocabulaire haha. Ik word zelfs regelmatig door artsen geadviseerd om even op de rem te trappen. Ik ben heel ondernemend sinds ik jaren niets kon behalve op bed liggen (voor de nieuwe volgers: door CVS en Fibromyalgie). Daardoor grijp ik nu alle kansen die op mijn pad komen en ik heb een lange periode gehad dat ik ook tijd wou inhalen. Nu  ben ik zover dat ik doe wat mogelijk is en ik mijn grenzen beter bewaak, maar stilzitten is nog steeds een beetje onwennig. 
#9 – Is er iets waar je je nu aan irriteert?
Waarom zitten er maar 24 uren in een dag? Er komen zoveel leuke activiteiten en ervaringen op mijn pad dat ik het soms erg jammer vind dat een dag niet te rekken is. Net als nu bijvoorbeeld. Ik kan er niet gefrustreerd door raken, maar het zou soms zo heerlijk zijn… Dus ik droom even lekker verder haha.


#10 – Kauw je op pennen en potloden?

Kauwen totdat ik de tanden in de dop zie staan, heb ik nooit gedaan. Wel betrap ik mijzelf er soms op als ik heel geconcentreerd bezig ben dat ik een pen in mijn mond heb of dat het puntje van mijn tong uitsteekt. Ik heb nu echt geen geheimen meer haha. 
#11 – Heb je bij de padvinders gezeten toen je klein was?
Nee, het idee om een padvinder te zijn heeft mij nooit aangesproken. Dit is een goede vraag die inderdaad ook niemand mij ooit heeft gevraagd!
#12 – Kijk je nog wel eens naar tekenfilms?
Ja, ik vind dat zulke heerlijke films en ik kan er onwijs blij van worden. Despicable me vormt hierin mijn grote favoriet, maar ook Frozen vond ik te gek. Let it goooooo <3 

#13 – Tel je de treden als je de trap op loopt?
Ehm… Nee, omdat ik bang ben om de tel kwijt te raken en ik geen zin heb om opnieuw te beginnen. Wel spring ik meestal op het zebrapad van de ene witte streep naar de andere en in tunnels houd ik nog regelmatig mijn adem in. Waarom? Dat is ook een vraag die niemand aan mij vraagt, maar waar ik helaas geen antwoord op heb. 

#14 – Dans je wel eens als er geen muziek te horen is?
Haha heb je ooit mijn vreugdedansjes gezien? Ja, ik dans regelmatig zonder muziek gewoon omdat het kan. Als ik extreem blij ben of als er goed nieuws is dan kan ik heel vreemd huppelen of doe ik vreemde pasjes waar aliens zelfs bang van worden (nee, ik heb officieel geen aliens ontmoet mocht je dit willen weten). Het antwoord is dus ja :)

#15 – Weet je hoe je het oliepeil van je auto moet checken?
Ja! Hier mag ik vast wel trots op zijn haha. Je doet de klep open en er zit zo’n stokje in een bakje (mijn uitleg is extreem duidelijk, het is bijna beter dan een handleiding haha) en daar staat een streepje op en als het tot aan het streepje nat is dan is het prima. Maar is dat niet het geval dan moet je bijvullen, wat ben ik toch een technische heldin. Bestaat daar een award voor? Ik voel dat ik deze kan winnen met mijn skills


Nu ben ik natuurlijk héél nieuwsgierig! Dans jij wel eens als er geen muziek te horen is? Deze tag is zo briljant dat ik eigenlijk iedereen wel zou willen taggen! Laat je mij weten als je het hebt ingevuld? Ik weet zeker dat de lachspieren de komende tijd nog regelmatig getraind zullen worden hihi. Ik tag lieve Alyssa, Anne, Nanne, Serena en Danique.


Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 41 reacties.

 1. Haha, super leuke tag! Ik denk dat ik hem ook ga doen! Van dat zomaar dansen zonder muziek doe ik ook soms. Meestal als ik gewoon heel blij ben! :)

 2. Alyssa

  De tag is echt heeeel leuk :-D dankjewel voor het taggen! Ik ga ‘m snel invullen <3. Ook heel leuk om jouw antwoorden te lezen.

 3. Hihi dit is een leuke :) ik had hem gisteren ook nog zien passeren. Heb je echt een koprol gedaan om de uitleg over je bed te kunnen doen? :D

  X Sara

 4. Hahah wat ben je toch een geweldige vrouw! ook bij jou heb ik zo moeten lachen, vooral die koprol, echt hilarisch! <3 topper die je bent!

 5. E.

  Hahaha, ik doe vaak een dansje zonder muziek als ik een liedje in mijn hoofd heb of een bepaald zinnetje op een melodie (of een reclame riedeltje, ugh). Lekker awkward door de kamer heen blèren en swingen. Gelukkig woon ik alleen :’)

 6. Anonymous

  Oef falikante fout in je oliepijl meten hahaha. Auto moet eerst een half uur afkoelen, dat daalt de olie in. En de auto moet recht staan. Het stokje waar je het over hebt moet je eerst schoonvegen en er dan opnieuw instoppen, dan meet je het pas echt goed. (door rijden/scheefstaan) klopt de meting niet!
  leuke tag hahaha!

 7. Svenja

  Super leuke tag Dagmar. haha ik zie al voor je hoe je een koprol over je bed maakt! Ik heb nog nooit zonder muziek gedanst volgens mij!

 8. Ahh deze tag blijft leuk om te lezen! Grappig dat je een indicatie geeft door te noemen dat je precies een koprol kan maken, haha! Ik kan ook echt niet plassen zonder wc hahaha

 9. Haha leuk! Dat je bij tunnels je adem in houdt moest ik om lachen! Daar had ik nog nooit van gehoord!

 10. Maaike

  Wat een grappig tag! Ik kan ook echt NIET buiten plassen & tekenfilms zijn zó leuk! Deze tag neem ik zeker over :D

 11. Kimberly

  hahaha ik moet mijn kastdeuren ook altijd dichtdoen voor Muis :P En vreugdedansjes zijn LEUK :D

 12. Cindy

  Wat een ontzettend leuke TAG is dit, je hebt ‘m leuk ingevuld! Zo leuk om meer van de persoon achter de blog te lezen.

 13. Red Sonja

  Hahaha, hij is echt heel leuk! En ik geloof zó dat jouw uitleg van het oliepeil checken veel duidelijker is dan van een technische handleiding! Al die termen waar ik waarschijnlijk niks van begrijp! Ik dans ook weleens als er geen muziek is.

 14. EmmaThings

  Hahaha zo leuk! Je hebt ‘m ook superleuk ingevuld! Ik ben er nu ook mee bezig hihi, zo leuk om in te vullen!<3
  X Emma

 15. Esmée

  Hahaha heel erg leuk om te lezen! Echt hele andere vragen, binnenkort zeker even invullen. Ik vind het wel leuk om te dansen, dus ik dans wel eens als er geen muziek te horen is, maar meestal is dat dan wel een gek dansje. x

 16. Wat een leuke tag en jouw antwoorden zijn echt heel erg leuk.
  Gisteren heb ik toevallig een soortgelijk artikel geplaatst dus als je het leuk vindt dat ik deze ook invul dan zal ik dat volgende week doen.

  1. Aah dat zou onwijs leuk zijn! Haha het is echt leuk om op de vragen antwoord te geven :D

 17. Wat een ontzettend leuke TAG! Ik heb helaas wel sproeten en vind het helemaal niet zo leuk haha. Ik snap volkomen waarom je niet stil kan zitten. Je bent een doorzetter! Heb altijd zoveel respect voor jou.

 18. Kirsty

  Leuk dat je deze tag ook hebt gedaan! Het zijn ook echt leuke vragen! En yay, ik ben dus niet de enige die soms van die gekke vreugdedansjes doet, soms word ik zo blij van iets, dan moet het gewoon even! :)

 19. Haha wat een leuke tag is dit zeg! Ik hou ook mijn adem in als ik een tunnel in rij. Waarom? Geeeeen idee haha. Ja ik dans regelmatig, met of zonder muziek dat maakt mij niet uit hihi. liefs x

 20. Jantine

  Ik ga hem toch ook invullen, al ben ik niet getagd ;-) Wel pas 2 augustus, dan heb ik een drukke dag, en vast een post klaar zetten kan dan geen kwaad xD

 21. Anouk

  Beide foto’s zijn prachtig dame, wauw! Grappige tag inderdaad! Buitenplassen nog nooit gedaan? Haha, als ik moet dan moet ik! En heb je je bed speciaal getest op een koprol voor ons;)? Wat LIEF;)!

Geef een antwoord

CommentLuv badge