Blog

NEW IN / Maybelline Brocades Party Lakjes

Party party party! Nu de drukte van de kerst meer naar de achtergrond ebt, is het tijd om ons party proof te maken voor New Years Eve! Ik las het artikel van de lieve Marloes over het mooie Brocades Color Show nagellakje van Maybelline en ik was gelijk geïnspireerd. Ik haalde de hele collectie in huis, omdat ik simpelweg niet kon kiezen! Party nails, here we come!
Ik dacht dat de Color Show nagellakjes van Maybelline ‘overhyped’ waren, want in bloggerland hebben veel ladies al een lakje in huis gehaald. Niet zo gek natuurlijk, want je betaalt slechts 3,99 per lakje. Ik had extra mazzel, want afgelopen week kon je bij de Etos een Maybelline product aanschaffen met 50% korting, ideaal! Nu ik de lovely colours op mijn nagels heb gehad, snap ik waarom iedereen er zo me-ga enthousiast over is. Het zijn stuk voor stuk beauties!

220 Knitted Gold
222 Beaming Blue
224 Rosy Rosettes
219 Foil Flash

Het is glamour & glitter voor je nagels dankzij de Limited Edition Brocades collectie die vanaf november bij de drogist te koop is. De collectie is geïnspireerd op de laatste trends van de New York Catwalk en de producten zijn goed voor elk feestje dat op je pad komt. 

Waarom ik de Brocades lakjes echte aanraders vind? De lakjes dekken goed en ze zijn lekker budgetproof. De kleuren zijn perfect voor de feestdagen en je maakt met je nagels een echte statement. 

Welk Brocades lakje vormt jouw favoriet? 

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.