Blog

Onze mini slaapkamer make-over inclusief nieuw vloerkleed!

Vloerkleed Volero

Met veel plezier wil ik delen dat we aan de slag gaan met een mini slaapkamer make-over. We hebben de afgelopen periode verschillende ruimtes aangepakt in huis, maar de slaapkamer is letterlijk een beetje ‘blijven liggen’. Daar komt verandering in. We zijn momenteel aan het oriënteren voor een andere tint op de muur en warme, natuurlijke accessoires waarmee we de kamer aankleden. Ik verheug mij op de mini make-over, lees je mee?

Een zacht en warm vloerkleed

Het jaar begon met een flinke verbouwing, want we pakten de badkamer aan en ook de kamer van Lucas transformeerde in een stoere jongenskamer. Nu is het tijd om in de slaapkamer meer rust en eenheid te creëren. We houden van zachte, natuurlijke tinten en een warme uitstraling. Vandaar dat ik extra blij ben met het heerlijke vloerkleed van Volero. Eindelijk niet meer uit bed springen op de koude vloer, maar lekker op het warme kleed belanden. Dan wil je wel met het juiste been uit bed stappen! We hebben gekozen voor het zachte, hoogpolige vloerkleed Comfy Crème van FRAAI en dit is het zachtste vloerkleed uit de collectie. Je hebt de neiging om er sneeuwengeltjes in te maken! Het faux fur materiaal brengt veel comfort én het heeft een extreem hoog aaibaarheidsgehalte. Echt een mooie aanvulling voor de slaapkamer.

Vloerkleed Volero

Decoratie in de slaapkamer

Ook willen we de decoratie onder de loep nemen, want ik wil graag vaker even lezen in bed om een betere avondroutine te creëren. Vaak werk ik nog tot in de late (of zelfs vroege) uurtjes door, terwijl ik wat meer slaap goed zou kunnen gebruiken. Dat stukje selfcare vraagt om een ontspannen setting die uitnodigend werkt. Zachte vloerkleden dragen hieraan bij. Een clean, maar warme uitstraling van het nachtkastje kan ook al een groot verschil maken. Een mooie set kristallen ligt klaar en ik wil er nog graag een inspirerende en positieve quote neerleggen als reminder voor alles wat er al is. In mijn nachtkastje heb ik mooie boeken liggen die ik de komende periode graag uit zou willen lezen. Een heerlijk vooruitzicht! Het zachte uiterlijk van ons shaggy vloerkleed is in ieder geval al magisch en zorgt voor een comfortabel en stijlvol interieur.

Een accentkleur op de muur

Het lastigste vind ik de kleur op de muur. We blijven altijd hangen bij de tint Histor Forel, het lijkt wel bij onze signature look te horen. Het is een zachte, natuurlijke en warme tint die we eigenlijk in het hele huis hebben benut. Het blijft moeilijk om een ‘betere’ kleur te vinden en te proberen, maar zeg nooit nooit! Met deze make-over inclusief warm vloerkleed blijven we waarschijnlijk wel in dit bruine spectrum qua muurverf, maar kiezen we voor een tint die iets meer aanwezig mag zijn. Ik ben benieuwd welke kleur het uiteindelijk gaat worden!

Vloerkleed Volero

Een leuk project voor tussendoor om op te pakken. Het worden geen drastische veranderingen, maar wel enkele fijne upgrades die de ruimte compleet maken. Last but not least hebben we extra zachte dekbedovertrekken; in combinatie met het fantastische vloerkleed zijn we hartstikke blij met hoe de slaapkamer mag worden. Hey hey, PJ’s all day! Deze quote past niet helemaal bij mijn mentaliteit, maar ik weet zeker dat een ontspannen setting bij gaat dragen aan meer slaap en selfcare.

Op naar een mooie avondroutine die energie, een positieve flow en rust geeft. Let’s go!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.