Blog

OUTFIT OF THE DAY / I’m so fluffy I’m gonna die!

Een tijdje terug vond de Grazia Beautybloggers Masterclass plaats in Amsterdam en ik ging hier naartoe. Het was een hele leerzame dag waarbij we workshops kregen van inspirerende personen die ons alle kneepjes van het bloggen op het gebied van beauty leerden. Ik had tijdens deze dag mijn geliefde fluffy vest aan en het is daarom de hoogste tijd voor een outfit of the day. Kijken jullie mee?

Samen met onder andere de lieve meiden Lois & Heleen genoten we van de mooie dag vol tips & trucs. Lois maakte ook de foto’s van mijn outfit, zo lief! Mocht je geïnteresseerd zijn in wat de sprekers (Serena Verbon, Mascha, Negin, Kirsten Jassies, Thijs Willekes etc.)  hebben verteld tijdens deze dag, klik dan hier voor het artikel dat ik erover heb geschreven.
Met de goedgevulde Grazia goodiebag moest natuurlijk ook even geposeerd worden in hartje Amsterdam…
De armbanden zijn van de Six, de ring van Zinzi, het fluffy vest komt van de H&M en de ketting is van de Poolse winkel Reserved. I’m so fluffy I’m gonna die!
En natuurlijk zat er ook deze gekke foto bij, omdat ik toch nooit de hele tijd serieus kan zijn.

Ben jij ook zo dol op fluffy vesten en truien? 

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.