OPI She’s a Bad Muffuletta & Got Myself into a Jam Balaya
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OPI She’s a Bad Muffuletta & Got Myself into a Jam Balaya

Het is tijd om jullie twee pareltjes te onthullen, want ik heb twee favoriete nagellakjes van OPI die je regelmatig op mijn nagels gaat spotten dit seizoen. Ik heb het natuurlijk over She’s a Bad Muffuletta & Got Myself into a Jam Balaya, maar ook de andere lakjes uit de New Orleans collectie vormen echte eyecatchers. Ik vond het extra leuk om er twee in de spotlights te zetten, want ik raak er niet over uitgepraat (de andere lakjes uit deze collectie zijn ook zó mooi, maar daarover later meer!), anders wordt het artikel héél lang. Lees en kijk je mee?

Ik maak toch eventjes van deze gelegenheid gebruik om je bij te praten over deze prachtige, nieuwe collectie van OPI New Orleans. OPI viert de spirit van de kleurrijke stad New Orleans met de voorjaarscollectie nagellak voor 2016. De twaalf tinten doen denken aan hartige kruiden, soulvolle blues, levendige flora en sierlijke architectuur; allemaal tegen een achtergrond van weelderig groen. Gaaf toch deze kleuren? OPI Nagellak zit in prachtige, volle flesjes die voorzien van een professionele uitstraling. De nagellak bevat 15ml, waar je per stuk € 14,95 voor betaalt.


Heb je deze beauty van OPI al op je nagels gedragen? She’s a Bad Muffuletta is een prachtig lakje dat qua kleur tussen het rode en een koraaltint in zit. Het lakje is lekker fel én valt goed op, juist met een neutrale outfit of matchende lippen kan dit echt voor een wow-effect zorgen. Het is een mooie variant op de klassieke rode kleur, deze oogt ook vrouwelijk, maar tegelijkertijd lekker vlot en speels. Een heerlijk lakje om het voorjaar in te luiden!

Waarom ik zo enthousiast ben over OPI? Dat zal ik je vertellen. Ik heb uit mijzelf sterke nagels, maar ik vind het belangrijk om deze ook goed te blijven verzorgen. Je handen vormen onderdeel van een eerste indruk, als je nette nagels hebt zit je altijd goed. Maar met een volle agenda, kan het verzorgen ervan er weleens bij inschieten; althans zeker bij mij. Je spot mij zelden zonder nagellak op, maar daarom vind ik het heel erg fijn als een lakje er lang op blijft zitten zonder dat ik het regelmatig moet bijwerken. En OPI biedt mij deze kwaliteit keer op keer; ik lak vaak vrijdag mijn nagels en een weekje later hoef ik pas mijn nagels bij te werken en opnieuw te lakken. Echt een luxe als je het mij vraagt! Ook is het assortiment aan lakjes (en vrolijke namen, daar krijgen zij echt bonuspunten voor!) waanzinnig groot én origineel. Het is echt een feestje om OPI op je nagels te kunnen dragen!

Got Myself into a Jam Balaya is echt zo’n fijn lakje dat je eigenlijk tijdens elke gelegenheid op zou kunnen hebben; kortom lekker draagbaar, goed te combineren en fris. De kleur zit tussen koraal, roze en oranje in en dit OPI toppertje geef ik je daarom graag mee als tip: onmisbaar voor de lente van 2016!

Laat het zonnetje maar schijnen, ik ben klaar voor de lente dankzij deze stralende New Orleans collectie van OPI. Nee, ik ben niet specifiek een beauty blogger (daarom zijn de foto’s ook niet zo perfect zoals je bij een beauty review zou kunnen verwachten, maar ik doe mijn best!), maar ik vind het onwijs leuk om pareltjes en ontdekkingen met jullie te delen en ik word momenteel ontzettend blij van deze collectie. Mocht je mij zien met nagellak op? Dan kan je er trouwens vanuit gaan dat het kleurtje van OPI is, ik ben oprecht ontzettend fan van het assortiment, de kwaliteit (zowel de lak als het kwastje), de duurzaamheid en de uitstraling. Love it!

Draag jij graag nagellak?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 15 reacties.

 1. Amy

  She’s a bad muffuletta.. Wauw, die is mooi! Vrolijke collectie :) Ik herken mijzelf in wat je zegt qua beautyblogger, maar ook non-beautybloggers mogen lekker beauty schrijven op hun eigen manier toch? Juist leuk!
  Amy onlangs geplaatst…Photo Diary #14: Do more of what makes you happyMy Profile

 2. Ik heb toevallig gisteren bij deze collectie staan kijken, en ik vond deze echt heel erg mooi! Nu ik ze ook op jouw nagels zie, ben ik nog erger aan het twijfelen of ik ze niet gewoon moet kopen :)
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Festival TAGMy Profile

 3. Deisy

  Wauw, wat een mooie collectie zeg en begrijp dat je hier helemaal blij van wordt! Ik ben ook helemaal verkocht aan OPI met dezelfde reden als jij benoemt: blijven extra lang mooi. En je nagels zien er echt mooi verzorgd uit trouwens zeg, daar mag je best trots op zijn :-)
  Deisy onlangs geplaatst…6 manieren om je blog (extra) prachtig te laten bloeienMy Profile

 4. Thyrze

  Wauw, wat een mooie kleuren! Die blauwe is prachtig, maar misschien wel een beetje gewaagd. Ik vind de namen die OPI aan haar nagellakjes geeft ook zo leuk!
  Thyrze onlangs geplaatst…Februari HaulMy Profile

 5. Ilse

  Mooie kleurtjes! Vooral dat peach lakje vind ik erg mooi!

Geef een antwoord

CommentLuv badge