Blog

OPI She’s a Bad Muffuletta & Got Myself into a Jam Balaya

Het is tijd om jullie twee pareltjes te onthullen, want ik heb twee favoriete nagellakjes van OPI die je regelmatig op mijn nagels gaat spotten dit seizoen. Ik heb het natuurlijk over She’s a Bad Muffuletta & Got Myself into a Jam Balaya, maar ook de andere lakjes uit de New Orleans collectie vormen echte eyecatchers. Ik vond het extra leuk om er twee in de spotlights te zetten, want ik raak er niet over uitgepraat (de andere lakjes uit deze collectie zijn ook zó mooi, maar daarover later meer!), anders wordt het artikel héél lang. Lees en kijk je mee?

Ik maak toch eventjes van deze gelegenheid gebruik om je bij te praten over deze prachtige, nieuwe collectie van OPI New Orleans. OPI viert de spirit van de kleurrijke stad New Orleans met de voorjaarscollectie nagellak voor 2016. De twaalf tinten doen denken aan hartige kruiden, soulvolle blues, levendige flora en sierlijke architectuur; allemaal tegen een achtergrond van weelderig groen. Gaaf toch deze kleuren? OPI Nagellak zit in prachtige, volle flesjes die voorzien van een professionele uitstraling. De nagellak bevat 15ml, waar je per stuk € 14,95 voor betaalt.


Heb je deze beauty van OPI al op je nagels gedragen? She’s a Bad Muffuletta is een prachtig lakje dat qua kleur tussen het rode en een koraaltint in zit. Het lakje is lekker fel én valt goed op, juist met een neutrale outfit of matchende lippen kan dit echt voor een wow-effect zorgen. Het is een mooie variant op de klassieke rode kleur, deze oogt ook vrouwelijk, maar tegelijkertijd lekker vlot en speels. Een heerlijk lakje om het voorjaar in te luiden!

Waarom ik zo enthousiast ben over OPI? Dat zal ik je vertellen. Ik heb uit mijzelf sterke nagels, maar ik vind het belangrijk om deze ook goed te blijven verzorgen. Je handen vormen onderdeel van een eerste indruk, als je nette nagels hebt zit je altijd goed. Maar met een volle agenda, kan het verzorgen ervan er weleens bij inschieten; althans zeker bij mij. Je spot mij zelden zonder nagellak op, maar daarom vind ik het heel erg fijn als een lakje er lang op blijft zitten zonder dat ik het regelmatig moet bijwerken. En OPI biedt mij deze kwaliteit keer op keer; ik lak vaak vrijdag mijn nagels en een weekje later hoef ik pas mijn nagels bij te werken en opnieuw te lakken. Echt een luxe als je het mij vraagt! Ook is het assortiment aan lakjes (en vrolijke namen, daar krijgen zij echt bonuspunten voor!) waanzinnig groot én origineel. Het is echt een feestje om OPI op je nagels te kunnen dragen!

Got Myself into a Jam Balaya is echt zo’n fijn lakje dat je eigenlijk tijdens elke gelegenheid op zou kunnen hebben; kortom lekker draagbaar, goed te combineren en fris. De kleur zit tussen koraal, roze en oranje in en dit OPI toppertje geef ik je daarom graag mee als tip: onmisbaar voor de lente van 2016!

Laat het zonnetje maar schijnen, ik ben klaar voor de lente dankzij deze stralende New Orleans collectie van OPI. Nee, ik ben niet specifiek een beauty blogger (daarom zijn de foto’s ook niet zo perfect zoals je bij een beauty review zou kunnen verwachten, maar ik doe mijn best!), maar ik vind het onwijs leuk om pareltjes en ontdekkingen met jullie te delen en ik word momenteel ontzettend blij van deze collectie. Mocht je mij zien met nagellak op? Dan kan je er trouwens vanuit gaan dat het kleurtje van OPI is, ik ben oprecht ontzettend fan van het assortiment, de kwaliteit (zowel de lak als het kwastje), de duurzaamheid en de uitstraling. Love it!

Draag jij graag nagellak?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.