Blog

NEW IN / High heels en Autumn hoed

Afgelopen week kwam er een heerlijk pakket binnen van de H&M waar ik erg naar uit keek. Ik had namelijk een bestelling geplaatst met mijn twee favo items die ik al een tijdje heel graag aan mijn collectie zou willen toevoegen. Soms moet je gewoon even een knoop doorhakken onder het motto ‘je leeft maar één keer’. Uiteraard is dit schadelijk voor je portemonnee, maar als je het niet te vaak doet dan mag je jezelf toch af en toe verwennen. Dit deed ik met mijn twee aankopen bij de H&M waar ik onwijs blij mee ben. Kijk je mee?


Allereerst kocht ik een heerlijke autumn hoed voor 17,95 euro en deze droeg ik ook bij de signeersessie van VOGUE met Viktor & Rolf en Karin Swerink. Het is een vilten hoed van wol met een brede rand en een ripsband rond de bol. 

Ik vind de hoed heerlijk zitten en als je je paraplu vergeet, dat doe ik regelmatig, dan blijven m’n haren toch nog droog. Ook vind ik het heel vrouwelijk staan en ik ben er helemaal happy mee. Het duurde even voordat ik de perfecte hoed gevonden had, maar deze overtreft mijn verwachtingen.

Daarnaast kocht ik deze killer high heels, waar ik een gat van in de lucht sprong. Zijn het geen beauties? Deze enkellaarsjes met plateau hebben een adembenemende hak van wel 12 centimeter. Gelukkig voelt dat helemaal niet zo dankzij het plateau van 4 centimeter. Ze kosten 39,95 en voor mij zijn ze elke cent meer dan waard. Ik ben er behoorlijk verliefd op, jullie ook?


Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.