NEW IN / Maybelline Brocades Party Lakjes

Party party party! Nu de drukte van de kerst meer naar de achtergrond ebt, is het tijd om ons party proof te maken voor New Years Eve! Ik las het artikel van de lieve Marloes over het mooie Brocades Color Show nagellakje van Maybelline en ik was gelijk geïnspireerd. Ik haalde de hele collectie in huis, omdat ik simpelweg niet kon kiezen! Party nails, here we come!
Ik dacht dat de Color Show nagellakjes van Maybelline ‘overhyped’ waren, want in bloggerland hebben veel ladies al een lakje in huis gehaald. Niet zo gek natuurlijk, want je betaalt slechts 3,99 per lakje. Ik had extra mazzel, want afgelopen week kon je bij de Etos een Maybelline product aanschaffen met 50% korting, ideaal! Nu ik de lovely colours op mijn nagels heb gehad, snap ik waarom iedereen er zo me-ga enthousiast over is. Het zijn stuk voor stuk beauties!

220 Knitted Gold
222 Beaming Blue
224 Rosy Rosettes
219 Foil Flash

Het is glamour & glitter voor je nagels dankzij de Limited Edition Brocades collectie die vanaf november bij de drogist te koop is. De collectie is geïnspireerd op de laatste trends van de New York Catwalk en de producten zijn goed voor elk feestje dat op je pad komt. 

Waarom ik de Brocades lakjes echte aanraders vind? De lakjes dekken goed en ze zijn lekker budgetproof. De kleuren zijn perfect voor de feestdagen en je maakt met je nagels een echte statement. 

Welk Brocades lakje vormt jouw favoriet? 

Liefs, Dagmar

Follow me on

Dit bericht heeft 21 reacties.

 1. Kirsten

  Glitters glitters glitters <3 ik hou er van! Vooral de rode vind ik erg mooi.

 2. Linda

  Wat zijn ze mooi! Vooral die blauwe vind ik heel tof!

 3. Kirsty

  Ze zijn mooi he :D Ik heb zelf Knitted Gold en Rosy Rosettes :)

 4. Anniek

  Mooie foto’s, leuk gedaan met die achtergrond! Ik zag ze ook al in de winkel staan, en ze zijn zó mooi! Ik had ze niet gekocht, maar wie weet dat dat nog komt.. :)

 5. Ik heb de rode en de gouden en vind ze ook echt heel leuk! Ik moet zeggen dat ik de blauwe ook wel erg mooi vind! Misschien haal ik die ook nog!

 6. Heleen

  Wauw mooie kleurtjes, vooral de rode is erg mooi. Inderdaad erg geschikt voor de feestdagen. <3

 7. Robin

  Ik heb zelf alleen de zilveren niet, maar die andere drie zijn prachtig!

 8. Zelf heb ik de blauwe, zilveren en gouden. Vind de lakjes heel erg mooi, heb ze ook al een aantal keer gedragen.

 9. Justine A

  De rode heb ik voor m’n bday gekregen van mijn zusje. Een heel mooi kleurtje! Goede review X

Geef een antwoord

CommentLuv badge